forum.gif
SD karte
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / SD karte
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.11.10 16:35
 citēt
Taisos iepirkt vēlvienu karti, līdz šim man bijusi Lexar proffesional 2GB bet vajag vairāk...
Vai ir nozīme pirkt labāku un līdz ar to attiecīgi arī dārgāku brendu ?
Publicēts: 03.11.10 16:50
 citēt
Latvijā ir pieejamas tikai divu normāli ražotāju kartes Lexar un Sandisk,pārejās ir atmiņas kartei līdzīgi priekšmeti.Ņemot vērā,ka Sandisk ir bieži viltots brends,tad visdrošāk to būtu pirkt Briežielā BFSā,jo šie preci iepērk Vācijā,nevis no figviņuzinkā par viszemāko cenu.
Publicēts: 03.11.10 17:00
 citēt
"Latvijā ir pieejamas tikai divu normāli ražotāju kartes Lexar un Sandisk,pārejās ir atmiņas kartei līdzīgi priekšmeti."...

Kas tās par muļķībām?!
Tieši augšminēto firmu ražojumi man visvairāk ir nojukuši un tādiem vairs neuzticos.
Toties neviena no Transcend kartēm, ne 32G, ne 16G, ne 4G (tpfū, tpfū, tpfū!) nev pievīlusi.
Tiesa, CF.
Publicēts: 03.11.10 17:08
 citēt
Transcend nebiju agrāk zinājis, bet Capital džeki ieteica un tagad nenožēloju. Lieliska cenas, apjoma, kvalitātes un ātruma attiecība:)
Publicēts: 03.11.10 17:12
 citēt
viennozīmīgi Transcend ! labākā cenas/kvalitātes attiecība. Par Sandisk, Lexar un Kingston ir jāpārmaksā par nosaukumu un bonusā vēl var dabūt viltojumu.
Publicēts: 03.11.10 17:16
 citēt
eltoro:Transcend nebiju agrāk zinājis, bet Capital džeki ieteica un tagad nenožēloju. Lieliska cenas, apjoma, kvalitātes un ātruma attiecība:)

Es arī agrāk visādas muļķības pirku, bet, kopš Hanoverē ar pašiem ražotājiem aprunājos un iepazinos ar produkciju un kvalitātes normām, tā sapratu, ka tas varētu būt labs variants. Mājās paskatījos Capital... arī cenas ļoti labas.
Publicēts: 03.11.10 21:38
 citēt
Nezinu, man ne ar Lexar ne ar AGFA kartēm nav nekādu problēmu, ScanDisc tiešām ir slidens pasākums...
Publicēts: 03.11.10 23:00
 citēt
Black_Adder:Nezinu, man ne ar Lexar ne ar AGFA kartēm nav nekādu problēmu, ScanDisc tiešām ir slidens pasākums...

Runa jau nav par problēmām... mēs te par cenas, apjoma, kvalitātes un ātruma attiecību:face-glasses:
Publicēts: 03.11.10 23:06
 citēt
To jau ar es saku (pieļauju, ka cenās te visi labi orientējas) - Lexar un AFGA tikai +++
Publicēts: 04.11.10 04:32
 citēt
savā laikā tai pašā Capital`ā strādājot bija slikta pieredze ar Transcend RAM`iem un mātesplatēm, nu jau labs laiks pagājis, iespējams, ka šamie tiešām pie kvalitātes beidzot būs piedomājuši.
Pašam fočukā stāv ScanDisk Ultra II, nu jau 2+ gadi, nekādu problēmu. Principiāli, ja būtu nepieciešamība iegādāties jaunu karti, pirktu jebkuru (lētāko :face-wink: ) zināma ražotāja karti.
Publicēts: 05.11.10 00:17
 citēt
Man ir vairākās Sandisk Ultra un Extreme SD kartes. Ir arī Transcend, A-data un Lexar. kaut kur bišķi pāri pa 60 gb kopā.

Ja man būtu jāpērk atminas karte atkal, nopirktu Sandisk Extreme e-bajā (lētāko) 16 gb un dzīvotu laimīgs.

Jā, esmu piedzini naudu no pārdevēja.

Fiška, ta kāda - es zinu kāds ir ātrums oriģinālajai kartei, es zinu, ka viltotajā kartē neiet iekšā tie 16gb. (tai nodeg kontrolieris, ja piestūķē pilnu) un var ar softiskiem tūļiem vinkārši pārbaudīt kartes autentiskumu.

Par viltotajām kartēm
www.overclockers.com.au...

Par normālajām kartēm
www.tomshardware.com...
Publicēts: 05.11.10 00:46
 citēt
nekāda vaina Transcendiem, tirgoju tieši šīs un nekādu problēmu līdz šim. un kas attiecas par ātrumiem ,tad Transcend ļoti bieži ieliek tam pašam Sandiskam. tākā neskatu vairs jēgu pārmaksāt par Sandisk brendu.
Publicēts: 05.11.10 09:02
 citēt
ai jau nopirku Transcend, gan jau ka ies !
Publicēts: 20.11.16 07:15
 citēt
Ja tas jautājums tev šodien vēl aktuāls, varu pateikt, ka 10.gadā ar veciem Ķenoniem man bija 2GB CF, tagad Pentaxim K-S2 ir 8GB micro SDHC ar adapteri, kārtu ar 5 fps nēsu šāvis, bet 3-4 25-30 MB RAW kadri ir iekšā pussekundes laikā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):