forum.gif
Pazuda autofokuss!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Pazuda autofokuss!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.05.17 10:57 labots
 citēt
Sveiki! Sakiet kas varētu būt pa vainu: objektīvam pazuda autofokuss. Objektīvs standarta Canon 18-55mm IS. Manuāli nofokusēt var. Nesaprotu vai vaina ir objektīvā vai varbūt pašā kamerā. Kādam tā ir bijis?
Publicēts: 03.05.17 11:06
 citēt
Jā, man tā ir bijis divas reizes. Pēc tam, kad uz objektīva atpakaļ pārslēdzu no manuālā uz auto, viss darbojas nevainojami :)
Publicēts: 03.05.17 11:08
 citēt
Visvienkāršāk notestēt ar "izslēgšanas" metodi- dabon citu Canon darba kārtībā un, mainot vietām, iepēti, kas vainīgs.
Ja objektīvs- vienkāršākajā variantā patīri ar dzēšgumiju varbūt apsūbējušos kontaktiņus, sliktākajā gadījienā kāds defekts- iespējams vadiņu žūksnītis pušu. Ja remonts- uzzini cik maksās- šie objektīvi gana lēti, lai vietā nopirktu citu- lietotu vai apgrreidotos uz ko bik labāku (universālāku) - piemēram 18-135 IS.
Publicēts: 03.05.17 11:17
 citēt
traktors:Jā, man tā ir bijis divas reizes. Pēc tam, kad uz objektīva atpakaļ pārslēdzu no manuālā uz auto, viss darbojas nevainojami :)
Nelīdz, mēģināju!
Publicēts: 03.05.17 11:21
 citēt
Mēģināšau patīrīt. Gribētu saprast vai vaina objektīvam vai pašai kamerai. Jāmēģina dabūt kaut kur objektīvu citu. Ja šis būs beigts, tad nav jēgas viņu taisīt. Jāpērk cits.
Publicēts: 03.05.17 12:52
 citēt
Cik vecs aķis?
Publicēts: 03.05.17 13:05
 citēt
VValdis:Cik vecs aķis?
kamerai 7 gadi
Publicēts: 03.05.17 13:11
 citēt
regulē ar roku vai aiznes 'dzekiem uz mūkusalas ielu paskatīties
Jauns tematsAtbildēt
  1.