Stage III - gandrīz OK viss, tik šļangs jāpērk garāk un ar flīžu līmi, ģipsi - tuvākajās dienā jānocementē/Jaunais poda bus drusku slipi jo Vacijas poda likums un PSRS trubas atzara lenkhis nesapas
Būs nauda no biznesa - vāks mainīsies uz sarkanu, man ir ari PSRS ražota sarkanas plastmasas flīzes, pa 15 euro kasti nopirku, 10 kvadrāti
lodzija:Stage III - gandrīz OK viss, tik šļangs jāpērk garāk un ar flīžu līmi, ģipsi - tuvākajās dienā jānocementē/Jaunais poda bus drusku slipi jo Vacijas poda likums un PSRS trubas atzara lenkhis nesapas
Būs nauda no biznesa - vāks mainīsies uz sarkanu, man ir ari PSRS ražota sarkanas plastmasas flīzes, pa 15 euro kasti nopirku, 10 kvadrāti
Labi,m ka soms vakar neatbrauca, VANNAI korķis, būs jāmēģina ar padomijas lielo stellatslēgu - atgriezt drusku ierūsējušu čuguna trubas uzgriezni, lai līkumu atskruvētu un iztīrītu
uzliku jauno podu, apmūrēju šodien ar ģipša javu, iztīŗiju vannas līkumu, tie atksruvēt palīdzeja no mana 1998 gada auto palikusi BP eļļa, labi ka izvilku karstā ūdens trubu uz virtuvi, virtuves izlietnē zem spiediena skaloju to līkumi, ar trosi nevareju uzbakstīt laukā aizsērējumus
No cita foruma atsauksmes - Es protams nezinu kāds tas soms ir, bet nu labi ka viņš neatbrauca. Cilvēkam būtu pamatīgs kultūršoks
Ienāca prātā ideja - pēc tā komentāra - MAN JĀTAISA ASHRAMĀ - kā to sauc - Piedzīvojumu Istaba, Challenge House , kuras bija pirm 5-7 gadiem populāras, es vēl no 1 bankrotējušas istabas , dzīvokļa Miera ielā nopirku dažādu aksesuārus , vecu pulksteni, medicīnas bunduli - to kā mini seiifu izmantoju tagad , ārsta stetoskopu vecā 50-gadu LAIMA kastē, kura pati par sevi ir vērtība
Rīt pie tēva jābrauc,. pēc 20 euro, kopā jau būs 400 euro seifā, tevs izmetī pa durvīm naudu, jo negrib kontakteties, vai nu sieva trešā baidās no kovida
Dienas rezumē- pasūtiju no ārzemēm kasetnieku NAKAMICHI, tas jau Paypal apmaksāts un ceļos ar DHL pastu uz LV, otrs darijums drusku sarežgītāks, 20 kg smags AKAIS lenšu magis ar auto reversu , tur arī pardevejs drusku gļukains Atnāca TECHNICS SL-Q200 adata no Nīderlandes, rīt iešu pakaļ, un pēc 20 eirikiem, pie tēva, par statīvu
osscar:nemaz jau tik labi neiet spekulantam, tās sačakarētās infinity tumbas ko ss.lv pa 1K tirgoja...tagad pa 400 tirgo, tiesa 1.gab... marketologs ibio
Ir jābūt īpašām vajadzībām, lai no tā pesteļotāja ko pirktu. Iegrābšanās ir garantēta!