Nevajak tik ilgu mūžu dzīvot, viduslaikos tev laikam pakaļu saplēsa uz raganu krēsla, psiholoģiska trauma gacsimtu garumā līdz šim laikam. Cita lieta modernie sektanti - šodienas Putļera KGB sadzirdīja Ļitviņenko ar poloniju, viņš nomira ātri, nesāpīgi un humāni.
TV tur nav pie vainas, vienkārši neesmu aizmirsis Ukrainas tēmu, kur tu nikni stāvēji tieši Putļera pusē, bet šeit tu nemitīgi ciet dziļu sāpi par visādiem 16. gadsimtiem, spītīgi negribot redzēt šodienas inkvizīcijas analogus. Ja smadzenes iet ķīselī un švaka atmiņa, varbūt mēģini ēst biespienu vai vismaz pārcilā to tematu un palasi savus postus.
Kaut gan - ko es te pūlos tev adgādināt 14.gada tematu, ja tu neatceries pat šā paša, sevis sāktā, pirmo lapu, tur es tev jau apskaidroju par inkvizīciju un šodienas 9.maija sektu.
Pussy Riots - latviešu mērcē Kā neiet tai Valmieras draudzei tad patriec skandalozu mācītāju Korāli, kas sit sievu, ķerstās ap smukām draudzes loceklēm un savāc draudzes īpašumus un tagad Linducis nozaimo nez va var lūgties tagad tur arī vai nevar
līdzīgi kā Bagātību sala - viens pirāts uzrakstīja "melno zīmi: izraujot lapu no bībeles, i vsjo - svētā grāmata vairs nav derīga...
Nožēlojams pakaļdarinājums, Marija Luīze Čikone savā "Laik e praier" klipā pusplika staipījās pa baznīcu, issaucot kristiešu sašutumu, vēl tad, kad mūsējā "estrādes hiperzvaigzne" vēl ar lellēm spēlējās.
priore:Sievietes kāzas ar Jēzu Kristu notika sestdien, 15. augustā, Amerikas Savienoto valstu Indiānas štatā. 38 gadus vecā sieviete kļuvusi par pirmo iesvētīto jaunavu Indiānas štatā ceturtdaļgadsimta laikā.
Kāzu ceremonijā, kas tika organizēta katoļu baznīcā, piedalījās simtiem cilvēku. Teoloģijas profesore komentēja, ka laulības ar Jēzu Kristu varētu kalpot par pamatu cilvēces izglītošanā.
Man vienā no komandējumiem privātā sarunā azerbaidžānis (tradicionāli - musulmanis) teica, ka nav tāda cilvēka, kas neticētu dievam, tikai daudzi to noliedz. Taču tik līdz ir kādi nopietni "sūdi", visi vēršas pie kāda ar lūgumu, jautājumu, prasību. Un tad nu lai katrs pats par sevi atbild, kas ir tas "kāds".
Joprojām domāju par to, vai azerbaidžānim bija taisnība.
Gaisma:Man vienā no komandējumiem privātā sarunā azerbaidžānis (tradicionāli - musulmanis) teica, ka nav tāda cilvēka, kas neticētu dievam, tikai daudzi to noliedz. Taču tik līdz ir kādi nopietni "sūdi", visi vēršas pie kāda ar lūgumu, jautājumu, prasību. Un tad nu lai katrs pats par sevi atbild, kas ir tas "kāds".
Joprojām domāju par to, vai azerbaidžānim bija taisnība.
azers tuftu Tev ausīs sapūta.Citi,kad ziepes lielas "bļaģ" piemin.Moška zem tā kas slēpjas
Aktuāla plēšanās melnsvārču pulciņā. Vienā pusē kristīgā radio Tālbergs, Putins, Tramps un Dimiters. otrā pusē priesteris Juris Rubenis, Soross un LGBT. Grāmatas un liesmas, nīšanās un dziesmas.
Vakar paklausījos Preses klubu kur apsprieda Rubeņa jauno grāmatu un starp apspriedējiem bija Kristīgā Radio direktors.Es savā pārliecībā nostiprinājos,ka ticīgie sektanti ir garīgi slimi un viņiem vajadzētu ārstēties.