Pameklēju uz LODŽIJAS savas mantas, atradu vecas gultas eņģes, ja tagad neatradīšu meklējot durvju eņģes tad tās gultas eņģes likšu, cerams uz 2 skruvēm turēs bet salikšu 3 eņģes uz durvīm + skruves resnākas ņemšu.
Vēl jādabu garenās augšas brusas, mājās nav, bet jāpajauc virtuvē 3 stāvu gultas plaukta konstrukcija, tur 1 brusa ir savērpusies, tā durvju kārbai nederēs, bet viena ir tīŗi laba, un otru brusu - mazāk noslogotajhā vietā pie širmas - sastiķēšu no 2gabaliem tad, nevajdzēs man meklēt ne veikalus, ne ko citu, ar elektro lobziku arī kanti mēgināšu nozāģēt, ir ēvele arī elektriskā FERM , bet to uz galejo nepieciešamību tad
Satiku pie manas mājas - uz ielas sēdošu meiteni, sauc ASTRA , dzimusi 1997 gadā, Juglā nodegušas mājas, dzīvo uz ielas, iedevu 1 euro, nesīšu ēst sviestmazes ar desu, un kādu segu, jo guļ blakus mājās kāpņu telpā uz kartoniem, ir no ticīgajam - gan jau sektanti parūpejušies izskalot smadzenes Kā viņai palīdzēt vēl, pie sevis gluži negribētos uzņemt, pietiek jau ar Dimu, kas sanesa blusas, blaktis un pačakareja man dzīvi
jezus, atnāca uz ielas izmesta meitene pa nakti palikt, mana sega viņai atņemta....Dzēra ūdeni, tad SULU no RIMI pa 1 euro, ka vajdzeja paku atņemt, kā bija izslāpusi , tagad nolikās gulēt virtuvē uz dīvāna, kur es gulēju un Dima savlaik iedevu otru lādetāju, lādē savu mobilo/Domāju, kurš trakais zvana pi edurvīm 1.30 naktī/dzīvos pie manis, pa 70 euro došu gultas vietu
Nākamais koments: Pielaida Dimas dīvānu ar utēm, ar papuasu raganas bildi atejā noslaucīja pakaļu un aizlaidās, nopizģīdama 70 euro, vēl nezinu, cik maksās izārstēt par 1,30 naktī dabūto triperi.