forum.gif
Un tagad Canona uznāciens!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Un tagad Canona uznāciens!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.02.17 11:08 labots
 citēt
Canons šodien piesaka 3 kameras un vēl šo to:
www.dpreview.com...
www.dpreview.com...
www.dpreview.com...
Publicēts: 15.02.17 11:15
 citēt
Bija patīkami redzēt Ķenonu-760, kur 3-ciparu modelim ir augšējais displejs, bet nu skatos, ka par sistēmu tas tomēr nav kļuvis. Pentaxis pat advancēto KP ustaisīja bez augšējā, nu galīgi kukū!
Publicēts: 15.02.17 11:25
 citēt
ai sūts! Kur 6Dii :face-crying:
Publicēts: 15.02.17 11:41
 citēt
3 dārgas puskadra spogulenes. Būtu normālu telefonu uztaisījuši
Publicēts: 15.02.17 12:17
 citēt
Izņēmi negatīvam vārdus no mutes! :beaten:
Publicēts: 15.02.17 12:53
 citēt
Mani, kā pilsoni ar vieglu bezspoguļu orientāciju visā šai lietā neapmierina tas, ka tas sasodītais EVF parasti ir kādas 200 naudiņas dārgāks par spoguli un visu, kas pie tā piederas!:anger:
Publicēts: 15.02.17 13:56
 citēt
aiko99:ai sūts! Kur 6Dii :face-crying:

Par šo baumo, ka Kanons gatavojot pārsteigumu - 6DII būšot vai nu spogulene, vai tā bezspoguļa dubultniece, vai pat abi varianti gandrīz vienlaicīgi.:face-glasses:
Publicēts: 15.02.17 14:06
 citēt
18x24 koka garmoška, vot! :grimace:

Kas jums par buļļos pacelšanos, ar tagadējo tehniku vairāk bildes nesanāk, ja gatavi šodien pirkt 2019.gada modeļus?
Publicēts: 15.02.17 17:18
 citēt
Nu nezinu, kas tur par uznācienu. Kārtējās kameras jau piebāstajā canon piedāvājumā.
Starp 77D un Rebel T7i pamanīju 1 atšķirību uz 8 gramiem svara.
Ā. Un augšējais displejs.
Un tas arī viss...

PS
Pentax KP nav k3-2 aizvietotājs. Dzirdēts, ka pāris mēnešos būšot k3 2 aizvietotājs jeb nākamais k3.
Vismaz pentax modeļu klāstā ir grūti apmaldīties
Publicēts: 15.02.17 17:35
 citēt
Diezgan viegli apmaldīties. C jo mazāk ciparu modelī, jo augstāka klase, N jau serežģītāk, ja ar 3xxx, 5xxx un 7xxx arī viss skaidrs, tad vēl pa vidu maisās simtie, bet Pentaxim kišmiš - gan cipari, gan burti, gan burti kopā ar cipariem, blīvēti pat amatieru klases modeļi un KP, cik saprotams, tiek spiests uz kompaktumu.
Publicēts: 15.02.17 17:42
 citēt
Schneider:blīvēti pat amatieru klases modeļi un KP, cik saprotams, tiek spiests uz kompaktumu.

Blīvēti?
Ja domā pret mitrumu un putekļiem tad visi pentakši tādi.
Publicēts: 15.02.17 17:48
 citēt
Daudzi ražotāji uzskata, ka vislabāk pārdodas modeļi, kuru nosaukumos ir maģiskais burtiņš "X":face-grin:
Auto ražotāji ir gājuši soli tālāk un spicākajiem liek klāt vēl "R", kas, acīmredzot simbolizē pamatīgu RRRūūūcienu!:face-grin:
Publicēts: 15.02.17 17:59
 citēt
Až pa divi "X":

Publicēts: 15.02.17 18:29
 citēt
XR-X tas ir ko vērts!! Mārketinga nodaļa ir uzdevuma augstumos!:face-smile::face-grin:
Publicēts: 15.02.17 18:39 labots
 citēt
Naurisre:...visi pentakši tādi.

