Rej! Laba ilustrācija jūsu dieva labvēlībai tavs teksts:" Jums te viss slikts..." Tā ir, kad tic jevreju dieviem, simt punkti, ka piečakarēs. Tā, ka ticiet arī turpmāk un neaizmirstiet tā pavairāk naudiņu iekrāt. Kā tur bija tas spārnotais līkdeguņu teiciens: Viss maksā tik, cik maksā un par visu jāmaksā.HA!
Tiem kuri saka ka Latvijā slikti. Un ko var darīt: Ja latvieši pie Saeimas bļautu kā Arenā Rīga hokeja mača laikā, tad būtu savādāk un dzīvotu daudz labāk.
Rej! Nezinu, kā tev ar izglītību un pasaules saprašanu, bet izskatās, ka vēl tici cilvēka varenībai. Man jāsaka, ka totāli kļūdies. Biorobots - cilvēks ir palaists šajā pasaulītē lai ciestu un mocītos nevis dzīvotu vienos priekos. Biorobots PATS NEKO neizlemj, tas dara to, kas tam pēc scenārija ir jādara. HA!
PhotoMaster arī es toreiz biju Doma laukumā, kad notika tie protesti. Žēl ka Ansi Bērziņu saņēma. Es ar parakstījos un vācu parakstus par apžēlošanu. Ja visi būtu parakstījušies...............
All-marss ticu nevis cilvēka varenībai bet Darvina teorijai. Ka vienmēr jābūt labākam, jācenšas. Un tas attiecināms arī uz Debesu valstību, kur jācenšas tikt. Bet bioroboti - tas jau ir no fantastikas un tādu nev.
Jā, Rej! Skaidrs ar tevi. Nav tavā darbības programmā ieraksts par pasaules kārtību. Tas nozīmē, ka es ne ar kādiem argumentiem tevi nepārliecināšu par debesu valstības un tava dieva neesamību. Bet var būt tomēr painteresējies, Darvina teorija ir palikusi vairs vien kā teorija, bez pierādījuma un tai mūsdienu zinātnes pasaulē VAIRS NEVIENS NETIC.
bet jēga no tādiem parakstiņiem, tik pat liela , kā uz tualetes papīra parakstīties PSRS laikos ar vāca parakstus par mieru, Angolas bērnu atbalstam utml
sportisti - mūsdienu gladiātori paziņa mēģināja atšifrēt - kā uzvar futeni komandas, lai spēlētu uz naudu lielu
PS /Aivis Vasilevskis Klasiskais kapitālisms pat nav piramīda - tas ir divas galējības - neliels % superbagāto, kas dzīvo savā, izolētā pasaulē un pārējie, kas nodrošina viņiem šīs bagātības- ne vienā vien Holivudas filmā šis modelis tiek visai labi attēlots, kur ir tās paradīzes pilsētas priekš elites, tā tas aptuveni arī notiek realitātē - vidusslāņa šeit nav, tāds fenomens radās pateicoties tam, ka eksistēja sociālisma valsts un kapitālisti bija spiesti kaut kā ierobežot savu patvaļu, jo draudēja revolūcijas - tagad kapitālisms atgriežas savā sākotnējā formā un pasaulē vidusslānis kā šķira arī sāk izzust./
A ko, Jevravideņija jau bijusi? Jau zinu rezultātu - Latvija 12 punktus ir devusi Pukistānai, jo par to pasākumu šeit interesējas tik Rīgas guļamrajonu urlas.
Schneider:A ko, Jevravideņija jau bijusi? Jau zinu rezultātu - Latvija 12 punktus ir devusi Pukistānai, jo par to pasākumu šeit interesējas tik Rīgas guļamrajonu urlas.
Sūdīgs tu prognozētājs. Es arī interesējos. Latvijas mērogā nesekoju, bet Eiropas finālu skatos. Šogad ir kādi 4-5 interesanti gabali. Arī no abiem mūsu kaimiņiem - www.youtube.com.... Bet nu no cilvēka, kurš fano par jaunības traumu - garmatainajiem kratīkļiem, nevar prasīt, lai viņš kaut ko saprastu par mūziku.
