Dolldia:Pasīvie, darbā iegrimušie latvieši, projām braucošie un pārpalikušie. Varbūt es beigšu tik daudz strādāt un atkal likšu bildes, lai visiem priecīgāks prāts.
Vēl jau ir. Nebiju kādus 2-3 mēnešus te. Bija grūti atrast fotoblog adresi. Rakstīju fotoblog.lv, bet tā tik glauna mirāža, klauvēju un neviens iekšā nelaiž. Beigās atcerējos, ka nosaukumā kaut kāda ņindzja bij
Ja Fotoblog bija grūti konkurēt ar 500 pix, Flickr utt., tad Ņiņdzai, šķiet, būs jau neiespējami konkurēt ar Instagram un FB. Tātad slēgta domubiedru grupa. Nav tas sliktākais, sevišķi, ja būtu jēdzīgs fototehnikas tirgus, bet bez ievērojamas dinamikas. Uz katru teksta ierakstu vajadzētu ielikt vienu bildi. No malas izskatās, ka to dara tikai Haralds ar sērijas Nr. 08.06.1952.
Hmmmm... Dinamikas uzlabošanas nolūkos varbūt arī man iebliezt 5 reportāžas ar 60 vienādām bildēm katrā ar atskaiti kā manas vistas laukos kašājas pa dārzu...
Blogfotokopis:Sēpiju noturēt par zelta toni jau spēj tikai fotogrāfs. Viens, divi fotogrāfi no visiem. Galīgi nav forši saukt citus cilvēkus par sūdiem.
Ierosinu tomēr saņemties un palikt te blogā aktīvākiem. Un likt vairāk bildes. Teiksim katrs liek vismaz 2 bildes nedēļā. Un blogs atdzims. Es rādu piemēru un ielieku šonedēļ jau 3 bildi. Pareizāk sakot 1, jo ir pirmdiena. Ceru ka manu domu un labo gribu atbalstīsiet.
Esmu dzirdējis, ka Fotoblog fotomāklsinieki esot īpašs grupējums, kur katram patīk tik tādas bildes, kā viņš māk uzņemt, pārējos stilus noniecinot un ieminot dubļu skrīnēs līdz ausīm. Tas ir iemesls, kādēļ kautrējos savas kartiņas te izlikt vairāksolīšanai. Arī mans 50mm F/1,4 Canon objektīvs ne tikai nav nopirkts, bet pat nozākāts par neasu!