Paņem kitenieku, noskaidro, kādu F lietosi vairāk, tad nopērc attiecīgu fiksu, es kropoto Pentaxi vienmēr nēsāju līdzi ar pankoku 21 mm Limited, pietiek visiem igdienas dzīves gadījumiem.
Schneider:Paņem kitenieku, noskaidro, kādu F lietosi vairāk, tad nopērc attiecīgu fiksu, es kropoto Pentaxi vienmēr nēsāju līdzi ar pankoku 21 mm Limited, pietiek visiem igdienas dzīves gadījumiem.
Man te tuvojas ceļojums, tādēļ domāju, ko uzlikt savam Pentaxim. Man ir 35mm 2.4, bet baidos, ka viņš uz kropa būs par šauru. Tas pankoks gan derētu, bet nu viņš jau laikam ir dikti rets..
Nepavisam nav rets, es savu jebajā pirku. Ja tik mums braucieni nesakrīt, varētu aizlienēt. Es ar deju kolektīvu braucu uz Poliju dancot 11-15.augustā.
Man ir 35mm 2.4, bet baidos, ka viņš uz kropa būs par šauru.
Tā viņš sanāk, jo tūrists spraucas iekšā ēkās, kas veltītas pāragri mirušām padišahu mīļotajām, un tver vistu no viesnīcas balkona, Jāskatās pēc pieredzes, kuru attālumu jūzē visbiežāk dzimtenē; kadrēšanas paradumi jau ārzemēs dramatiski nemainīsies, izņemot varbūt vēlmi pievilkt daudz ko (ēku detaļas, robežsargu dusmīgās sejas utt,) ar garu cauruli tuvāk. Piemēram, tāda situācija ir, tallinkojot cauri svensonu šērām, - platais gals der tikai pie Blackjack galda. Standarta komplektācijas objektīva lietošana biežāk tomēr nav kadra nāve, forumos novērojamais Austrumeiropas blatošanas perfekcionisms vienkārši cilvēku satroļļo līdz bailītei.
Schneider:Paņem kitenieku, noskaidro, kādu F lietosi vairāk, tad nopērc attiecīgu fiksu, es kropoto Pentaxi vienmēr nēsāju līdzi ar pankoku 21 mm Limited, pietiek visiem igdienas dzīves gadījumiem.
Man te tuvojas ceļojums, tādēļ domāju, ko uzlikt savam Pentaxim. Man ir 35mm 2.4, bet baidos, ka viņš uz kropa būs par šauru. Tas pankoks gan derētu, bet nu viņš jau laikam ir dikti rets..
Kas par ceļojumu? Man ir DA 15 (nav nepieciešams, jo bildēju ar k1 mk 2). Gribētu 250 naudiņas, bet tas laikam budžetā neiekļaujas.