forum.gif
Eu, a kur Nātans pazudis?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Eu, a kur Nātans pazudis?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.03.07 09:08
 citēt
Eu eu eu?
Publicēts: 24.03.07 09:31
 citēt
analizee :D
Publicēts: 24.03.07 11:23
 citēt
Nātans aizgāja :(
Publicēts: 24.03.07 12:45
 citēt
nu gan, shiodien vel ar kruminsch autobusaa braucam, runajam, ka Natanam super bildes...
labakie aiziet.
eh.
Publicēts: 24.03.07 13:06
 citēt
Diemžēl teikt, ka "manas bildes ir fotoblogā", ir tas pats, kas teikt, ka mācies palīgskolā vai piedalies wiskas fotokonkursā.
Publicēts: 24.03.07 13:19
 citēt
:(

škrobe.. Nātans man bij kā etalons...
Publicēts: 24.03.07 13:20
 citēt
nekas, iešu uz erfoto :D
Publicēts: 24.03.07 14:36
 citēt
kads vinam niks tur?
Publicēts: 24.03.07 21:21
 citēt
j.u.
Publicēts: 24.03.07 21:28
 citēt
zeel ka pazuud tauta... :( pokes laikam izraadaas stipraaki...
Publicēts: 24.03.07 23:13
 citēt
Diemžēl teikt, ka "manas bildes ir fotoblogā", ir tas pats, kas teikt, ka mācies palīgskolā vai piedalies wiskas fotokonkursā.

cik patīkami, ka man palīgskolā ir skolasbiedri, sandij....
...es personīgi nekaunos teikt vārdus...manas bildes praktiski ir tikai fotoblogā, un šis saits man patīk...
...ne jau vieta nosaka cilvēku, bet cilvēks vietu...un ja kāds pamet blogu un domā, ka viņš paliks labāks fotogrāfs un kotēsies labāk, tad tie ir mazā zilonīša rozā sapņi...
Publicēts: 25.03.07 01:17
 citēt
Jā, žēl, ka Nātans aizgāja, man jau šis likās sakarīgs čalis ar smukām bildēm un asiem vārdiem!

Bet tāds ir tas radošais raksturs un dvēsele - vienu brīdi tu te esi, citu brīdi vēlies norobežoties, un kas to zina, kas tiks sagaidīts vēl pēc brīža... :)
Publicēts: 25.03.07 01:52
 citēt
Zaulons, andre (ir gan atpakalj, bet tikai foruma), Vismants, Nātans... saikni redzat?

Žēl. Nātanam bija lieliskas bildes. Tikai tādēļ vien erfoto šodien pieregojos, lai varētu tās arūī turpmāk skatīt.
Publicēts: 25.03.07 04:33
 citēt
Šeit mēs dodam, lai saņemtu pretī, un ņemam pretī, lai dotu :)

Un cilvēks ir mainīga būtne, šodien viņam patīk fotoblogs, rīt erfoto, parīt supa-dupa-foto :) Viss atkarīgs no konkrētā cilvēka un tā, kādi ir viņa mērķi dzīvē. Un kā tie mainās.

Nu kādam pēķšņi sāk parādīties šaubas par to, vai viņš atrodas īstajā vietā - kas ir labāk, mainīt vietu, vai mums tagad mesties pārtaisīt vietu, lai šis viens indivīds justos ērti un komfortabli, jo redz, te šitais nav tā, te tas nav tā, un tad tauta par prastu.

Esmu, piemēram, esmu pateicīgs fotoblogam par to, ka radījis vēlmi skoloties, lai varētu hobijam un savam priekam taisīt skaistas bildes. Šī vēlme arī tika realizēta studējot progresīvus ārzemju interneta resursus, un tur iegūtās zināšanas ir pasniegtas vienkārši skaisti un saprotami un galvenais - pozitīvi. Tāpat arī es savas zināšanas šajā un citās jomās nekautrējos dot citiem - ja kādam tas palīdz, man par to prieks. Prieks redzēt, kā cilvēks dažās minūtēs sāk saprast savu kameru, kuru gadu lietojis ar apziņu, ka laikam nav lemts izprast to.

Kāds, kuram vajag vairāk vai savādāk, ies kursos un mācīsies pie meistara. Būs arī tādi, kuram nevajag neko vairāk, kā tikai apziņu, ka bilde ir ielikta pareizajā saitā un saņēmusi pareizo balsojumu. Daļu uztrac un uztrauks, vai bilde uzņemta ar pareizās firmas aparātu. utml.

Vai man pastāstīt par "profesionāļiem", kuri jaunpienācējus cenšas aplikt un pazemot ar nicīgiem komentāriem, par to, ka redz, viņš nezin, kurš ir īsts vīrs, un ko viņš vispār tur saprot?

