NIN:Agrāk (lasīt: gadus 6-12 atpakaļ) šis bija itin jauks saits, kurā gribējās likt arī bildes un bija ko skatīt, kā arī forumā lasīt. Tīri nostaļģijas vārdā būtu jauki, ja kas tāds būtu iespējams atkal. Pašlaik - pat nezinu kas te notiek, bet izskatās pēc 10-15cilvēku (kuriem, šķiet, dzīvē citas izklaides nav) bezsakarīgu troļļošanu (lasīt: onānismu) vienam ar otru forumā, sačakarējot jebkuru tēmu. Par ievietotajiem foto pat īsti nav ko komentēt . Un galvenais - ka pašiem neapnīk.
sorry Kārli, bet šobrīd tava cīņa ir ļoti līdzīga: www.youtube.com... Ja Uldis Muzikants=Photomaster, tad 100% Uldim ir jādodas pie daktera, jo ilgstoši tēlojot idiotu, par tādu arī kļūst...!
Nus ja jau izlasīji, uztaisīji ekrānšāviņu un nocitēji šamo forumā, tad jau strutnieks savu panāca Muzikanta orķestris šovakar klusē, tad jau cerība ka apdomāsies un nāks pie prāta.
Irsis:sorry Kārli, bet šobrīd tava cīņa ir ļoti līdzīga..
Nav nekāda cīņa, gribēju zināt tikai aktīvāko foruma lietotāju domas šajā sasāpējušajā problēmā. Žēl daudzi klusē, pm bija aktīvāki diskutētāji par šo troļļošanas tēmu fotoblogā. Acīmredzot ne visiem patīk runāt plašāk kā zem 4 acīm. Un nav jau nekāda problēma likt mīksto, ignore un vienkārši te nākt daudz retāk, kā jau dara neskaitāmi agrāk te visai bieži apmeklētāji, bilžu publicētāji.
Kārli, izskatās, Jūsu apgalvojumi apstiprinās. Es rosinu grēkāzim pilnīgi liegt rakstīt un publicēt vismaz 6 mēnešus. Kārtīgi, sevi cienoši "pasažieri" nebrauks vienā vagonā ar huligānu. Huligāns jāizraida. Ja neizdodas, pārējie meklēs alternatīvu transportu.
Visiem "pasažieriem" ir vienādas tiesības. Arī bildes un intelekts ir samērojams. Te ir vienas klases vagons, nevis pirmās klases pasažieri, kuros cenšas iefiltrēties apdalīti nabadziņi.
Protams, pašplūsmā nekas nenotiks - administrēšana maksā. Tas ir nākamais jautājums.
Vecos laikos bija lieliski autori Ziedonis Amuškāns un Gunārs Ziediņš. Pirmajam katrā bildē figurēja kāda rotaļlieta a otrs aplaimoja Elmāru ar pārstrādātas pārtikas estētiku. Vecmeistarus jāgodā ne šo tukšo tūtiņdreijeru.
Cien. onkulīši, pirms bakstīsiet viens otram ar bibīširm acis laukā, pārskrieniet, lūdzu, ar aci komentāriem un pasakiet, cik šajā topikā ir sieviešu komentāru?
Nejau Muldis Uzikants ir problēma. Viņš ir tikai sekas. Problēma esat jūs visi. Tieši jūs visi, barā, apzinoties ko darat, veidojāt šo vidi šādu. Apsveicu. Tagad varēsiet viens otram staipīt, mērīt un dižoties. Ko gribējāt, to dabūjāt.
Te vispār ir kāda vairs palikusi? Visas izēstas. Un mūsu visāeksperts Maris tikko uzskatāmi nodemonstrēja kā un par ko. Rieb ienākt, nemaz nerunāšu par vēlmi diskutēt. Tas nav iespējams jau gadus trīs.
_VA_:Cien. onkulīši, pirms bakstīsiet viens otram ar bibīširm acis laukā, pārskrieniet, lūdzu, ar aci komentāriem un pasakiet, cik šajā topikā ir sieviešu komentāru?
Nejau Muldis Uzikants ir problēma. Viņš ir tikai sekas. Problēma esat jūs visi. Tieši jūs visi, barā, apzinoties ko darat, veidojāt šo vidi šādu. Apsveicu. Tagad varēsiet viens otram staipīt, mērīt un dižoties. Ko gribējāt, to dabūjāt.
Paldies par uzmanību.
