AA-EVO mani pilnvaroja Jūs informēt par svingeru pirtiņu, tātad dalības maksa 35LVL no personas, iekļauts welcom drink + condom x3 Tikšanas vieta un laiks tik precizēts pēc attiecīgo cilvēku daudzuma savākšanas! Pieteikumus par ierašanos sūtīt privāti man!
bet man riebjās baņkas (izņemot turku) un vēl vairāk to dzeramo priekštelpu interjers - es tik uz tiem nummuriņiem, vai kānutur paredzēts, varu pieteikties
IlzeS:AA-EVO mani pilnvaroja Jūs informēt par svingeru pirtiņu, tātad dalības maksa 35LVL no personas, iekļauts welcom drink + condom x3 Tikšanas vieta un laiks tik precizēts pēc attiecīgo cilvēku daudzuma savākšanas! Pieteikumus par ierašanos sūtīt privāti man!
uldameita:es piesakos uz smalka šās pirts reporta apskati šeit, pat ar atvērtām acīm....būšu drosmīga.
sliktāk par princesi
IlzeS:AA-EVO mani pilnvaroja Jūs informēt par svingeru pirtiņu, tātad dalības maksa 35LVL no personas, iekļauts welcom drink + condom x3 Tikšanas vieta un laiks tik precizēts pēc attiecīgo cilvēku daudzuma savākšanas! Pieteikumus par ierašanos sūtīt privāti man!