Mīlestība pāri visam, dodu Jums prieku un laimi Tikai brīva patiesa meditācija palīzēs mums visiem, lai katrs sasniegtu iekšējo pašapziņu un ieraudzītu Dievu.
Kad sunim nav ko darīt, viņš laiza attiecīgi problemātisko vietu. Fotoblogeriem, šķiet, ribas traucē, tie uztaisa jaunu niku un krīt uz nerviem pārējiem. Varbūt var kāds izgudrot pautu kasāmo ar kātu, lai mūsu dārgie pusmūža veči nestaigā neieskāti, ko?
Blakus baznīcai uzceļ krogu. Baznīcas vadībai tas ļoti nepatīk, un mācītājs liek draudzei lūgties, lai tā kroga tur nebūtu. Krogā iesper zibens un tas nodeg. Krodziņa īpašnieks iesūdz baznīcu tiesā, bet baznīca savu vainu noliedz. Tiesnesis saka:"Es vēl nezinu, kādu lēmumu pieņemšu, bet manā rīcībā esošie materiāli liecina, ka krodziņa īpašnieks tic lūgšanu spēkam, bet baznīcas vadība netic.
TesMens:laikam būsi pilsētnieks, kuram sveša romantika. manuprāt, viens no jaukākajiem gabaliem
Par gaumi nestrīdas, es izteicu savu vērtējumu, Tu savu. Tieši tāpat, kā būt pilsētniekam vai lauciniekam nav ne labi un ne slikti. Un ja cilvēks ir romantiķis, tas nenozīmē automātiski, ka viņam patīk jebkurš vājš skaņdarbs, ko formāli var atzīt par romantisku.
P.S. Savā, nu jau kādā trešajā dzīvē, esmu Talsu novada zemnieks, bet kā jau minēju, tas nav ne labi, ne slikti.