Par nopelniem Latvijas kultūrā un fotogrāfijas mākslā, Latvijas vārda popularizēšanu ārvalstīs Fotogrāfs , Brīvmākslinieks Vilhelms Mihailovskis www.wilhelmart.com apbalvots ar Triju zvaigžņu ordeni Priekā!
dansiga:oo - nu priekaa;-))))) bet nu leciigs un neiecietiigs tipinjsh zinaamaa meeraa;-))))
Vilhelms ? Protams ka Nekaunīgs un bļaurīgs kā "Naglijs puskrievelis" bet nekas pārāk atšķirīgs no citiem tautubrāļiem Lai tādas lietas kā viņš taisa spētu panākt savādāk nevar , vaig lielu muti un jaudīgus elkoņus , bet dirsa viņš nav apzinās savu VĒRTĪBU
Tas gan ;-) ir jau ari KO apzinaaties .... pirmo reizi ar vinju saskaros 1975 gadaa ;-))))) un tagad kadu pusgadu atpakalj biju pie vijna maajas uz teeju sakaraa ar Baku izstaadi .... un pedejais .. o jeee ... fotomuzejaa LIiga Sakse(ja preizi atceros uzvaardu) ... prezentee savu izstaadi un ieceres .. atnaaca arii Vilhelms ....... un SAAAKA izteikt savu viedokli .... beigas pac atzina, ka tas ir tiiri subjektiivi .. bet nu ja tu TAA noiec cilveeku - nafig visu klaatbuutnee? buutu peec pasaakuma to visu pateicis beibei ....
Par mākslinieku neņemos spriest, bet uzskatu ka neviens kurš patstāvīgi dzīvo Latvijā n gadus un nespēj iemācīties latviešu valodu vai principā nerunā latviešu valodā, nav pelnījis saņemt triszvaigžņu ordeni. Tāds nu mans politiskais viedoklis!
dansiga:Tas gan ;-) ir jau ari KO apzinaaties .... pirmo reizi ar vinju saskaros 1975 gadaa ;-))))) un tagad kadu pusgadu atpakalj biju pie vijna maajas uz teeju sakaraa ar Baku izstaadi .... un pedejais .. o jeee ... fotomuzejaa LIiga Sakse(ja preizi atceros uzvaardu) ... prezentee savu izstaadi un ieceres .. atnaaca arii Vilhelms ....... un SAAAKA izteikt savu viedokli .... beigas pac atzina, ka tas ir tiiri subjektiivi .. bet nu ja tu TAA noiec cilveeku - nafig visu klaatbuutnee? buutu peec pasaakuma to visu pateicis beibei ....
Nezinu , man viņš parasti ap kaklu krīt un roku spiež , ja neesmu paspējis noslēpties Vārdu noteikti pat neatcerās bet kautkā reiz kautkur šim iepatikās viena mana sērija , kopš tā laika šams kautā "Fiksē" manu tēlu VIŅŠ ir specifisks kultūras fenomens , jo vecāks paliek jo specifiskāks BET tā ka viņš neviens cits nevar TĀPĒC visu cieņu lai arī kā viņš izpaužās Man patīk ka viņš saka tieši bez aizturēm tā ar viņa vērtība , manās acīs
kasparsf:Par mākslinieku neņemos spriest, bet uzskatu ka neviens kurš patstāvīgi dzīvo Latvijā n gadus un nespēj iemācīties latviešu valodu vai principā nerunā latviešu valodā, nav pelnījis saņemt triszvaigžņu ordeni. Tāds nu mans politiskais viedoklis!
Vīņš pēc tautības ir pa pusei vācietis , tas viņam netraucē nezināt arī Vacu valodu Gluži tāpat kā man , es gan Vāceni esi pilnībā esmu aizmirsis kaut pat skolā kur visu māca tik Vāciski esmu gājis Es viņu tik pēc bildēm vērtēju un TRIJU ZVAIGŽŅU tas ir "Prezentācijas" apbalvojums , vot Viestura krustu būtu dabūjis tad gan būtu nesmuki
Vo,vo!Manu ordeni tikai par karošanu var dabūt.Tur,brālīt,ir ierakumos jāpasēž nevis prezentācijā šampis jāsūc.Nezinu Mihailovski tik tuvu.Bildes izcilas.Augstprātīga attieksme gan pret citiem gan vietējo valodu tomēr nav lieta ko tā vienkārši varētu ignorēt.Sak liels talants un meistars,visu var piedot.