Pēdējie neblīvētie bija K-500 un K-S1.
Publicēts: 16.02.17 11:26
 citēt
Nu nez, tas M6 bez (opcijā) skatu meklētāja mani neuzrunā.
M5 skatu meklētājs ir nedaudz neērts, ja kameru grib iestūķēt jakas kabatā, bet pieciešu.
Kopējā cena ar skatu meklētāju otrā kabatā ar nekāda mazā nesanāk... bet gan jau torgaši ir ko sadomājušies.
Publicēts: 16.02.17 12:33
 citēt
wily2:Nu nez, tas M6 bez (opcijā) skatu meklētāja mani neuzrunā.

Kāpēc? Štrunts par skatumeklētāju - pasties labāk kādi Canon ir udarņiki - Leica no M1 līdz M6 27 gadus gāja + vēl 16 gadus to ražoja a Canon piecos gados no M1 līdz M6 tikuši + nosaukumu kamerai vēlreiz no jauna izgudrojuši!

Vai nav veikli tie šķībači ko?
Publicēts: 16.02.17 12:44
 citēt
... bet gan jau torgaši ir ko sadomājušies.

Viņi domā vienkārši un savtīgi - pasākumam jābūt "ievelkošam". Cilvēks priecīgs nopirks bišķi lētāk, ātri vien sapratīs, ka bez skatu meklētāja diez kas nav un Canonam nauda ķešā!:face-wink:
Publicēts: 16.02.17 12:51
 citēt
Maris:

Kāpēc? Štrunts par skatumeklētāju - pasties labāk kādi Canon ir udarņiki - Leica no M1 līdz M6 27 gadus gāja + vēl 16 gadus to ražoja a Canon piecos gados no M1 līdz M6 tikuši + nosaukumu kamerai vēlreiz no jauna izgudrojuši!

Vai nav veikli tie šķībači ko?

Pagaidi mazliet un drīz būs jau M7 ar jaunu skatu meklētāju. Varēs atkal siekaloties
Publicēts: 16.02.17 13:12
 citēt
GunarsII:
... bet gan jau torgaši ir ko sadomājušies.

Viņi domā vienkārši un savtīgi - pasākumam jābūt "ievelkošam". Cilvēks priecīgs nopirks bišķi lētāk, ātri vien sapratīs, ka bez skatu meklētāja diez kas nav un Canonam nauda ķešā!:face-wink:

---------------

īsti kovboji šauj no jostas vietas un trāpa. :face-grin: Paņēmu ziepi, neredzu nekādu starpību bildēšanā, ir vai nav skatumeklētājs. Pat nedaudz smieklīgi tādu maziņu celt pie acs. Tā ar bildēju, pagriežu vajadzīgā virzienā un bliežu, pat pa sānu logu trāpu, kaut skatu meklētājs nemaz nav man pa skatienam.
Publicēts: 16.02.17 13:32
 citēt
talavietis:
īsti kovboji šauj no jostas vietas un trāpa. :face-grin: Paņēmu ziepi, neredzu nekādu starpību bildēšanā, ir vai nav skatumeklētājs. Pat nedaudz smieklīgi tādu maziņu celt pie acs. Tā ar bildēju, pagriežu vajadzīgā virzienā un bliežu, pat pa sānu logu trāpu, kaut skatu meklētājs nemaz nav man pa skatienam.

:face-grin: Pareizi jau ir, tomēr atbildīgākos brīžos gan pie acs būs jāpieliek, gan garāks stobrs jāpaņem...:face-grin:
Publicēts: 16.02.17 15:23 labots
 citēt
GunarsII:
talavietis:

:face-grin: Pareizi jau ir, tomēr atbildīgākos brīžos gan pie acs būs jāpieliek, gan garāks stobrs jāpaņem...:face-grin:

---------------------------------

man kaķus sanāk vien bildēt pēdējā laikā, un šis ar 70-200 no zema punkta, toč, uz vēdera kaķa dēļ nemetos! :)

img.fotoblog.lv...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):