Kur bija tas BIEZAIS baltais džips fonā viens nolamājās - AIZVERIES - moska video var dzirdēt kā Ātrās palidzības auto aizbrauc un es sppēcīgi iekomentēju to visu
Paņēmu testiem šīs tumbas, pirms 2 gadiem man bija, sliktākā stāvoklī tādas vakarā biznesam - tirgošanais - vienas pievedīs Izsaucu YANDEX TAXI< pa 10 euro no Pļavniekiem atveda, dāma, ar FORD furgonu
Valsts policija meklē Ernestu Riekstu! Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvalde saistībā ar 28. aprīlī notikušo ugunsgrēku Rīgā, Merķeļa ielā 8 meklē Ernestu Riekstu. Aicinām aplūkot vīrieša fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir informācija par personas atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 22023961 vai 110!
Līgas Eglītes, TV3 Lauku sēta - zvaigzness - labs korish esot bijis otrs bija Dubajas biznesmenis, kas izkŗapa Latvijas Vēstniecībai 100 štukas trešais no Olaines draugs, kas ar kompānijau alkānus apkrāmē
Ar Raimi un Eglīti - pagājušo vasaru labi tusējām trijatā
REIZ BIJA - sadaļa, feisīti esmu BLOĶĒTS, PAR POLITIKU, jāliek te Pirms 6 gadiem , izbraucieni ar JAUKU meiteni, ar motorolleri Keeway FLASH, fotosesijas