Es no leišiem neesmu ņēmis, bet domāju, ka viss ok. Savus stiklus es no Photopoint.ee ņemu - čuķ čuķ dārgāk bija, bet toties melni - kā man patīk. Piedevām jāsaktās akcijas - piemēram iekš tās vilbras vienu lielu brīdi pentaxa DFA100 macro - jaunā versija ar WR maksāja 470, nu tagad atkal ir augšā. Tas pats ar photopointu...tur arī citreiz ir super saldi piedāvājumi.
MaurI:Es no leišiem neesmu ņēmis, bet domāju, ka viss ok. Savus stiklus es no Photopoint.ee ņemu - čuķ čuķ dārgāk bija, bet toties melni - kā man patīk. Piedevām jāsaktās akcijas - piemēram iekš tās vilbras vienu lielu brīdi pentaxa DFA100 macro - jaunā versija ar WR maksāja 470, nu tagad atkal ir augšā. Tas pats ar photopointu...tur arī citreiz ir super saldi piedāvājumi.
Paldies par info! Vietējos veikalos un iveikalos diezgan švaki ar pentax produkciju.
Vovo vajag Sigma 105mm macro - loģiski tik tas ja tas vienīgais objektīvs. Asums būs 100 punkti - vecos laikos tieši uz pentakša ar tādu stiklu pelnīju.
Maris:Vovo vajag Sigma 105mm macro - loģiski tik tas ja tas vienīgais objektīvs. Asums būs 100 punkti - vecos laikos tieši uz pentakša ar tādu stiklu pelnīju.
MaurI:Ja kas, iekš Leišu Vilbrafoto to DA70 limu sudraba versijā var dabūt pa 444.
Tiem lietuviešiem dažas cenas diezgan simpātiskas. Vai tev pašam ir sanācis tur iepirkties? Kā viņiem ar temiņiem un garantijām?
Esmu pircis no viņiem drukas iekārtas, ļoti patīkama kantora iespaidu atstāja. Garantijas nav bijis vajadzības izmantot, bet tās manā gadījumā sniedz ražotājs un nevis tirgotājs.
MaurI: Vēl var kādu no macro objektīviem Sigmas 105 vai paša pentaxa DFA100.
Es tikai sajūsminos + apliecinu, ka daudz esmu lietojis un objektīvs uzkrītoši labāks (pēc bildes - darbība tik pat lēna un "precīza" kā pentax) par Tokina objektīviem kurus pārdod zem tirdzniecības markas Pentax.
A ko jums nenāk smiekli ja cilvēks jautā: "kādu urbi, lai lieku savā Rebir urbmašīnā?" - un otrs visā nopietnībā atbild: "liec Bosch 10mm diametra dimanta caurulīti kas paredzēta stikla urbšanai.".....?
Pašlaik cilvēks saka, ka viņam ir Rebir ubjmašīna un jautā par urbi, ar ko urbt stiklu, bet tu visā nopietnībā gribi pateikt, ka tādai urbjmašīnai stikla urbšanai pietiks arī ar naglu.
Vistīrākais cirks taču ir tavs pataloģiskais naids pret noteiktu brendu.
Schneider:Pašlaik cilvēks saka, ka viņam ir Rebir ubjmašīna un jautā par urbi, ar ko urbt stiklu, bet tu visā nopietnībā gribi pateikt, ka tādai urbjmašīnai stikla urbšanai pietiks arī ar naglu.
Vistīrākais cirks taču ir tavs pataloģiskais naids pret noteiktu brendu.
Neizdomā niekus - to cilvēks nav formulējis ko vēlas urbt - posta autora vēlmes neviens nezin (iespējams arī autors pats).
Mazliet komiski tas ir, bet nākamais izklaides līmenis ir ieteikt 1:1 palielinājuma makroteli.
Kāda nu tur "sistēma" - Tev šķiet, ka šādā diskusijā kkas mainītos ja kameru būtu ražojis kas cits?
Māri, virsrakstā tak skaidri un gaiši rakstīts - Portretiem. Protams, nav specificēts kādā kontekstā portretiem, bet vasarai un pļavai tas 1:1 macro ļoti labi strādā uz headshotiem - tā bija kā versija ar ko arī var izlīdzēties, piedevām lietotā variantā lēta.
Nav vērts norādīt uz virsrakstiem, Mārim pietiekami ieraudzīt vārdu "Pentax" un aizgāja . Nu laikam jau zemās palodzes virs slidenās grīdas pie vainas...
Un ja kas - par Rebir var daudz ķiķināt, bet Rēzeknē nevis Ķīnā skrūvētā triecienurbmašīna un lobziks ir super - neviens sūda plastmasas BOSH zilais nav viņus pārdzīvojis...
MaurI:Un ja kas - par Rebir var daudz ķiķināt, bet Rēzeknē nevis Ķīnā skrūvētā triecienurbmašīna un lobziks ir super - neviens sūda plastmasas BOSH zilais nav viņus pārdzīvojis...
Nav prātā ķiķināt par LV ražojumiem, gluži otrādi. Tas gan nemaina faktu, ka esi ko globāli sajaucis. Rebira figūrzāģis... metālistu darbnīcā viņa dzīve beidzas pēc stundas. Garantijas remonts - 20min - garantijas remonts - 20min - nauda atpakaļ un arlabvakaru uz visiem laikiem. Kamēr zilajam bošam korpuss no diluma pārvēršas līdz nāves stunda pienāk. Tiesa pārāk ātri un neviens no minētājiem ražotājiem nav laba izvēle.