richy77:Jo ātrāk administrācija nobloķēs visus tā plānprātiņa profilus, jo labāk visiem! Pagaidām tie ir Blogfotokopis, Sol un yam01, Bublius jau ir piežmiegts.
Nekas tāds nenotiks, jo pēc visām pazīmēm pat aklajam ir redzams, ka man ir tikai savs zīmols. Es esmu vienpatis, kas ļoti mīl labu kompāniju, tātad tu jau automātiski atkrīti.
Klonu man nav un nebūs. Tu esi burtiski sajucis ar klonu tēmu, jāsaka gan, ka mani tas mazliet izklaidē. Sol arī ir sapratusi, ka šo tēmu var utilizēt.
richy77:Mjā, iejusties krievenes lomā nav viegli, to spēj tikai labi aktieri vai nu prātu izkūkojušie, šajā gadījumā 2. variants.
Tu sāc nievājoši aizskart citu lietotāju uz tautības pamata. Vai tas ir adekvāti? Un ko vispār tieši tava ņemšanās pasaka par tevi pašu? Absolūti ne to labāko par tevi kā par cilvēku. Tas, kā rīkojas citi, jau nedod tev tiesības atļauties vairāk, tu te esi tikai viesis uz lietošanas noteikumu pamata.
richy77:Klonam veselības saasinājumi atkal sākušies, visu nakti nav gulējis un plosījies pa blogu! Nē, var jau saprast, ko vientuļam muļķītim citu darīt.
Адекватное цитирование - Адекватное цитирование-a visu nedēļu neko nopietnāku par alus pudeli uz alus output orgānu rokā neesi turējis, tad varbūt tā arī ir. Un bez tam, ja skaties kur brauc un kā brauc, tad nebūs problēmu. Pa normālām risēm nesoties bez apdomas, vari attapties patālu no sava iemīļotā stūres pastūža
Творческий человек не должен быть таким негибким в своих предположениях. В противном случае он становится по крайней мере смешным и несчастным. Лучше посвятить нашу энергию чему-то ценному.
Другой урод бросился на произведение искусства, даже не понимая, о чем оно. Напоминает революционеров, которые осквернили найденные в усадьбе портреты.
Jautājums administrācijai!? Kad tiks likvidēti viena plānprātiņa profili Blogfotokopis un Sol? Te jau drīzumā visi pamuks, ja tas turpinās savas neadekvātās izdarības.
richy77:Jautājums administrācijai!? Kad tiks likvidēti viena plānprātiņa profili Blogfotokopis un Sol? Te jau drīzumā visi pamuks, ja tas turpinās savas neadekvātās izdarības.
Я доволен такими подробными аргументами и советами.
richy77:Jautājums administrācijai!? Kad tiks likvidēti viena plānprātiņa profili Blogfotokopis un Sol? Te jau drīzumā visi pamuks, ja tas turpinās savas neadekvātās izdarības.
01:13 richy77: Izprintē to arī uz A4 lapas un iebāz sev anālajā atverē labi dziļi, vēlams lai brālēns Fotoklopsis piepalīdz
Īsā atbilde: nekad. Garāka atbilde: nekad, jo tie ir divi dažādi lietotāji un divi dažādi profili. Domāju, ka pat viesstrādnieka vienkāršos darbos pārstaipītajai smdzenītei tam beidzot būtu jābūt skaidram.
Klons ir nolaidis blogu pa burbuli! Iepriekš jau neskaitāmi profili tika nobloķēti, bet tas nelīdz, iznāca no Tvaiķenes, nopirka Zelta Zivtiņas un atkal turpina degradācijas pasākumus! Plānprātiņš!
richy77:Klons ir nolaidis blogu pa burbuli! Iepriekš jau neskaitāmi profili tika nobloķēti, bet tas nelīdz, iznāca no Tvaiķenes, nopirka Zelta Zivtiņas un atkal turpina degradācijas pasākumus! Plānprātiņš!
jautri iet, Cali aktīvas diskusija, te ķeburi pamodušies, ari aktivi raksta un niknojas, ka dzešu te komentārus viņu pieteicos pie arstu apskatēm, redzes, ko pateiks