forum.gif
Pārdodu kasetes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu kasetes
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.06.18 18:50 labots
 citēt
Relikviju cienītājiem! Pārdodu kasetes ar dažāda veida krievu mūziku, ir arī dažas jaunas (tukšas), kopā apmēram viens pilns, lielais iepirkumu maiss. Ja kādam interesē, dodiet ziņu. :face-smile:
Publicēts: 17.06.18 19:07
 citēt
...vai nav lētāk izmest miskastē?
Publicēts: 17.06.18 19:14
 citēt
Jolan:...vai nav lētāk izmest miskastē?

Žēl mest, kādam var noderēt.
Publicēts: 17.06.18 19:14 labots
 citēt
Ir takš arī "cilvēki ar īpašām vajadzībām", kuriem tādas lietas joprojām interesē- vairāk jau vecā paaudze. :face-wink:
Man arī plauktā ir pāris kasešu dekas, bet vairāk nostaļģijai. Reāli kasetes īpaši neklausos un nekrāju- saglabātas tikai dažas oriģinālās, kā arī paša veidotas izlases- arī vairāk nostaļgijai. Ir čupiņa ar jaunām (neatpakotām)- naivai cerībai, ka varbūt kādreiz ko ierakstīšu :face-grin: Un vēl, protams, ir līdzīgs minētajam maiss ar viskaučko, kuru vnk žēl izmest... :face-wink:
Man vairāk tīk vinils un lielās lentas- tur vismaz rotējošā "skaņas nesēja" romantika.... :face-wink:
Publicēts: 17.06.18 19:30 labots
 citēt
krievu reps ir vispretīgākā mūzika

ja kāds Laskovij Maij, tad derētu
centrāltirgū cenas 50 centi kasetei, bet tur ari vienu var ņemt :face-grin:
Publicēts: 17.06.18 19:55 labots
 citēt
lodzija:krievu reps ir vispretīgākā mūzika

ja kāds Laskovij Maij, tad derētu
centrāltirgū cenas 50 centi kasetei, bet tur ari vienu var ņemt :face-grin:

Ir arī Laskovij Maij 1988-93, Ljegendi #1.
Starp citu, Līgo dziesmu kaseti arī vienu atradu, kā arī vairākus CD, no ārzemju mūzikas arī šis tas ir.:face-smile:

Bet par 50 centiem es no mājas ārā nekustēšos, ņem visu kopā! :face-grin:
Publicēts: 17.06.18 20:13
 citēt
IEDOMĪGS :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin: 50 centi nekustēsies,bet maiss ar mēsliem pa 3EUR jau var apdomāt aizbraukt uz Juglku pie lodzijas
Publicēts: 17.06.18 21:02 labots
 citēt
20€ par maisu un varam sākt runāt :face-wink:
Un uz nekādu Juglu es nepēršos :face-grin:
Publicēts: 17.06.18 21:06
 citēt
Oglasite vesj spisok, pozhaluista :face-grin:
Publicēts: 17.06.18 21:18 labots
 citēt
lodzija:Oglasite vesj spisok, pozhaluista :face-grin:

Ja spisoku gribi, nāksies pusi dienas ar to ņemties un tad vairs cena nebūs 20€, bet 40€ :face-grin:
Tā kā padomā, varbūt labāk ir ņemt kaķi maisā :face-grin:
Publicēts: 17.06.18 21:30
 citēt
Manuprāt, ar tādu attieksmi, šis dīls ir lemts neveiksmei...:face-crying:
Publicēts: 17.06.18 21:40
 citēt
nevis neveiksmei - bet tuvākajam muserņikam :face-grin:
Publicēts: 17.06.18 21:41 labots
 citēt
Friidis:Manuprāt, ar tādu attieksmi, šis dīls ir lemts neveiksmei...:face-crying:

