forum.gif
Pārdodu kasetes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu kasetes
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.07.18 08:46
 citēt
vajag izdot bluerays disku ar lodžijas video un piedāvāt tirgū...
Publicēts: 13.07.18 11:10
 citēt
Gaisma:
lodzija:adekvāta tādu kasešu cena, viens tirgo Zoļīkā ir
20 saņi gabalā, grib ņem, gribi ej tālāk, es pieteicos :face-grin:
pie kam šamējam ir 80-90 -to populāri disco gabali, nevis kaut kādi krievu sūdi utml

Mož Zoļika kunde paņem Gremlina maisu, turpina iztirgot pa vienai 20 centi gabalā? Ja tur ir vismaz 200 kasetes, tad peļņa sanāk vismaz 100% :)

Lodžija, pa aliņu no Gremlina sapazīstināsi savā starpā vēstures tirgoņus?

Par Zoļika lētajām kasetēm visticamāk ir izdomāts stāsts, tā parasti dara īsti tirgoņi.
Vienkārši grib no manis dabūt par 20 centiem un tālāk jau tirgot par 50 centiem gabalā, varka pie 120%! :face-grin:
Publicēts: 13.07.18 11:20
 citēt
jā, mazs bizness bet godīgs
(Rudme - lasot un sienot bērzu meijas zušu ķeršanai , stāsts Stepiņš un viņa brigāde)
Publicēts: 13.07.18 12:24
 citēt
lodzija:jā, mazs bizness bet godīgs
(Rudme - lasot un sienot bērzu meijas zušu ķeršanai , stāsts Stepiņš un viņa brigāde)

Šis nav nekāds godīgs bizness, bet gan vēlme iedzīvoties uz citu rēķina!
Publicēts: 13.07.18 13:08
 citēt
nujā, grāmatā bija domāts ka tirgos slotas pie pirts, bet patiesībā nodarbojās ar aizliegtu rūpalu - ķēra zušus :face-grin:
Publicēts: 13.07.18 16:06
 citēt
lodzija:nujā, grāmatā bija domāts ka tirgos slotas pie pirts, bet patiesībā nodarbojās ar aizliegtu rūpalu - ķēra zušus :face-grin:

Līdzīgi, kā pats biji iecerējis, nopirkt pa lēto it kā savai lietošanai, bet tālāk nodarboties ar nereģistrētu kasešu lentu mazumtirdzniecību, nemaksājot nodokļus un visu peļņu iebāžot sev kabatā. :amazing:
Publicēts: 27.07.18 10:33
 citēt
šitā man ir kasete :face-grin:

www.tvnet.lv...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes: