Te jau nav nekāds ļubojs vapross, bet konkrēts. Ka Ņindzas noteikumi būtībā ļauj paņemt internetā bildes, veikt to apstrādi/pārstrādi un publicēt kā savas. Bet vai kaut kur citur tas ietu cauri?
Taisnojies Elikam, man vienalga, cik tev vai kādam to klonu, es sastrādājos ar visiem, attiecībā uz blogu, darbojos provokatīvi izklaidējošajā žandrā, un kaut kādus noteikumus pieminu tikai, ja kāds klonu tēvs sāk kačāt pravas
negatIvs:Viss pie tēmas, ja meties ievest blogā kārtību, tad pašam jābūt kristāltīram, nevis kloniem apaugušam kā korona vīrusam ar ragiem ...
Tieši tā arī ir - Nindza no manas dalības reāli iegūst jaunu dzīvības elpu. Lūdzu, prieks pakalpot. Par kristāltīrību, tas nebūs pie manis, es kviešu sulu neloku. Apaugt ar zagtām bildēm fotogrāfam būtu kauns, bet Hugo jau nav pat Hugo, kur nu vēl fotogrāfs. Nepiedodams vienīgi tas, ka viņš uz ir abām rokām tk tizls, ka pats bez zagšanas neko nesaražo.
negatIvs:Viss pie tēmas, ja meties ievest blogā kārtību, tad pašam jābūt kristāltīram, nevis kloniem apaugušam kā korona vīrusam ar ragiem ...
sakārto savu klonu saimniecību, un tad sprēgā. Ja Hugo krājumos nav tik tizlas bildes lai kultivētu cilvēcisko stilu tad, lai žandra attīstības vārdā ņem, kur grib, tas tikai jautrībai
Tieši tā arī ir - Nindza no manas dalības reāli iegūst jaunu dzīvības elpu. Lūdzu, prieks pakalpot. Par kristāltīrību, tas nebūs pie manis, es kviešu sulu neloku. Apaugt ar zagtām bildēm fotogrāfam būtu kauns, bet Hugo jau nav pat Hugo, kur nu vēl fotogrāfs. Nepiedodams vienīgi tas, ka viņš uz ir abām rokām tk tizls, ka pats bez zagšanas neko nesaražo.
negatIvs:Taisnojies Elikam, man vienalga, cik tev vai kādam to klonu, es sastrādājos ar visiem, attiecībā uz blogu, darbojos provokatīvi izklaidējošajā žandrā, un kaut kādus noteikumus pieminu tikai, ja kāds klonu tēvs sāk kačāt pravas
Sastrādāšanās ar bilžu zagļiem, tas ir interesanti. Viens p*zģī, otrs apstrādā, un viens arī slavē? Vai kā tā sastrādāšanās izpaužas? A ja sajūk un kāds atp*zģī bilžu zagli, ko tad? Arī sastrādājies?
Izēd, fāča, muti un normāli izstāsti par savu kolaboracionismu un tā rezultātiem!
Ja galerijā VISAS bildes ir patapinātas no citiem, kāda ir tādas galerijas vērtība? Fotoblog.ninja kā pēdējais patvērums. Ja kādam nozog fototehniku, tad forumā līdzjutība, bet, ja galerijā nav neviena paša darba (uzsveru - nevienas paša uzņemtas bildītes), tad vērtība? Kaut kas te ir greizi. Amatieriem laikam ok.
Lai gan, nekas jau citiem tad netraucē paieties pa jūsu sociālo portālu profiliem un kaut vai ekrānšāviņos darbus patapināt un "apstrādāt", ne? Piemēram, varētu sākt ar negativa kadriem, atsevišķi paņemts, sakontrastēts zilais kanāls vienkārši brīnišķīgi izskatās m/b konversijā, tikai jāsameklē viņa galerijā kāds portrets. Sauksim to par "versiju" un māksliniecisku izpausmi!
Blogfotokopis:... Ja galerijā VISAS bildes ir patapinātas no citiem, kāda ir tādas galerijas vērtība? Fotoblog.ninja kā pēdējais patvērums. Ja kādam nozog fototehniku, tad forumā līdzjutība, bet, ja galerijā nav neviena paša darba (uzsveru - nevienas paša uzņemtas bildītes), tad vērtība? Kaut kas te ir greizi. Amatieriem laikam ok. ....
Atkārtoju jautājumu > B-klopsi, kāpēc tu tā domā? Es arī, labprāt, gribētu uzzināt par tiem "patapinātiem" darbiem.
Hugo:>10 gados 10 darbi< būtu vēl labāk, bet tā man nav sanācis, ... piedosi? Atkārtoju vēreiz > B-klopsi, es arī, gribētu uzzināt par tiem "patapinātiem" darbiem > KURI? NO KURIENES? <
Skaidrs, nomīzi. Skat. iepriekš: parādi kaut vienu oriģinālu.
Ir, ir skaidrs, arī citiem, turpini murgot. Prasīt parādīt - vari sev līdzvērtīgiem pacientiem.