Vai vēlaties, lai mēs tagad jauniņos automātiski uzskatām par lohiem un digilohiem un nez kā vēl, jo viņš, redz, iedomājies, ka var savam priekam atļauties bildēt ar kameru, kura ir tikai sapnis "profesionālim X"? Vai tāpēc, ka redz, vajag fočēt ar filmu, jo filma ir īstu vīru manta?

Foto ir skaists hobijs, kuru es, piemēram, negribu izbojāt ar kasīšanos par to, ko tur kāds īgņa domā par paša izdomātu pseidoproblēmu.
Publicēts: 25.03.07 05:00
 citēt
labi pateici.

ipashi sho
Esmu, piemēram, esmu pateicīgs fotoblogam par to, ka radījis vēlmi skoloties, lai varētu hobijam un savam priekam taisīt skaistas bildes.

100% pievienojos pie shii...

nebutu fotobloga, tapat vien bildetu skjiibas griezas bildes, ko sauktu par vvz kaadu tur maakslu.
nebutu fotobloga, tagad nemekleetu ebayaa ilford filminjas
nebutu fotobloga, tagad jau sen guletu :D
nebutu fotobloga... es butu palaidis daudz daudz skaistu mirklj dziivee garaam.

ir tikai viens BET...
Shadow reiz salidzinaja fotoblogu kaa ar savu maaju, kuraa nak cilveki, un visiem ir jautri.
bet.
sanaaca maajaa pari par 4000 cilvekiem. maja saka plist pa viilem pushu. un tad dazhi, kuriem bija ljoti paticis sheit ustureties, nolema vismaz mazliet palidzet, paradit, varbut ari pielabot. bet vinjiem neljava, jo maja ir tada kada ir, ja to mainis tad nebus vairs tas. tad ko - noskatities ka maja sabruuk?
tie, kas pasuta jaunos autorus, kas deklaree ka filma = foto, digi = meesls, un vel visadi citi pastaves muzham.
shodien konkurejosha portala palasiju Naatana un dreef "diskusiju" - man tadus izteicienus lietot publiska telpa nebutu ipashi pienjemami. bet ta ir katra pasha darishana. kamer vien maja turas kopa. kad izjuks, atjaunot maksas daudz dargak.
droshi vien jau es, crazyman un vel viens otrs vienkarshi bazhamies kur nevajag. bet es bloga esmu gadu, un zinu kads tas bija agrak, kada gaisotne bija. ljoti daudz kas ir mainijies, un ta tam jabut, bet... jo vairak vieu balliitee, jo vairak vietas vajag, jo vairak japardoma tas, ka kontrolet, lai viss paliek savas vietas, sveiks un vesels. 200 un 4000 lietotaji - ir atskiriba tachu?

esmu tikai par fotoblog attistibu.
esmu sheit juties ka savas majas ljoti ilgi, un negribetu neko mainit shaja zinja. negribu ne parvakties citur, nedz ari ka sho vietu izdemolee huligani ar 101 kakju/bernu/apavasara pukju bildi dienaa.

nak miegs. ceru no rita ieraudzit galerija vairka labu bizlhu, neka parasti. laikam jua... naivi?
Publicēts: 25.03.07 13:50
 citēt
Nav runa par kotēšanos, bet gan par to, ko te var iegūt.
Švaki bildētāji te var dabūt labus novērtējumus un pārliecību, ka bilde ar kaķa žāvāšanos ir izstādīšanas vērta. Kotēšanās ziņā te var daudz vairāk panākt ar kvantitāti, nevis kvalitāti.
Ko te var iegūt labs fotogrāfs? Iespēju izcelties uz pūļa fona? Iespēju mācīties no fotoskolām, kuru autori bieži vien paši nav novērtējuši, ka nav vēl spējīgi kaut ko mācīt?

Tev ir taisnība, ka cilvēks nosaka vietu un šo vietu veido cilvēki, kam patīk švakas bildes (es runāju par fotoblog sabiedrību, nevis par admiņiem un programmētājiem).

cik patīkami, ka man palīgskolā ir skolasbiedri, sandij....
...es personīgi nekaunos teikt vārdus...manas bildes praktiski ir tikai fotoblogā, un šis saits man patīk...
...ne jau vieta nosaka cilvēku, bet cilvēks vietu...un ja kāds pamet blogu un domā, ka viņš paliks labāks fotogrāfs un kotēsies labāk, tad tie ir mazā zilonīša rozā sapņi...
Publicēts: 26.03.07 07:30
 citēt
Nātans šeit bija kruts vecis, labi gānījās
Publicēts: 26.03.07 11:09
 citēt
Naatana pasha koments bija: blogs panema parak daudz laika, un sakara ar izmainam real lifee, naakas atteikties no bloga uz laiku.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):