forum.gif
Nikon D850
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon D850
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.07.17 08:56
 citēt
Interesanti, ka šobrīd visu jaunāko nikonu abreviatūrās ir cipars 5 :)

www.dpreview.com...
Publicēts: 25.07.17 11:00
 citēt
Kādā veco ļaužu pansionātā esot dzīvojis kaķis.
Pie kura gultā sācis gulēt, tas drīzumā aizgājis pa skuju taku.

Varbūt " 5 " arī ir zīme.... :face-glasses:
Publicēts: 25.07.17 16:14 labots
 citēt
Interesanti, kaķis ir "tas" vai "viņš"
Īsts nīkonists bildē uz D700
Publicēts: 27.07.17 10:04
 citēt
Atšķirībā no 810, jaunajai kamerai nav iebūvētā zipene un petapixel joko, ka nu jaunais dzelzis būs aerodinamiskāks :D

petapixel.com...
Publicēts: 27.07.17 14:21
 citēt
Par to iebūvēto blici es vispār nevaru iebraukt, kam tāda vajadzīga... Man Ķenonam EOS 10D tās poga bija vispār ieķepusi vai ierūsējusi, vaļā nevērās, tā arī pārdevu, labi, ka jaunajam īpašniekam tas neinteresēja.
Publicēts: 27.07.17 19:11
 citēt
Schneider:Par to iebūvēto blici es vispār nevaru iebraukt, kam tāda vajadzīga....

viņu var kā māsteru dajebkur noliktai ārējai izmantot, var pirmspaukšķim sarkanačiem utt. Cits jautājums cik ir ļaužu kam tas aktuāli, bet funkciju tai ir lērums.
Publicēts: 27.07.17 19:14
 citēt
Par māsteru es viņu izmantoju ar MZ-6 un AF-360 pirms gadiem 15, bet tagad jau tam domāti radiosinhronizatori.
Publicēts: 28.07.17 14:47
 citēt
vissvairaak interesee tas hibriida skatu mekleetaajs un vai beidzot buus klusais shutteris ? parejais ir otrshiriigi
Publicēts: 28.07.17 16:50
 citēt
zavadskis:vissvairaak interesee tas hibriida skatu mekleetaajs un vai beidzot buus klusais shutteris ? parejais ir otrshiriigi

Stipri šaubos ka tur būs hibrīd skatumeklētājs. Kā noprotu šī tēma pavilkās no "mistiskās pogas virs dioptriju grozamā", man domāt ja tā vispār ir poga, tad drīzāk LCD ekrāna bloķētājs, lai neloka nejauši.Lai būtu klusais slēdzis( A 'la A9) un hibrīd skatumeklētājs, tai jābūt spogulenei ar iebūvētu pilnas funkcionalitātes bezspoguļkameru, šaubos ka tā būs vēl drusku par ātru. Mani vairāk uztrauc sRAW, gribu universālu kameru "visam" un 90% gadijumu man nu nafig nevajag tos 40+mpikseļus, reportāžveidīgajām bildēšanām un A4 poligrāfijai arī 20 mpikseļi ir dahrena.
Publicēts: 28.07.17 16:53
 citēt
Ne tikai dēļ pogas.
Nikons ir patentējis hibrīda skatu meklētāju. Tas tās baumas izraisīja par hibrīda skatu meklētaju + salīdzinot ar 810 "kupris" uz 850 ir lielāks, kas arī dažiem spekulantiem liek domāt ar hibrīda skatu meklētāju
Publicēts: 28.07.17 17:13
 citēt
Ja visi ražotu to ko ir sapatentējuši, tad mēs droši vien sen jau brīvdienās uz Marsu lidotu zivis (nu sauksim tos jocīgos radijumus par zivīm) makšķerēt. :)
"kuprī" jau visu ko var sastūķēt, šajā gadijumā mikrofoni tur būs, varbūt kāda advancēta ašpadsmit megapikseļu mērīšanas matrica ar objektu atpazīšanu.
Publicēts: 28.07.17 18:47
 citēt
Schneider:Par to iebūvēto blici es vispār nevaru iebraukt, kam tāda vajadzīga...

Nu, es vēl filmu laikos ar tādu vienas kāzas sabildēju, nebija ne vainas.
Publicēts: 15.09.17 09:54
 citēt
Come and test D850 in Riga by yourself:
bit.ly...
Publicēts: 15.09.17 12:22
 citēt
ko tur testēt, jāpērk nost :D
Publicēts: 15.09.17 17:54
 citēt
Njaaa labu verķi uztaisījuši :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.