Kāpēc Tu raksti daudzskaitlī? Te ir tikai viens personāžs, kas raksta un savā starpā diskutē no daudziem nikiem Šo lietotāju var atpazīt pēc lietotāja bildes - tās vai nu nav, vai arī ir kaut kas nenosakāms
A_selenia:Vaīī, tiešām nemanīju, ka esmu te gandrīz vienīgā sievieškārtas pārstāve.
ir jau priore vēl, nu vai vismaz Ulža sievišķīgā alter ego puse Sveiciens dusmīgajam sievišķim _VA_ , kukainīši sasaluši, laikam kreņķis ka vēl labu laiku nevarēs vērot un iemūžināt šamo kopulācijas.
nu jā man tā pati kaite, bet te pa laikam publicējas daži ainavisti kuru darbus gaidu, nu tad pa retam piemetu kādu savu klāt, kad paliek neērti ka tikai patērēju, kaut kā tā.
Kaudzēm labas ainavas varu apskatīt jau tajās vietās kur esmu reģistrējies, kā 500px vai 35photo. Bet ir tāda lieta kā mentalitāte, man vienmēr būs tuvākas LV ainavas, vai mūsējo autoru darbi.
Var, bet vienu jauku dienu arī šiem var apnikt likt bildes bez publikas un iespējas apskatīt ko līdzīgu Tas kā atnākt uz groziņu vakaru bez savas paikas, apsēsties tumšā kaktiņā, klausīties citu runās, bet pašam klusēt.
_VA_:Te vispār ir kāda vairs palikusi? Visas izēstas. Un mūsu visāeksperts Maris tikko uzskatāmi nodemonstrēja kā un par ko. Rieb ienākt, nemaz nerunāšu par vēlmi diskutēt. Tas nav iespējams jau gadus trīs.
Man domāt, ka tik tāpēc, ka mazbērni nesekmīgi Tev nav uzreiz jāuzskata, ka esi sabiedrības vai bioloģiskais atkritums - raksti droši savu sāpi FB un iespējams kāds no Ulžiem Tevi sadzirdēs.
Nesaprotu,par ko cepiens, te taču ir internets, noteikumi rakstīti lai tos pārkāptu Ja tas tiešām tiesa,ka visi šie profili ir viena personāža radīti, cepuri nost! Nepateiktu, nebūtu iedomājies Nevajag iespringt, Liela nopietnība ir muļķības pazīme vo!
_VA_ ! man ir macro MP 65! Vai gribi par to parunāt?
Redzēji Vē? Punkts punktā kā teicu Un velti gaudies, ka tantīšu maz - domā ja būtu vairāk Uldis Tevi pamanītu? Netak. Mūžam ālavās sēdētu. Mācies priecāties par to ko sniedz dzīve.
Ak, šī misija cēlā — atpeštīt tantes no ālavas kroņa! Ar tādu aicinājuma apziņu jums, onkulīši, ne šeit, jums uz pilsētas lielākā tablo jāreklamējas! Nevajag kautrēties, aida!
_VA_:Ak, šī misija cēlā — atpeštīt tantes no ālavas kroņa! Ar tādu aicinājuma apziņu jums, onkulīši, ne šeit, jums uz pilsētas lielākā tablo jāreklamējas! Nevajag kautrēties, aida!
Nav manīts, ka Uldis būtu kautrīgs. Tieši otrādi - brīnos par viņa dāsnumu tā ziedoties.
Bet nu lomu diapazons - no sakarīga veča līdz pilnīgam idiņam.
Saki, Tev ir tik daudz brīva laika diennaktī, lai skraidītu pa virtuālo pasauli un tēlotu pamuļķi? Ja es vēl varu saprast izklaides aspektu, tad saprast to, ka pieaugušam vecim ir tik daudz problēmu ar laika plānošanu un tā lietderīgu izmantošanu.. nu..., ko te lai saka.. kad sunim garlaicīgi, viņš laiza olas. Tiesa, savas.
Bet nu lomu diapazons - no sakarīga veča līdz pilnīgam idiņam.
Saki, Tev ir tik daudz brīva laika diennaktī, lai skraidītu pa virtuālo pasauli un tēlotu pamuļķi? Ja es vēl varu saprast izklaides aspektu, tad saprast to, ka pieaugušam vecim ir tik daudz problēmu ar laika plānošanu un tā lietderīgu izmantošanu.. nu..., ko te lai saka.. kad sunim garlaicīgi, viņš laiza olas. Tiesa, savas.
Tu vienmēr lien par tamponu visos caumuros, neaicināts? Un kā? Pieredzes jau pietiek, lai sauktu sevi par labu profesionālu paurīša dakteri jeb vēl jāpamācās?!