Zorro es ceru tas bija joks? Jo pagrūti to nopietni uztvert. Katru gadu atrodas dīvainīši ideālisti kuri jūsmīgi apgalvo ka nu šogad točna ir 1 (2-3, tev až 5!) interesanta dziesma. Un katreiz es ļaujos pierunāties un to(tās) noklausos. Un vienmēr esmu bezgala vīlies. Un vienmēr sabriest milzu jautājums: tie ideālisti neko citu neklausās bez tās eirovīzijas balagāna? Nu johaidī katru gadu sacep tūkstošiem jaunu dziesmu, kādas ~100 ir visai talantīgas, kādas ~10 lieliskas ar spēcīgu vokālu. Nakuja tērēt laiku un klausīties kaut kādus 3. šķiras gaudulīgus vāvuļojumus no netalantīgiem amatieriem? Jūs ko sporta spēles ar skatāties tv zemākās līgas jebšu tomēr augstākās? Filmas ar lūrat kaut kādas meksikāņu ziepju operas kur visi plēš matus un lauž rokas un bimbā vienā laidā? Arī šoreiz ar lielu piespiešanos noklausījos to leišu gabalu. Nu mīlīt ku švaka balss, ausis asiņo! Fsjo, nekad vairs neklausīšos nevienu jevrovižen gabalu, i nemēģinat pierunāt!
Karlis_K:Zorro es ceru tas bija joks? Jo pagrūti to nopietni uztvert. Katru gadu atrodas dīvainīši ideālisti kuri jūsmīgi apgalvo ka nu šogad točna ir 1 (2-3, tev až 5!) interesanta dziesma. Un katreiz es ļaujos pierunāties un to(tās) noklausos. Un vienmēr esmu bezgala vīlies. Un vienmēr sabriest milzu jautājums: tie ideālisti neko citu neklausās bez tās eirovīzijas balagāna? Nu johaidī katru gadu sacep tūkstošiem jaunu dziesmu, kādas ~100 ir visai talantīgas, kādas ~10 lieliskas ar spēcīgu vokālu. Nakuja tērēt laiku un klausīties kaut kādus 3. šķiras gaudulīgus vāvuļojumus no netalantīgiem amatieriem? Jūs ko sporta spēles ar skatāties tv zemākās līgas jebšu tomēr augstākās? Filmas ar lūrat kaut kādas meksikāņu ziepju operas kur visi plēš matus un lauž rokas un bimbā vienā laidā? Arī šoreiz ar lielu piespiešanos noklausījos to leišu gabalu. Nu mīlīt ku švaka balss, ausis asiņo! Fsjo, nekad vairs neklausīšos nevienu jevrovižen gabalu, i nemēģinat pierunāt!
Vecīt, sāksim ar to, ka tu esi vecīts un tev nav nekā cita, ko piedāvāt šodienas cilvēkiem. Reāli leitietes gabals ir labs, tāpat kā igaunijas krievietes opera.
Tobiš ja man met drebuli no baisajiem meksikāņu un arī latviešu seriāliem, man jāuzfilmē savu labāku? Lābs arguments he he. Es tak neesmu arī mūziķis, bet mūzikas baudītājs, tāpat kā kinofans. Un saprotams ka vienmēr izvēlēšos to kvalitatīvāko produktu ko skatīt un klausīt. Optimistiem mazohistiem gan novēlu izturību to surogātgabalu patērēšanā varu saderēt esat arī lieli burger ēstuvju fani
Neņem pierē, Auns kādreiz man plātījās, ka ļoti labi pārzinot situāciju Preiļos, jo vienreiz esot tur bijis un jau pasen. Tas nozīmē, ka tīnītis nav, bet no sajūsmas par to balagānu var issecināt, ka ir vecāks par mani vismaz uz pusi. Jo noteiktā vecumā cilvēks sāk virzīties uz bērna prātu, viņš īsti smilšu kastē mašīnītes vēl nestumda, bet tālu vairāk nav.
