forum.gif
canon 24-70 L, brīvkustība
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / canon 24-70 L, brīvkustība
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.10.16 16:19
 citēt
Pēdējā laikā ir parādījusies objektīva priekšējās daļas brīvkustība (resp. pareizāk to nosaukt par sānkustību), izgrūstā stāvoklī.
Kādu laiku tas netraucēja, bet, arī pēdējā laikā, manāmi sācis šaut fokusu garām, brāķa % paliek aizvien lielāks. Vai šī brivkustība, varētu būt ar to saistīta?
Publicēts: 20.10.16 16:57
 citēt
Nu skaties, tu taču labi zini kā strādā AF sistēmas fāzu detektors, protams ka decentrēti optiskie bloki var izraisīt decentrētu fāzu nobīdi uz AF sistēma var dot kļūdainas komandas AF motoram, a varbūt arī nē. Galvenais nekādā gadijumā nenes uz servisu, uztaisi dažādos forumos tēmas par šo problēmu, gan jau ar puspasaules padomu palīdzību viss atkal sakārtosies.
Publicēts: 20.10.16 20:14
 citēt
Fandango:Iesaku piezvanīt Ivaram Vībem un apvaicāties. IB servisā arī var to darīt, bet pēc gadījuma ar viena zūma regulēšanu, esmu atzinis Ivara kantori par pārāku. Proti, viņi man noregulēja, kā arī salaboja IB servisā, manuprāt, salauzto IS bloku par nebūt ne augstu cenu.

Man ir absolūti pretēja pieredze. Ivars var sataisīt ļoti ļoti daudz ko, bet modernajiem objektīviem regulēšana notiek gan optiski gan softiski( nokačā un palasies servisa manuāļus, sapratīsi ka ir robeža līdz kurai var jaukt un pēc kuras būs nepieciešama regulēšana ar nopietnām iekārtām), diemžēl Ivaram nav vajadzīgā aprīkojuma. Canon serviss šajā ziņā arī nav pilnība bet tomēr vislabāk apgādātais šajā ziņā no mums šeit pieejamajiem.Ja problēmu var atrisināt ar mērenu atjaukšanu un skrūvju pievilkšanu, tad Ivars to brīnišķīgi paveiks, ja būs jājauc nost optiskie bloki sevišķi aizmgurejie un jāmaina nodilušās detaļas, tad visdrīzāk tikai canona oficiālais serviss varēs palīdzēt.
Publicēts: 27.10.16 23:29
 citēt
Sen jau klīst baumas par "kantori", kurš "VAR" un Ivaram tur ir savi gali... Esot nopietna aparatūra (tāda pat neesot skandināvu kanonā) un noliktava. Strādājot priekš ārzemēm, ne Latvijas tirgum...
:face-glasses:
MR.
Publicēts: 28.10.16 10:49
 citēt
Manējam 16-50/2,8 iekšpusē neznokurienes bija izlīdis kaukāds plāna bleķa, gandrīz folijas, pusgredzens, kurš tika iekošļāts AF zobratos. Nezinu, līdz kurai vietai bija jājauc, bet Ivars tika galā, dabūja to detaļu, nomainīja viss strādā līc šim laikam, maksāja gan padārgi, īsti neatceros, tas bija latu laikos.
Publicēts: 28.10.16 12:51
 citēt
Canon centrā, Mūkusalas ielā:
ja tikai gultņa vaina ~80 eur
ja bukses maina tad ~300
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas