Baseinā Man tas likās dīvaini man patīk meitenes Bet mana mamma bija tā, kuru es nevarēju mainīt
Viņa dzēra pārāk daudz Un mana pasaule sašūpojās Mēs pastaigājāmies pa centru Un, man bija jāsaka, man bija automašīna
Bretanijai patīk skaļa mūzika Vai jūs, lūdzu, varētu to uzgriezt Mēs kliedzām ar Lanu Del Reju "Bāc!" Es gribu tikt ārā Kad es nejūtos pietiekami Es vēlos, lai es vienmēr būtu tā jutusies Bāc
Viņai ir vīrs Es arī dabūšu vienu Bet viņai ir mana sirds Starp mani un tevi
Es nekad nedomāju Es justos šādi Viņa atzinās mīlestībā Mašīnā man bija jāsaka
Bretanijai patīk skaļa mūzika Vai jūs, lūdzu, varētu to uzgriezt Mēs kliedzām ar Lanu Del Reju "Bāc!" Es gribu tikt ārā Kad es nejūtos pietiekami Es vēlos, lai es vienmēr būtu tā jutusies Bāc
Labi
Es tikai sievietes Es tikai... sievietes
Sievietes Sievietes Es tikai sievietes Es tikai... sievietes Es tikai sievietes Es tikai... sievietes
Vēlā vakarā, ārzemju estrādes māksliniece Glüme labi ieaijās sapņus.
Te vairāk info par pirmo jauno Quadraphonic vinila ierakstu vairāk nekā 30 gadu laikā Tikai 227 kopijas tika izgatavotas un, kas vēl atradās kastītē, iečeko. www.youtube.com...