Piekrītu vairākām šeit manītām tēzēm...pats nesekoju savam reitingam, drīzāk atsevišķu darbu kritiskajam skatam (tas kkādi uztur radošo adrenalīnu)...varbūt arī būtu vērts vienkāršot vērtēšanas sistēmu ?
Jūs ,draugi mīļie,pieļaujat vienu maziņu kļūdiņu.Proti jūs operējat ar jēdzieniem laba bilde un sūdīga bilde kā ar absolūtiem pilnīgi eksaktiem lielumiem.Tipa kā sportā-tāllekšanā izmēra un skaidrs,ka 8,20 ir LABĀK nekā 7,80.Fotogrāfiju tā nevar izmērīt.Viss ir relatīvi-man tā,bet tev šitā...Protams,ir elementārā ābece,bet ne par to ir stāsts.Kam Gleizds,Binde,bet kam Spuris,Sļusarevs.Salieciet kaut vai šos četrus pa reitingiem-vot hohma būs!Labi un pat ļoti labi būs visi,bet sarindot kurš ir pirmais un kurš ceturtais....ilgi būs jāņemas!
Tie kas zina, kas ir SEO sapratīs. Fotobloga tops un reitingu aprēķināšana darbojas līdzīgi kā Google Page rank. Jo mazāk ir iespēja lietotājiem tiešajā veidā ietekmēt topu (davaj visi kopā savācamies un iebalsojam visas Dansigas bildes šī gada topa pirmajā desmitniekā) jo tas ir objektīvāks. Un tā tam būs būt.
"davaj visi kopā savācamies un iebalsojam visas Dansigas bildes šī gada topa pirmajā desmitniekā"
A davai! Pie reizes ietestēsim tā PVN... (tpfū!)... SWH... (tpfū!)... WC... kāviņtur... SW (vo! apskatījos) koeficienta darību. Un augšnimētai dāmai arī kāds prieciņš tiks... citreiz tīri žēl paliek cilvēka dēļ pienācīgas uzmanības nepievēršanas.
Nu es jau arī par to, rādi priekšzīmi ar aktivitātēm par labu Dansigai: izveido jaunu topiku, rīcības komiteju, izsūti PM ka jābalso par Dansigu... sen nekas smieklīgs bez Rikķikova PR kampaņas nav noticis...
Ko ta es vairs, Eliks pirmais paspēja A kas ar Rikitofu, Banānu republikā tagad? Vienu brīdi te ar mainītu niku ņēmās, bet arī tas vairs nav redzēts... P.S. pardon, kaut kādi ieraksti forumā parādās gan. Holly-roller tak ir Rikitoff?