Nu nekādi nespēju atcerēties dienu, kad zobi būtu bijuši jākar vadzī. Ko dod tie lūztošie plaukti, ja ar uguni nevar atrast nesaķīmiķotu ēdmaņu, pat maize jācep pašam. Kad man konstatēja artrītu un profesores kundze nolasīja spriedumu: turpmāk visu mūžu sēdēt uz tabletēm!?, sāku interesēties kas un kā. Nezinu vai tā ir sazvērestības teorija, vai ražotāju ieinteresētība, likumdevēji nolobēti (lasi - nopirkti), bet visur tiek bāzta klāt ķīmija (piem. garšas uzlabotāji). Kopš skatos, ko stūķēju iekšā nekādas tabletes nav jārij un kā blakusefekts - mīnus 20 kg no dzīvsvara. P.S. viens no gaļas ekspertiem: www.fotoblog.lv...
Kļūda. Pareizi būs - aizbraukt 7 km aiz Zilupes un tur palikt. Padlaikos strādāju slavenā agrofirmā par mākslinieku noformētāju, braukāju fotografēdams avīzei Jaunais Ceļš, ļoti labi redzēju ar ķīmiju nomēslotos laukus, kur labības zelmenis bija līdz melnam tumšzaļš un kā ar šaupeli lopiem silēs bēra Līvānu bioķīmiskās fabrikas produktu - lizīnu.
Fons:Nu nekādi nespēju atcerēties dienu, kad zobi būtu bijuši jākar vadzī. Ko dod tie lūztošie plaukti, ja ar uguni nevar atrast nesaķīmiķotu ēdmaņu, pat maize jācep pašam. Kad man konstatēja artrītu un profesores kundze nolasīja spriedumu: turpmāk visu mūžu sēdēt uz tabletēm!?, sāku interesēties kas un kā. Nezinu vai tā ir sazvērestības teorija, vai ražotāju ieinteresētība, likumdevēji nolobēti (lasi - nopirkti), bet visur tiek bāzta klāt ķīmija (piem. garšas uzlabotāji). Kopš skatos, ko stūķēju iekšā nekādas tabletes nav jārij un kā blakusefekts - mīnus 20 kg no dzīvsvara. P.S. viens no gaļas ekspertiem: [url=http://www.fotoblog.lv/rep/26693/?cid=10537
Ar]http://www.fotoblog.lv/rep/26693/?cid=10537
Ar[/url] tādiem zobiem un zobakmeni suņukam tiešām tikai putras ēst.
Nu vispār jau zalpetris bija arī visās ulmaņlaiku Latvijas pavārgrāmatu desu receptēs. Bet čipsus Preiļu stērķelniekā cepa ar kokvilnas eļļu (hz, kas tā tāda), plānus pārpildīja ar Baltkrievijas ražojuma stērķeli, kurai no papīra maisiem vienkārši norāva cedeles un nokrāva savas produkcijas noliktavā. Un strādnieki tik centās uzminēt, cik tālu no Černobiļas vējiem auguši tie kartupeļi.
Schneider:Nu vispār jau zalpetris bija arī visās ulmaņlaiku Latvijas pavārgrāmatu desu receptēs. Bet čipsus Preiļu stērķelniekā cepa ar kokvilnas eļļu (hz, kas tā tāda), plānus pārpildīja ar Baltkrievijas ražojuma stērķeli, kurai no papīra maisiem vienkārši norāva cedeles un nokrāva savas produkcijas noliktavā. Un strādnieki tik centās uzminēt, cik tālu no Černobiļas vējiem auguši tie kartupeļi.
Maldies......desām vienmēr lika klāt nātrija nitrītu (NaNO2) lai sarkanāka desa izskatās tagad itkā aiziegts, bet iespējams latgolas desinieki vēl aizvin liek klāt
"sviestmaižu sviestu" atceros, tas nekotējās Kotējās Stelpes pienotavas sviests spīdīgā papīrī, protams savs sviests lauku, krējums, biezpiens Tušonka gan bija laba, un armijā griķu konservi - delikatese pirkām Atlantijas siļķes lielajā bundžā un taisījam siļķu rolmopšus
Oliss: Maldies......desām vienmēr lika klāt nātrija nitrītu (NaNO2) lai sarkanāka desa izskatās tagad itkā aiziegts, bet iespējams latgolas desinieki vēl aizvin liek klāt
Maldies vēl vairāk, to liek klāt gan Kurzemes, gan Vidzemes, Zemgales un Rīgas miesnieka desinieki. Vienīgā desa, uz kuras raksta, ka nav, ir kaukuri Rēzeknes cīsiņi pelēkā krāsā, vēl dažiem lepni raksta "Bez E621", bet E250 ir minēts visās pārējās desu etiķetēs.
Schneider:Nu vispār jau zalpetris bija arī visās ulmaņlaiku Latvijas pavārgrāmatu desu receptēs. Bet čipsus Preiļu stērķelniekā cepa ar kokvilnas eļļu (hz, kas tā tāda), plānus pārpildīja ar Baltkrievijas ražojuma stērķeli, kurai no papīra maisiem vienkārši norāva cedeles un nokrāva savas produkcijas noliktavā. Un strādnieki tik centās uzminēt, cik tālu no Černobiļas vējiem auguši tie kartupeļi.
Maldies......desām vienmēr lika klāt nātrija nitrītu (NaNO2) lai sarkanāka desa izskatās tagad itkā aiziegts, bet iespējams latgolas desinieki vēl aizvin liek klāt
Nitrītsāli neviens nav aizliedzis, un kā raksta Schneiders, to liek klāt visi, kuriem vien nav slinkums. Rēzeknei šobrīd ir diezgan labi cīsiņi un sardeles ar zīmolu "Kvalitātes standarts" - jauna produkcija, cerams, ka ar laiku nekļūs neēdama. Vot, reklamēju!
Послание цивилизации Сириуса об ожидаемых процессах.
Мы приветствуем вас, дорогие земляне! С вами вышла на связь цивилизация Сириуса, самой яркой звезды на вашем ночном небе. Сегодня нам хотелось бы рассказать о том, что ждёт вас в ближайшем будущем, какие процессы вас ожидают, и как к ним лучше подготовиться.
BabaRam:Кто сдерживает развитие человечества? [url=http://psifactor.info/ed/kto-sderzhivaet-razvitie-chelovechestva.htm
haralds: 08.04.2017]http://psifactor.info/ed/kto-sderzhivaet-razvitie-chelovechestva.htm haralds: 08.04.2017[/url] в 07:33 Ваш комментарий ожидает проверки. я не сдерживаю развитие человечества!
Kristieši brauc ar Ferrari apollo.tvnet.lv... **************************** Visu par šo afēru var lasīt bmw power izklāstā - "gada uzmetiens". Pameklējiet googlē. Tur tiešā saite ar norādēm uz veiksmīgajiem uzņēmējiem feisbukā.
Tad tur ir tāds interesanst tips - Daniels Cīrulis Feisbukā smukas bildes ar jaunu čozi un laivu..... Bet es to tipu atceros no kameras Doma laukumā pirms desmit gadiem Iemetiet youtubē -" bet tā stunda nāk". Labais.....