Nedomāju, ka tur kāds sakars ar Breksitu. Vienkārši vairs nav tik daudz to, kas iedomājās sevi par pro fotogrāfiem un cepa augšā studijas. Mode būt par fotogrāfu ir pārgājusi. Līdz ar to studijas gaismas ir vajadzīgas tikai profesionāļiem un atsevišķiem entuziastiem. Tas pats, kas kameru tirgū. Līdz ar to izdzīvos tik daži pro gaismu ražotāji vidējā cenu līmeņa un dārgajā galā - Elinchrom, Profoto u.tml. Kā arī pāris kaut kādi absolūti lētie ķīnieši, ko pirks trešās pasaules valstīs un tie, kam naudas īpaši nav, bet kas grib pamēģināt un saprast.
Var jau būt, ka drusku padārgs bija, bet man uz tāda konveijera, kur bliež pa 700 kadriem četrās stundās tā cena neko daudz nenozīmē, bet tā viņa stabilitāte un nenokaujamība gan.
Suņa murgi. Ja šito, kas patlaban notiek pasaulē, sauc par kārtību, tad "te ož pēc sēra!!!!". Fanātiķiem jau demagoģija dikti iet pie sirds, sak, arī haoss ir zināma lietu secība, tātad kārtība.
MilzuLempis:Suņa murgi. Ja šito, kas patlaban notiek pasaulē, sauc par kārtību, tad "te ož pēc sēra!!!!". Fanātiķiem jau demagoģija dikti iet pie sirds, sak, arī haoss ir zināma lietu secība, tātad kārtība.
Nesaprotu ne vienu pusi ne otru. Visam pamatā ir ekonomiskas intereses (ja neskaita vienu jebanātisku režīmu pasaulē, kurš ieciklējies uz ideoloģiju), reliģija kalpo tik par aissegu un cēlu mērķi, redz, mani te vada Visaugstākā roka, es esmu rīkste Tā Kunga rokās u.t.t...
10 baušļi sen novecojuši, ja šodien pieņemt, ka to visu pārkāpums ir nāvīgs grēks, tad pilnīgi droši varam paziņot, ka paradīzes vārtiem eņģes aizrūsējušas, eņģeļi no bezdarbības nodzērušies, bet par vienīgo pēcnāves vietu ir palikusi elle. Izlasi Mozus 2.grāmatu, kur Dievs dod Mozum istruktāžas par īsteni taisnajo uzvedību, pats sapratīsi, ka šodien par dažādiem, ar šķīstību un tikumību saistītiem, pārkāpumiem ar akmeņiem tiktu nomētāti 101,1% civilizētās pasaules iedzīvotāju.
Vecā un jaunā derība ir pilnīgi atšķirīgi rakstu kopumi; atšķirīgai mērķ-auditorijai vedoti, ar atšķirīgu faktoloģisko materiālu (jaunajā faktu cik melns aiz naga), utt.. Arī sektu ideoloģijas atšķiras un attīstās, tak mērķis viens - VARA. Un valdīt, kā zināms visvieglāk pār neizglītotiem, iebiedētiem cilvēciņiem.
MilzuLempis:...faktoloģisko materiālu (jaunajā faktu cik melns aiz naga)...
Man domāt, ka Romas impērijas sabrukuma perioda visādi Dieva dēli apkārt klīda biezā slānī, ja radās draudi, ka tiek apšaubīta Hēroda vara tajā reģionā, gan jau visi tika sisti krustā vai izbaroti krokodīļiem, vienkārši vienam paveicās un viņš kļuva par jaunas ticības pamatlicēju. Par staigāšanu pa ūdens virsu, mirušo aukšāmcelšanu un ūdens pārvēršanu vīnā ir cita runāšana.
Tā jau arī - NEVIENS! Iebrien gūglē dajepkuras valsts iedzīvotāju sastāva sadaļā "reliģija" un tad pateiksi, cik daudzās atradi, ka neticīgie ir >50% (neskaitot Z-Koreju un Ķīnu).
esmu braucis Rīgā mikriņā ar ikonām (pirms Ušakovs iznīdēja ārā privātos mikriņus) jāsaka - ar ikonām braucošie šoferi bija patīkami cilvēki kaut kas tur ir mistisks, no ticības spēka, enerģijas
Nu to, ka ceļa zīmes jāievēro, zinu pat es - Daces braucējs. Un uz tām zīmēm svēto portreti nav attēloti, tā, ka nezinu, kas manī darās ar to fiziskās sistēmas spēju paveikt darbu.
katram mistiski noskaņotam cilvēkam ir savi talismani tā daži kara lidotāji liek uz sēdekļa vecu netīru dvieli, jo tas nes veiksmi ja pāri ielai skrien melns suns ari veiksme saucās Nimitta joga - zīmju tulkojums ja Bovens cilvēki praktizētu korporatīvo meditāciju, varbūt nebūtu bankrats
Aglonā tagad iet pilnā sparā reliģiskais sabantujs Stankēvičs deklarē - ka cilvēki bēg no LV - tās esot grēka sekas brīnums, kā katoļi netirgo indulgences