Frīdi! Es jau netirgoju zelta gredzenus par tūkstošiem, bet vecas krievu kasetes par simbolisku maksu! Tā kā nevajag man te aizrādīt, kas un kā jādara.
Publicēts: 17.06.18 21:50 labots
 citēt
Kurš tad te aizrāda- tikai loģiska prognoze :face-wink:
Izskatās, ka gremlini ir tik pat cimperlīgi, kā jaunavas un vecmeitas ? :face-grin:
20 Eur par kaķi maisā nebūt nav simboliska maksa.
Bet, ja tajās kasetēs tiešām kautkas labs ir iekšā, ja tās ir labas firmas un labā stāvoklī un, ja pratīsi savu preci labi pasniegt un noreklamēt- kaučkāds business tiešām var sanākt. Bet pārāk daudz "ja" :face-wink:
Tā kā ceri vien, ka vismaz lodžija uzkāps uz sava rollera un ar kādu polšiņu kabatā atbrauks tam kaķu maisam pakaļ...:face-grin:
Publicēts: 17.06.18 22:05 labots
 citēt
Lodžija nav mana mērķauditoroja, jo viņam ar naudām švaki. Visu ir iztērējis par 3D brillēm un citām lietām...
Es vairāk spiežu uz tiem, kuriem čungurs makā un grib kādu dziesmu paklausīties nostaļģijas stilā :face-wink: Kuri nežmiedzās par katru kapeiku, bet uzmet vēl pa virsu :face-smile:
Publicēts: 17.06.18 22:14
 citēt
Bet no Dimas tikko sotaku dabūju :face-grin:

PS FB foto klubā viena dāma atraktīvi tirgo foto tehniku, ar video palīdzību
Publicēts: 17.06.18 22:14 labots
 citēt
Gremlins:Lodžija nav mana mērķauditoroja,

Nu tad gaidi vien savu mērķauditoriju- šamie puikas pieņems pa velti...:face-grin:

Publicēts: 17.06.18 22:16
 citēt
lodzija:
PS FB foto klubā viena dāma atraktīvi tirgo foto tehniku, ar video palīdzību

Meitenīte jau dikti smukiņa, tikai tā izskatās, ka viņa izandelē nevis savu mantu, bet gan leģendārā Purčika- Jurčika fotosalonu....:face-grin:
Publicēts: 17.06.18 22:28
 citēt
Juris jau to profilu izmanto gadiem ilgi, pat tad, kad te vēl aktīvs darbonis bija :)
Publicēts: 17.06.18 22:48 labots
 citēt
Tikko pieteicos kasetei - pa 5 Euro , KArl - veseli PIECI EURO :face-grin:

tas gan ir paša cilvēka origināl skaņdarbs, ierakstīts, noformēts, moška arī lentā būs

PS kasetes, cd paņemtu izlases veidā pa 50 saņiem, - no tās kuļķenes
Publicēts: 17.06.18 23:08
 citēt
lodzija:Tikko pieteicos kasetei - pa 5 Euro , KArl - veseli PIECI EURO :face-grin:

tas gan ir paša cilvēka origināl skaņdarbs, ierakstīts, noformēts, moška arī lentā būs

PS kasetes, cd paņemtu izlases veidā pa 50 saņiem, - no tās kuļķenes

Varu viņas visas sabildēt pa kādām 10 un nosūtīt bildes uz WhatsApp, tad paskaties, kuras interesē, lai nav viss maiss jāstaipa līdzi :face-grin:
Publicēts: 17.06.18 23:12
 citēt
Uz lodžiju daudz neceri- viņš respektē tikai kasetes, ierakstītas uz Nakamichi "Dragon"! :face-grin:
Publicēts: 17.06.18 23:22
 citēt
bļin, tad man jāuzliek tas Whataps :face-grin:
Publicēts: 17.06.18 23:25
 citēt
lodzija:bļin, tad man jāuzliek tas Whataps :face-grin:

Tik švaks telefons, domā ka nepavilks?
Publicēts: 17.06.18 23:29
 citēt
neliels prieciņš
youtu.be...
Publicēts: 17.06.18 23:36
 citēt
lodzija:neliels prieciņš
https://youtu.be/Gvek4iW4UbA

Labs, klasika!
Publicēts: 19.06.18 10:13
 citēt
dabuju kaseti, stāstu no autora + 2 lentas no mūz veikala bonusā
Apkalpošana LUX

