Kuri atteikušies no kristietības un citām muļķībām - var iestāties Māris Zvirgzdiņš Sahadža Joga Latvija grupā domubiedros Veidosim Politisku Partiju - uz sahadža jogas bāzes www.draugiem.lv...
Šnaidera video - diezgan odioza persona - Светлана Родичева Man ir paziņas SanktPēterburgā, kuri ļoti labi zina šo dāmu. Pie kam vīrs viņai ir sakarīgs, normāls. Brauc ar labu auto, normāli izskatās. Dāma gribēja izsisties vadībā MOD organizācijā, tur šo atšuva. Tad šamā gribēja izsisties augšā jau neatkarīgaja jogas kustībā, ar nekur netika. Tādas "pseido-aktīvistes" ir daudz kur dzīvē, kur cāļa smadzenes un mega ambīcijas. Dāmai bija ideja dievkalpojumos nolikt kases aparātus, par viņu cilvēki reāli ņirdza, par tādām idejām. Tagad viņa aģitē par to, ka esam PSRS un nevajag maksāt komunālos
Ir atsevišķas kustības, ka MOD Krievijā, kur iet sektas virzienā. Šneider, tu esi galīgi atpalicis no tēmas Pirmkārt kristiešiem visas jogas ir sātanisms un sektas. Otrkārt - ir/bija tiešām notikumi, kad atsevišķi cilvēki sāk pārvērst visu sektantismā. Ieslēdz Šnaider smadzenes, ja Tev tādas ir protams,sāc domāt.
Bet tas, ka tu te pilnīgi bezcerīgi lec no biksēm ārā, cenšoties aģitēt, kaut arī labi redzams, ka tavas pūles izsauc tik izsmieklu, neliecina par sektantismu? Smadzenes ieslēgt neaicināšu, tās jau vienalga ar tupeli apdauzītas.
Es domāju tavu jebanātismu, stumjot pa priekšu tieši tavu aģitāciju. Ja kas, kā kristietības nomazgāšana iet kopā ar tavas sektas pasniegšanu par "kristīgo jobu" KR raidījumā?
Nu vispār jau paši fotoblogeri mani reklamē, Šņaideru ieskaitot, jo es te reti parādos Par kristietības nomazgāšanu - objektīva kritika, tajā regresa video, pašlaik populāra lieta, vismaz Šinder Šnaiders izskatās ir pavilcies, uzvilcies kā ērksķis pieķēries man
Parādies reti, bet tik dēļ tam, lai pieķēzītu savu propagandu. Un laikam būsi pauri nodauzījis līdz bērna prātam, kad nav ko atbildēt, sāk apsaukāties kā pagalma puika.
nu vispār jau man nav klonu šeit, Bābas Rāmis ir kāda spicā ideja, savdabīgs bekgraunds, bet savā ziņā cilvēks raksta par jogu, meditāciju, grūti piesieties, tikai tas viss protams ir kāda smalks humors protams ja cilvēkiem nav humora izjūtas, tad ir grūti....
Iespējams, ka noderīgi, tomēr es neveru vaļā nepazīstamu sūtītāju spamu. Neinteresē ne spams (diženajiem Monty Python slava!), ne nepazīstamie. Sezams neatvērsies.
Mīļie jogotāji <3 Nodarbībā 29. februārī veiksim vingrojumu kopu možam garam un enerģijai, kā arī meditāciju, lai dziedinātu un atjaunotu sirdsmieru sevī. Ikviens ir laipni aicināts pievienoties!