Novāc savu bravūru, izlasi, ko tev cilvēki raksta, pacenties saprast, izvertē un nesauc tos par matu skaldītājiem. Kad sāksi saprast, ko viņi tev raksta, tad sapratīsi, cik stulbi bija uz viņiem apvainoties, jo viņi raksta reali labas un apdomas vērtas lietas. Nekas, tas nāks ar laiku. Cerams...
Novāc savu bravūru, izlasi, ko tev cilvēki raksta, pacenties saprast, izvertē un nesauc tos par matu skaldītājiem. Kad sāksi saprast, ko viņi tev raksta, tad sapratīsi, cik stulbi bija uz viņiem apvainoties, jo viņi raksta reali labas un apdomas vērtas lietas. Nekas, tas nāks ar laiku. Cerams...
Lasīt māki? Teicu pietiek!
Tu vēl uzbļauj man un vel kādu rupjību atcērt. Man jau pofig, uz šādiem neapvainojas, bet atvainošanos dažiem citiem, manuprāt, gan esi parādā. Arī Frīdim...
Publiskā forumā ko šitādu gvelzt? Pašam smiekli nenāk? Veido slēgtu topiku un dod vaļā?
Bet es nopietni ieteiktu atgriezties savu prasmju sākumā ap 2011. gadu. bildītes ir daudz skatāmākas, par jaunākajiem šedevriem...
Atkārtošu vēlreiz - elementāru pieklājību neviens nav atcēlis. Ja tu ar šejieniešiem būtu personiski pazīstams, da kaut sadzēris, tad tava uzvedība būtu saprotama... citādi - neizteikšos...
1) Ja tu gribi iegādāties (fiziski, nevis teorētiski), tad liec sludinājumu "pērku" sadaļā. 2) Ja tu gribi teorētiskus ieteikumus, kas ko kā - tad sniedz plašāku info, ko un kā tu gribi panākt, kādu rezultātu sasniegt (mērķi apraksti). 3) Ja tu visu jau pats labi zini, ka vajag gaišu platleņķ utt, tad beidz troļļot un slēdz diskusiju.