Nu ko - TESLA APPISA AITAS labi nopirka pa 35 stukam, pardeva pa 55 stukam tagad BTC pa 48 stukam vertibas kritums 15%
PS paziņa cieta netieši no šitiem mēsliem, Olita, dzīvoja specporojekta mājā, samnieki hujaks, 2020 vasarā sviež laukā pardeva dzivokli, jo šiem meita nenormalas summas biržā un kripto valūtās nospelējusies Citiem paziņām - penšiem leišhu parastie krapnieki 15 stukas nokāsa, pensionare pec 2 stundu AUGLIGAS biznesa saruna, cik vertigs ir BTC - iedeva BANKAS KONTA pieejas....
tomēr mātes draugs, kas bija profesionāls santehniķis, atstājis kādus fluīdus ar krāniem un santehniku man lielas problēmas remontā nav, nebija
Par BTC runājot, bija jautri vērot panīkumu BTC grupās, kad sākās BTC mega kritums un tur jau daudzi ieguldijushi ari krapshanas projektos, kur sakotneji nav paredzeta attistiba, bet PONCI shēma labāk pelnīt, tirgojot ko man tirdzniecībā ieguldītā nauda nes 100% peļņu, stabilu - atslēgas vārds
viens raksta....Sveiki! Tiko dzirdēju ka Binance esot riskanti turēt kriptovalūtu, jo viņa varot sekot FTX liktenim! Varbūt tās ir tikai baumas! 100% drošs neēsmu. Ko Jūs ieteiktu darīt? Kur viss drošāk pašlaik turēt kriptovalūtu, bet gribētos lai kaut kādi procenti arī nāk!
viens raksta....Sveiki! Tiko dzirdēju ka Binance esot riskanti turēt kriptovalūtu, jo viņa varot sekot FTX liktenim! Varbūt tās ir tikai baumas! 100% drošs neēsmu. Ko Jūs ieteiktu darīt? Kur viss drošāk pašlaik turēt kriptovalūtu, bet gribētos lai kaut kādi procenti arī nāk!
Nekādi procenti nenāks. Glabā elektroniskā makā - būs droši. Biržā ja tirgo. Btc un Eth vajadzēja pirkt kad ieteicu - pēdējo paņēmu pa 180€,tad nu piemet cik ļoti mani interesē korekcija. Tas pats ar Btc - man tas maksāja ap 6k. Tā ka 36 vai 26k - man vienalga,es gaidīšu vismaz 100 nākamajā ciklā. Ja gribās pelnīt atrāk - daytreiding vai meklē labus šitkoinus