Ir jāatsāk spēcinošās pirtis un karstie plenēri! Tikai tā varam atgriezt dzīvību. Kad atceros tās piršbildes,viegli piesārtušos modeļus ar gaisā virmojošo garaiņu tikli atklātajiem plikumiem,obligātos palagus un tīkliņzeķes un tās uzbudinātās debates uhhhh
Pasīvie, darbā iegrimušie latvieši, projām braucošie un pārpalikušie. Varbūt es beigšu tik daudz strādāt un atkal likšu bildes, lai visiem priecīgāks prāts.
Dolldia:Pasīvie, darbā iegrimušie latvieši, projām braucošie un pārpalikušie. Varbūt es beigšu tik daudz strādāt un atkal likšu bildes, lai visiem priecīgāks prāts.
Njā, atceros kādreiz katru dienu te lika bildes pa 3 lapām vismaz. Šodien te jau ir 17 datums , bet bildes šajā lapā redzamas vēl no 12. Kad atsāku te darboties tad centos bildes likt katru dienu. Bet sapratu, ka tas nevienam nav vajadzīgs. Piem Nils kas uzsāka šo diskusiju pats ne kritizē, ne vērtē. Pilnīgs po,..h,. uisms. Kāpēc tā nesaprotu.............
Wiskijs:Njā, atceros kādreiz katru dienu te lika bildes pa 3 lapām vismaz. Šodien te jau ir 17 datums , bet bildes šajā lapā redzamas vēl no 12. Kad atsāku te darboties tad centos bildes likt katru dienu. Bet sapratu, ka tas nevienam nav vajadzīgs. Piem Nils kas uzsāka šo diskusiju pats ne kritizē, ne vērtē. Pilnīgs po,..h,. uisms. Kāpēc tā nesaprotu.............
Jo mani neinteresē tērēt laiku vērtējot un kritizējot. Nupat ir tik traki,ka strādāju pat svētdien un šeit iegriežos ieraduma dēļ,cerot atrast kādu interesantu diskusiju
Jolan:Svētdienās parasti ir jāstrādā ,ja darba dienās strādā štruntīgi.Vo
Vai arī tāpēc,ka esi nolādēti labs profs,palīgstrādnieki pļēguro,ir termiņi,nāk investori un tev maksā tik nolādēti labi,ka nav iespējams teikt nē ? Jā,tieši tik vienkārši
Nepareizi/kļūdaini noteikts termiņš kā arī nepareizi izvēlēti palīgstrādnieki neliecina par labu profesionāli.Vai arī labs profesionāls,bet štruntīgs menedžeris.Vo p.s. ....neņem nopietni,es ākstos
Jā Nil tas ir labi, ja te ienāc kādas interesantas diskusijas dēļ. Bet diemžēl arī diskusijas palikušas daudz vājākas. Atceros Sienas laikus, vai pat vēl labāk Shuter laikus. Vot tās bija diskusijas, kad viss burtiski vārījās.
Schneider:Kāds meistars, tādi arī palīgstrādnieki, vot!
Cik to ir tev?
Jolan:Nepareizi/kļūdaini noteikts termiņš kā arī nepareizi izvēlēti palīgstrādnieki neliecina par labu profesionāli.Vai arī labs profesionāls,bet štruntīgs menedžeris.Vo p.s. ....neņem nopietni,es ākstos
Dīvainākais tas,ka pilnīgi viss arī atbilst realitātei. Bet nauda krīt virsū tā,ka grēks neņemt,tā nu pie tirsas viss pārējais. Pie privātajiem vispār valda šokolāde un zefīrs