forum.gif
Pieredze lietojot Sigma 18-35 f1.8
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Pieredze lietojot Sigma 18-35 f1.8
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.03.17 19:26 labots
 citēt
Kādam šeit ir pieredze šī objektīva lietošanā ilgtermiņā. Cik šī stikla iegāde sevi ir attaisnojusi. Asuma ziņā, mikrokontrasts, hromatiskās aberācijas, lietošanas ērtums, fokusa ātrums, cik šis 18-35mm diapazons ir produktīvs? 35mm stikls man ir vajadzīgs kā sviests uz maizes, taču reizēm vajag arī platāku leņķi nezaudējot uz blendes gaišumu.
Pats šodien notestēju, un apsveru visādus variantus. Un nē, uz pilnu kadru upgreidoties negribu, tur citi stikli un attiecīgi lielākas izmaksas.
Publicēts: 16.03.17 10:18 labots
 citēt
bumanisjanis:... nē, uz pilnu kadru upgreidoties negribu

ja man būtu tāds pats viedoklis, tad noteikti gribētu vai nu šo sigmu vai nikon'a 17-55/2.8. tā kā man šāda (t.i. viedokļa) nav, pat nelasu šī stikla aprakstus un vērtējumus. to ko zinu, parasti sigma art'i lēni fokusējas kā arī nepieciešams piedzīt front/back focusu ar attiecīgiem dock'iem.
Publicēts: 17.03.17 15:32
 citēt
Salasījos entos apskatus, un pārsvarā visi baigā starā, un arī ar fokusešanas ātrumu baigo problēmu nav. Vairāk tieši meklēju vai ir kādas problēmas saderībā ar nikon d7000 kameru. Un viss ok.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):