Izdarīts. Galerijā ieliku kaukādu mikrobu bildi 750x palielinājumā no mana lauku grāvja dūņām. Negalvoju, ka tie ir koronavīrusi, bet kustas, ar sariņiem pumpē apkārt sev ūdeni, kad divi saskaras, abi saraujas, tad atkal sāk savu, ar dziļo jēgu piepildīto, augsti intelektuālo nodarbi. Selenijai vajadzētu zināt, kas tie tādi, viņa ir veterinārārste, jāpazīst visu Latvijas faunu.
Negatīvam vajadzētu patikt, bildēts ar telefonu, jo nevienam normālas kameras objektīvam nav tik maza priekšējā lēca, lai varētu iebildēt caur mikroskopa objektīva caurumiņu.
Šnaider, kļūdies gan! Biorobotiem ir stingras vadības programmas,kur muļķu uzklausīšana NAV paredzēta. Toties būtnēm, kuras cēlušās no dzīvniekiem, kas dzīvo kokos, tādu programmu NAV! Nu, tā kā var saprast, ka tu sevi pie biorobotiem nepieskaiti, tad tev atliek vien zvejot baktērijas no notekgrāvja un mērkaķoties. Vīruss tevi noteikti pamanīs!!! HA!
Schneider:Izdarīts. Galerijā ieliku kaukādu mikrobu bildi 750x palielinājumā no mana lauku grāvja dūņām. Negalvoju, ka tie ir koronavīrusi, bet kustas, ar sariņiem pumpē apkārt sev ūdeni, kad divi saskaras, abi saraujas, tad atkal sāk savu, ar dziļo jēgu piepildīto, augsti intelektuālo nodarbi. Selenijai vajadzētu zināt, kas tie tādi, viņa ir veterinārārste, jāpazīst visu Latvijas faunu.
Negatīvam vajadzētu patikt, bildēts ar telefonu, jo nevienam normālas kameras objektīvam nav tik maza priekšējā lēca, lai varētu iebildēt caur mikroskopa objektīva caurumiņu.
Atslodzei no VĪRUSIEM. TV3 šova LAUKU SĒTA slavenības Līga Eglīte atziņas. Kad viņai jautājām, kā tagad viņa jūtās pēc šova, kad ir uzlecošā zvaigzne un populāra , viņa eskluzīvā intervijā atbildēja: "Man citi raksta un jautā, kā ir būt slavenai ? Pa lielam es teikšu, ka es nejūtu baigi atšķirību dzīvē. Mesindžeris vienkārši palicis aktīvāks. Tātad, cilvēki saka, ka esmu atpazīstama. Un laikam tā arī ir. " Jāpiezīmē, ka Līga jau pirms tam bija pazīstama FB platformā ar saviem foto un radošajiem tekstiem. Tagad TV3 viņai pavēris jaunus apvārkšņus. SY press INFO. PS foto no Līgas Instagram konta
Paklau, biedri Strautniek, varbūt atbildēsi uz jautājumiem, tautai interesanti, ja visu isskaidrosi, mēs ar Hugo uzreiz zvanām uz to numuru un piesakāmies! Kas var būt vērtīgāks par jaunu pieredzi vīrusu saslimšanu profilaksē šajā trauksmainajā laikā!
Hugo:Mani vairāk, tās, meditēšānas metodes interesētu, nez par to arī TV filmēs?
To jau tikai filmēs, viena metode ir sen visiem zināma - iekurini ugunskuru un ar kreisās kājas tupeli dauzi sev pa pauri, līdz kamēr apgaismība atnāk, pamēģini!
Ivo Puriņš, JAUNGADA intervija, jau tad pateica, kas būs nākotnē, ka nevajag likt cerības, ka viss būs kā līdz šim dzīvojām, ekonomiku samazinās, medicīnas pakalpojumi pieejami šauram lokam, vēlēšanu nebūs, iespējams likvidēs skaidro naudu, pensiju nebūs, valsts kā slēgta zona (ne izbraukt, ne iebraukt) utml