Bļē, kur tu ar savām spalvainajām idejām biji pirms pāris mēnešiem, kad pēc feizbuka sludinājuma par sviestmaizi addevu jaunu FED-5 ar visu Indusu-61 L/D??? Ja labi parakties pa bēniņiem, vajadzētu būt Zorkijam-4 ar I-50 un ir Zarja ar Jupiteru-8, bet tas pašam patīk, varu iedot tik izmēģināšanai, ja neciešami vajag.
Nu tā... man neprātīgu baraholkas maiņu rezultātā ir ienākušies Jupiter 9 П 2/85mm un 1941 gada Sonnar T 1.5/5cm no kura krievs vēlāk uzcepa Jupiter 3.
Grūti tā tumsā ko pateikt, bet šķiet pirmais ir sūds a par otro grūti spriest vai pēc smagās, garās dzīves varēs atgriezt darbībā
Maris:Nu tā... man neprātīgu baraholkas maiņu rezultātā ir ienākušies Jupiter 9 П 2/85mm un 1941 gada Sonnar T 1.5/5cm no kura krievs vēlāk uzcepa Jupiter 3.
Grūti tā tumsā ko pateikt, bet šķiet pirmais ir sūds a par otro grūti spriest vai pēc smagās, garās dzīves varēs atgriezt darbībā
Interesnts šķiet tas sonnars, kādas bildes taisa. redzeju ss. un vai j9 galīgi beigts?
nē Jupiters ir iebiezējušu smēri, bet lēcas ok (krieva stiklam gan tas, ka no skata ir ok nenozīmē, ka bildīte nāk ārā ok). 5cm nav sists, mests un smagi skrāpēts, bet nu citi triperi to ir piemeklējuši pa pilnu programmu... rīt brauks uz izārdīšanu un tālāk jau dies rādīs... ja būs bekas arī bloku līmējumā, tad varēs likt plauktā blakus haizivs zobam, porcelāna zilonīšiem un vīriņam kura galvā var glabāt sērkociņus.
Maris:Nu tā... man neprātīgu baraholkas maiņu rezultātā ir ienākušies Jupiter 9 П 2/85mm un 1941 gada Sonnar T 1.5/5cm no kura krievs vēlāk uzcepa Jupiter 3.
Interesnts šķiet tas sonnars, kādas bildes taisa. redzeju ss. un vai j9 galīgi beigts?
Tev jāpamācās atšķirt elementāras lietas... ja trīc rokas, tad izplūst visa bildīte un nav iespējams dažām detaļām būt nekustīgām asumā.
Pabildē ar vēsu objektīvu kam uzpūsta elpa (vai nu pieaugušu ar sēnēm, vai nošvīkātu priekšējo lēcu kā hokeja šaibu pēc spēles) - ļoti feinā bilde būs klāt kā arī redzēs starpību starp izkustinātu kameru un iepriekš minētām opcijām.
Ir Volna 50/1.8 (pirku komplektā ar Almaz kameru), Jupiter-12 35/2,8, Jupiter-8 50/2,0, Industar-50-2 50/3,5, Helios-44-2 58/2,0, Beroflex 500mm f8. Visi ar E-mount bajoneti, varu iedot paspēlēties.
Paldies. Minētā padomijas tehnika populāra un ātri ievākusies, volna vietā ir pentax smc m, Beroflex vietā Canon FD 2.8/300 L, bet gribētos atrast tīru jupiter 3.
Ne ar ko nesalīdzināms 50mm. 50mm uz sonnar shēmas - bomba ne bilde, bet man nav necietuša eksemplāra.