Mācies Gremlins
Publicēts: 19.06.18 15:45
 citēt
Šādu kaseti viņiem notirgot ir tas pats, kas loterijā vinnēt, tāpēc arī darīja visu, lai vienīgais klients nenoraujās no āķa :face-grin:
Publicēts: 19.06.18 16:32
 citēt
Uau! Pišmašīnas šrifts!
Publicēts: 08.07.18 16:21
 citēt
Up
Relikviju cienītājiem! Pārdodu kasetes ar dažāda veida krievu mūziku, ir arī dažas jaunas (tukšas), kopā apmēram viens pilns, lielais iepirkumu maiss. Ja kādam interesē, dodiet ziņu.
Par visu kopā tikai 20€.:face-smile:
Publicēts: 08.07.18 20:50
 citēt
saņem dūšu rokās un met visu prom! Esmu gājis visam tam cauri un rezultātā ir stingra pārliecība. ka nevienam tie vecie krāmi NAV vajadzīgi! Arī man bija plaukti ar kasetēm, plaukti ar lentām, plaukti ar vinīlu un platēm, plaukti ar videokasetēm, atvilktnes ar tūkstošiem diapozitīvu, negatīvi,filmiņas, ķīmija, aparāti u.t.t. Paldies dievam, pietika prāta izmest! Tāpēc pacelsim kausus!!! Priekā! HA!:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 08.07.18 22:12
 citēt
Gribētāji jau ir, tikai visu maisu uzreiz negrib neviens ņemt, bet pa vienai kasetei neatmaksājās krāmēties. :face-wink:
Publicēts: 08.07.18 23:22
 citēt
"... visu maisu uzreiz negrib neviens ņemt..."
Secinājums - krāmēties pa vienai vai miskaste.
Publicēts: 08.07.18 23:32
 citēt
Schneider:"... visu maisu uzreiz negrib neviens ņemt..."
Secinājums - krāmēties pa vienai vai miskaste.

Ja neviens tagad nepaņems visu maisu, tad spīd otrais variants, bet nevienam neteikšu, kurā miskastē izmetu :face-grin:
Publicēts: 12.07.18 20:24 labots
 citēt
adekvāta tādu kasešu cena, viens tirgo Zoļīkā ir
20 saņi gabalā, grib ņem, gribi ej tālāk, es pieteicos :face-grin:
pie kam šamējam ir 80-90 -to populāri disco gabali, nevis kaut kādi krievu sūdi utml
Publicēts: 12.07.18 22:40
 citēt
lodzija:adekvāta tādu kasešu cena, viens tirgo Zoļīkā ir
pie kam šamējam ir 80-90 -to populāri disco gabali, nevis kaut kādi krievu sūdi utml

Man nav nekādi krievu sūdi, bet gan nopietna kasešu kolekcija! Nu labi, par visu maisu 5eur nolaidīšu...:face-grin:
Publicēts: 13.07.18 00:01
 citēt
a Dīters Tev nav, kur viņš krieviski dzied? :D
Publicēts: 13.07.18 00:46
 citēt
talavietis:a Dīters Tev nav, kur viņš krieviski dzied? :D

Dīters gan nebūs, varu vienīgi kādā no tukšajām kasetēm ierakstīt lodzijas karaoke izpildījumu krievu mēlē, derēs?
youtu.be...
Publicēts: 13.07.18 07:22
 citēt
Eu, vot šitais ir gada video!!! :face-grin::face-grin::face-grin: :face-grin:
Uz Zelta lāci, palmas zaru, Oskaru un Jevravīziju!
Publicēts: 13.07.18 08:21
 citēt
lodzija:adekvāta tādu kasešu cena, viens tirgo Zoļīkā ir

Mož Zoļika kunde paņem Gremlina maisu, turpina iztirgot pa vienai 20 centi gabalā? Ja tur ir vismaz 200 kasetes, tad peļņa sanāk vismaz 100% :)

Lodžija, pa aliņu no Gremlina sapazīstināsi savā starpā vēstures tirgoņus?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):