Iegādājos sev Helios 44M 2/58, pasūtīju no Ķīnas vienu m42-EOS pāreju, bet saņēmu divas , līdz ar to ir doma iegādāties sev otru manuālo objektīvu. Kādi būs ieteikumi?
Stāvoklis ideāls, pats pirku priekš PANASONIC GH2, bet maz izmantoju (slimoju ilgi) , no viena biznesmeņa Lielvārdes vai tā rajona, kur, ar džipu piebrauca , man pardeva, braucu ar vilcienu pakaļ, jeb tā bija Ikšķile, laikam jā...
antuans_tramvajs: Viņš man karantīnā stāv, jāvelk ārā.
No rītdienas jau sāk arī veikali strādāt, tā, ka droši ņem nost karantīnu. Lielākais prieks, ka atsākam deju kolektīva mēģinājumus, nezinu tik, kā tas būs pa 10 cilvēkiem, ja kolektīvs ir 8 pāri.
No rītdienas jau sāk arī veikali strādāt, tā, ka droši ņem nost karantīnu. Lielākais prieks, ka atsākam deju kolektīva mēģinājumus, nezinu tik, kā tas būs pa 10 cilvēkiem, ja kolektīvs ir 8 pāri.
Mēs jau šodien atrāvām durvis vaļā, pēc tam gan attapāmies, ka tik no rītdienas to var darīt.
8 minimums. Vai tad nebija 10pers. No 2 màjsaimn.? Nedomàju ka tik àtri mêģinàjumi atsàksies....
meklējot jupīteru, atradu 180mm 3.5 kanōna milzīgo makrotrubu. Novembrī nopirku par sviestmaizi un pārsimt ē, noliku, lai guļ līdz pavasarim. Tagad jāatrod kaut kādi kukaiņi un zirnekļi, taisīšu vēl vienu testa reportāžu.
istabās dzert no 2 mājsaimn it kā nedrīkst, tikai ārā - 10 gab, kopā no divām. Privāti pasākumi joprojām aizliegti. Tā, ka sanāk balansēt uz naža asmens. Tāpat kā iepriekšējo pusgadu.
Nu jebkurà gadijumà mèģinàjumi nespìd, kà jau minèji minimums 16 cilvèki. Ĺauj tikai 10, turklàt ar distanci, tur tikai koristiem kautkas sanàk un iespèjams aktieriem... dejotàjiem nekà....