Nav ko Šneideri jemt pierē- šams takš cilvēks ar īpašām (bet ne sliktām) vajadzībām- pentaxists.. Viņiem daudz nopietnākas prasības pret dizainu, nekā prastiem Cano-nikonistiem , par Sony-īpatņiem nemaz nerunājot....
man tas silver galīgi nederētu, jo bildēju bieži caur auto logu un jo mazāk gaišu detaļu, jo labāk. Pat valkāt cenšos melnus t-kreklus tieši atspīduma dēļ/
klusums:Ar pašreizējām kamerām vairs gana laba bildes nesanāk?
nu ko tur... vieglāk sevi nepārtraukti mānīt ar ilūziju ka ar to JAUNO beidzot sākšu bildēt pa īstam, uh kā bliezīšu bet gadi iet un notiekas viss otrādi- bildiņas paliek arvien pliekanākas un garlaicīgākas.
2 taukšķi viņš nemaksā. Pie mums katram s....am uzliek zelta maksu. pa tajiem atlukšajiem 4 simtiem pats var aibraukt uz cietzemi un nopirkt, vēl kožgumijai un rožudenim naudiņa paliks.
Nu bet nopietni kāds ir iemesls runāt par kaukādām fanošanām??????? Фотоанонисьт штоле? Man tas ir vienkāršs darbarīks, kurš atbilst manām prasībām, tas arī viss.
Gadus 8 bildēju ar Canonu, esmu ņēmis lietot arī Nikonu, labi verķi, par Nikonu atsevišķi vari usprasīt VValda viedokli, viņš tev apklārēs visu - sīki un saprotami.