forum.gif
Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD Nikon
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD Nikon
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.09.16 14:53
 citēt
Sveiki,
Kādas atsauksmes par šo objektīvu?
Publicēts: 14.09.16 15:38
 citēt
Stikls ok... Tik grupas boldēm pat pie f5,6 malējie ļaudis asumu un ģeometriju pazaudājuši. Jātestē katrs objektīvs.
Publicēts: 14.09.16 15:43
 citēt
Man ir Canon versija, bet gan jau viedokli varu pateikt.

Autofokuss reizēm pašauj greizi. Noteikti kāds % arī līku roku dēļ, bet vairāk kā gadu nošāvu tikai ar Canon 40mm 2.8stm, un tam autofokuss 99.99% (skaitlis no zila gaisa) gadījumu darbojās nevainojami.

Cik saprotu variācijas eksemplāros arī ir diezgan. Pameklējot internetos atsauksmes - daudzi sūdzas, ka izgājuši cauri vairākiem eksemplāriem, kamēr labu dabūjuši. Es personīgi divus izmēģināju. Pirmajam pēc fokusa microadjustmenta vidus bija mega ass, bet viens sāns bija ļoti neass. Pēc tam dabūju citu eksemplāru, kam sāni bija +/- ok, bet vairs centrs nebija tik superass. Paliku pie šī. Dzīvē baigi netraucē. Pēc 40mm izmantošanas tik ilgu laiku, šis jaunais mm diapazons lika visādām čakrām atvērties. :)
Publicēts: 14.09.16 16:36
 citēt
cakrām palīdz atvērties 0.5 izmērs
Publicēts: 14.09.16 16:58
 citēt
5 l brāļa es varu novinnēt tik visas garās un karstās vasaras dienas garumā, ņemoties pa laukiem.
Nekādas čakras neveras, ja labi strādā.
Publicēts: 14.09.16 22:14
 citēt
Lietoju un nevaru nopriecāties par tā bildes dzidrumu, asumu un stabilizatora esamību, kas noder man filmēšanai. Bet ir viens interesants knifiņš - uz Nikon D610 rumpja viņš ir zvērā ass vienkārši uzliekot virsū, nekadu korekciju - 0, uzliec un bliez zvērā. Tomēr ar Nikon D750 rumpja viņam ar asumu ''no kārbas'' bija pagrūti, testējot kas pa vainu, atklāju ka ir fokusa nobīde -9, ar šodu korekciju viss ir labi. Lai gan uz abiem rumpjiem ir ok, subjektīvi izvēlos biežak komponēt to ar D610.
Publicēts: 15.09.16 09:05
 citēt
Tikko tādu iepirku, ir labs, it īpaši cena.
Publicēts: 15.09.16 10:15
 citēt
Ass, labs stikliņš

Plusi - f2.8
Mīnusi - zoom pretējā virzienā ( canonam ), ātrāk izēd baču, ja salīdzina ar non IS
Publicēts: 15.09.16 12:20
 citēt
eziss:Tikko tādu iepirku, ir labs, it īpaši cena.

Ja nav noslēpums kur pirki un kāda cena?

Paldies par atsauksmēm :face-smile:
Publicēts: 15.09.16 18:47
 citēt
RaitisSF:Stikls ok... Tik grupas boldēm pat pie f5,6 malējie ļaudis asumu un ģeometriju pazaudājuši. Jātestē katrs objektīvs.

Jēziņ... gar malām nefooķis pie f5,6... tā ir tikai šausmīgi sliktai optikai - nu ķip plastmasas standartzoomiem kas nāca komplektā ar amatieru filmu spogulenēm. Tādai optikai jāmaksā 30 eināri.
Publicēts: 19.09.16 12:43
 citēt
Paldies par atsauksmēm :face-wink:

šeit ar diskusija par šo objektīvu:

www.facebook.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas