Nopētīju bildi (jau pašā sākumā) un nopriecājos, tad sāku lasīt komentus un redzu, ka jūs runājat par kaut ko vēl... laikam kārtīgi neizlasīju, jo radās feelings, ka ir vēl kāda bilde... tāpēc arī sastromījos, ka kaut ko neredzu, bet izrādās, ka cepšanās par niekiem (vismaz man)...
Tusiņā satiekas trīs programmētāji. Sāk runāt par dzīvi un apspriež pēdējā laika ievērojamākos notikumus. Viens programmētājs saka - "Man pirms nedēļas draugs iedeva pabraukāties ar savu ferrari. Visu vīkendu braukājos". Pārējie šo apbrīno. Tad otrs programmētājs saka - "a vot biju aizbraucis uz kanāriju salām, tāds ceļojums!" Pārējie piekrīt un apbrīno viņu. Tad trešais saka - "vot, pagājušo nedēļu ieeju restorānā, un tur tik skaista sieviete sēž viena pie galdiņa, skaistāku savu mūžu neesmu redzējis. Es nosēdos blakām, mēs kaut kā saskatījāmies, un jūs neticēsiet - viņa pienāca pie manis un uzsāka sarunu." Pārējie uzmanīgi klausās. Trešais turpina - "tā nu runājām, iedzērām, pēc tam piedāvāju pavadīt viņu uz mājām, viņa piekrita. Pie mājas durvīm viņa aicināja iekšā..." Pārējie jau nepacietīgi - "nu nu, kas tur bija tālāk." Trešais - "nu iegājām istabā, tad es viņu apskāvu, sāku glāstīt, tad sākām viens otru izģērbt... ak dievs, kādas viņai skaistas krūtis.. tad es pabīdīju no galda datoru..." Pārējie uzreiz pārtrauc - "O! Viņai bija dators! Kāds modelis?"