Ja paklausās, ko Tu te muldi un kaut uz sekundi pieņem, ka Tu tam visam arī tici, smakucis ir tāds nevājš. Atšķirībā no Tevis, pašpasludinātais pravieti, es ar Tevi varu brīvi uzsist klačiņu gan itāļu, gan latīņu valodās. Mācījos, vai zin', kamēr Tu slaistījies gar baznīcu un štukoji kā rast savai dzīvei kaut kādu nebūt jēgu. In principio nihil nisi pro priorem ex librum imaginem virtualis..
Lasītāja uztveres dīvainības. Abstrahējies no manas inteliģences, tāpat kā es atturos no pasacīšanas Tev, ko es patiesībā par Tevi domāju. Ja jau es, bezdievis, spēju, tad kur Tev, kristietim, varētu būt problēma?
Un no kā tie radušies, Tavuprāt? Kādā tad veidā es varētu par Tevi padomāt kaut ko zemjostā, ja viss, kas man ir, ir Tavi prezentētie teksti? Trešo reizi atkārtošu - tas, ko raksti, nebūt neizskatās tā, kā Tu vēlies lai izskatās. Neesi mēģinājis citu pasniegšanas manieri, ja jau Tevi ņem par vecu, perversu izvirtuli?! Un neskaties uz mani atšautu lūpu, es te jau ļoti sen, Tevi ir nācies lasīt visādos ampluā.
Tādu gardumu kā Schneider, es Tev nesagādāšu. Ar viņu Tev viegli, šis tik citē un tu vari locīties kā glums zutis, kurp vien vēlies, savukārt, ar mani nāksies pašam citēt ( ja jau neko no sevis pateikt nevari ) un vismaz prasties uz jautājumu atbildēt, kas vispār ir dialoga pamatu pamats.
Vienā teikumā - nevajag novelt vainu uz mani, ja viss, ko spēj, ir aizvilkties no laukuma, kad bumba Tavā pusē.
Es nemaz negaidīju, ka Tu pēkšņi varētu gudrāks tapt par gramu. Ja tas nav noticis visus šos fotobloga gadus, kālab lai tagad notiktu?! Kupraino tikai kaps var iztaisnot. Un, par cik, es to zinu, kādēļ man būtu jātērē resursi lai mērķētu uz Tevi? Tu uzskati, ka esi tā vērts? Es ne, atvaino..
Es padomāšu. Sekojot Tavai ģeniālajai loģikai - viss notiekot iedomātā formātā. Tad lūk... paņemu es kniepadatas, kādas desmit, spilventiņu un ar diega palīdzību, uzmeistaroju vudū lellīti.. Viss taču esot iedomās, ja?
Necitēšu. Vienalga adbildi par Dieva nespēcību sātana priekšā nesagaidīšu, tāpat arī par to, kādēļ Tam Kungam savajadzējās radīt elli kā nešķīstā gara pastāvīgā darba vietu.
Kas man, ateistam, ko satraukties par mazspēju reliģijā? Tev jāsatraucas, Tu savā lielspējā, tā arī nesavācies uz jautājumiem atbildēt. Lai ar spējām mērītos, vismaz vienam no kandidātiem ir jāvar otru nolikt gar zemi ar jautājumiem. Bumba joprojām Tavā laukuma pusē, atbilžu nav. Savukārt, es, neatceros, ka Tu būtu man ko jautājis.
Tu nebūsi sapratis galveno - mēs NEpierādam ticību un Tavu ticību. Pats taču vakar teici - par mūsdienām runa. Ja reiz ierosināji tematu, turies pie tā.
Eu, a kas par glupobābu lāstu uzlikts blakus sadaļā par optiku un šmotkām, ka aktivitāte notiek, bet es neredzu neko tālāk par savu 16.septembra postu?
Tas i štrunc, Vanags, Brūveris, Pujats un Stankevičs jau sen brālīgi sēž vienā beņķī 15.augustā Aglonā, šogad pat otras lielākās jebanātiskās baznīcas (uzreiz pēc musļiem) РПЦ galva pamanīja islamizācijas draudus un piekrita sākt dialogu ar Rietumu rita kristīgo baznīcu.