Drīzāk sistēma fiksē nevis smagos metālus, bet konkrētu čipu. Tās tikai manas spekulācijas.
Pilnīgi piekrītu šīm ''spekulācijām''! Bija taču video, kur zinātnieks stāstīja, ka šis tehnoloģijas ar čipu vakcīnās, ir jau pirms laba laika izgudrotas un realizētas.
Tehnoloģija ir jau stipri veca, gadi trīsdesmit vismaz. Par to bija interesantas Rauni-Leena Luukanen-Kilde lekcijas. Viņai ir arī grāmata, bet to lasījis neesmu. Grāmata par to, ka nāves nav. To jau visi senlatvieši zināja, ka nav!
Skaidrs ka notiek marķēšana, tik precīzi nezinām, kā. Nesam tālu no čipošanas
www.lsm.lv... Jolan, tava rinda ir pienākusi, ja esi gatavs tajā stāvēt visu nakti (iespējams) Iesaku braukt uz Dpili vai Rēzekni, tur rindas būs īsākas droši vien
Mani ar Moderna sacaurumoja. Ļoti sāpīgs bija plecs kādu 1,5 dienu, citu izjūtu nebija. Arī esmu no tiem, kuri gatavi uz jebkuru, lai tikai būtu cerība nenokļūt zem maskas...
Skatos, feizbukā raksta, ka Rēzeknē Gorā uz dienas beigām dzīvā rinda nokritusies, domāju, vai neaizbraukt. Tad sapratu, ka īsziņa no vietējās slimnīcas jau atnākusi, jāgaida tik zvanu, ja pirmo reizi sapotēšos kur citur, tad tie mūsu dižvakcinatoru kantoris (muzikants un kultūras pasākumu organizatore) salaidīs visu dēlī un otru poti iešpricēs pret kādu sarkanguļu, drošs paliek drošs, jāgaida uz vietas.
Tikko saņēmu biorobotizācijas pirmo kārtu. Tika ievadīts šķidrā čipa procesors, kuram jāgaida 3 nedēļas, kamēr savienosies ar nervu šķiedrām, pēc tam ar otru poti ielaidīs barošanas bloku, antenas, kabeļus un SIM karti, ar kur 5G tīklā varēs zvanīt Sorosa un Geitsa sekretārēm bez maksas. Par papildus samaksu iespējama opcija - balss sintezators, kurš sarunas laikā pēc katra teikuma nobļausies: "HA!"
Da johaidī.....ja visus sašpricēs un pataisīs par robotiem, tad es uzņemšu nevis parastu kailfoto, bet robotu kailfoto. Un vispār ja es esmu robots, tad man nav aktuāla vairs ģērbšanās, jo kur tas redzēts, ka robotam jāvelk bikses.
Dreizers:Da johaidī.....ja visus sašpricēs un pataisīs par robotiem, tad es uzņemšu nevis parastu kailfoto, bet robotu kailfoto. Un vispār ja es esmu robots, tad man nav aktuāla vairs ģērbšanās, jo kur tas redzēts, ka robotam jāvelk bikses.
Galīgā sašpricētības stadija, kad pie čipa pieinstalēta arī sādžas jobas aplikācija. Biorobots kails pie ugunskura meklē tupeli.
Jolan2:Visi,kas draudzējas ar galvu sapotējas ,bet pārējie .................
Joli, pareizi noklusēji, kāda kuram tā galva. Ja jau tic neesošai "pandēmijai" un ļaujas špricēties ar nezin kādu, nepārbaudītu tā savcamo "vakcinu", tad tāda mērkaķu pēcteča galvā vairāk par salmiem diez kas atradīsies........ HA!
rēc vien, gan jau tev ar kaut kur viņš uzglūn. Nedomā, ka tava indijas govs tevi sargā.
Tu nopietni tici, ka tam pajolam ir kādi paziņas, kuri strādā priekšnieču pakļautībā? Dima, Raimis un īrnice jobu papīrus pa pakšiem līmē bez vadības.
------
kādi vēl paziņas? Viņš taču visu laiku svešus komentārus no neta dzīlēm te kopē un visi tie esot paziņas. Ja par tēmu, tad vakcīna jau vēl nav 100% garantija, tāpat tas, ka es jau skaitos izslimojis un neesmu nevienam bīstams. Tomēr tas neizslēdz atkārtotu saslimšanu. Vīruss ir maita viltīgs, es pat teiktu, gāž tā, ka maz neliekas.
Pēc potes varot būt sapampusi roka, sāpes un drudzis, bet, zinot, ka kovida rezultātā ķermeņa temperatūra var nolīdzināties ar apkārtējās vides temperatūru, es labāk piecietīšu šīs īslaicīgās neērtības.