Schneider:Neņem pierē, Auns kādreiz man plātījās, ka ļoti labi pārzinot situāciju Preiļos, jo vienreiz esot tur bijis un jau pasen. Tas nozīmē, ka tīnītis nav, bet no sajūsmas par to balagānu var issecināt, ka ir vecāks par mani vismaz uz pusi. Jo noteiktā vecumā cilvēks sāk virzīties uz bērna prātu, viņš īsti smilšu kastē mašīnītes vēl nestumda, bet tālu vairāk nav.
Uz bērna prātu virzies tu, jo normāli veči sen jau kā nelepojas ar fanošanu par metālistu grupām no pagājušā gadsimta. Es neapgalvošu, ka tu esi pastāvīgs Preiļu dzeltenā lietotājs, bet nu tanī vidē esi. Un igauniete, kas dziedāja operas stilā, ir vismaz 3x pārāka pār tām mamzelēm, uz kurām tu brauc lūkoties gorā un LNO
nu labi, igauņu dziedātājai ir operdziedātājas balss, tas skaidrs. Dziesma arī neslikta, bet lietuviete ir kaut kas šausmīgs, tur ne balss, ne ..
Francūziete man iekrita, kā dungojams un viegli uztverams gabals. Klausījos šodien braucot pa ceļam uz un no Stokholmas, No eirovīzijas biju gaidījis stipri spēcīgāku repertuāru. varbūt 5 gb var atlasīt, bet reāli neviens no viņiem aiz eirovīzijas nepaliks.
Vēl iekrita, ka apskaņoti daži ir dikti slikti, tai skaitā Laura, nevar taču būt, ka dziedot tuvu mikrofons un iet iekšā šļupsti?
Kopš ir balkānu reģions tajā balagānā, nav ko cerēt, ka tie, kopsummā to turkveidīgās muzikas cienītāju tur salasās, ui, kur daudz, sākot no bulg;ariem, maķedoniešiem līdz pat Kiprai un Turcijai... Skaidrs arī tas, ka skandināvi balso par saviem, kur pie tiem pieskaitāmi arī holandieši...
Šneider, bet nu pasaki godīgi - dusmas ir, ka tavu sievišķo profilu tagad vazās riņķī un apkārt? Nē, nu man, pesonīgi po, es tam uzmanību nepievērsīšu - neuzskatu to pa būtisku.
Ja godīgi - Preiļos dzeltenais, kurš sita pa aknām, bija pirms 12 gadiem, pēc tevis redzams, ka Rīgā tāds, kurš nosit smadzenes, ir tagad. Tas, ka viens pļēgurs vazās apkārt kādus profilus, man ir pie kājas, Seleniai, domāju, arī. Ja kas, tu šajā sarunā esi vienīgais, kurš to pasākumu uztver nopietni, tātad loģiski, ka arī tālavietis un Kārlis ir mani profili, bet to arī es neuzskatu pa būtisku. Bet tu nu gan šodien lāpies ar ko kvalitatīvāku, nudien tevis žēl, līdz pirmdienai dzeltens paliksi, jau tā uz vienu citu krāsu velk, ja večos sievietes redz.
Schneider:Ja godīgi - Preiļos dzeltenais, kurš sita pa aknām, bija pirms 12 gadiem, pēc tevis redzams, ka Rīgā tāds, kurš nosit smadzenes, ir tagad. Tas, ka viens pļēgurs vazās apkārt kādus profilus, man ir pie kājas, Seleniai, domāju, arī. Ja kas, tu šajā sarunā esi vienīgais, kurš to pasākumu uztver nopietni, tātad loģiski, ka arī tālavietis un Kārlis ir mani profili, bet to arī es neuzskatu pa būtisku. Bet tu nu gan šodien lāpies ar ko kvalitatīvāku, nudien tevis žēl, līdz pirmdienai dzeltens paliksi, jau tā uz vienu citu krāsu velk, ja večos sievietes redz.
Ja vien būšu blogā, tad katru reizi, kad tu taisīsi kādam uzbraucienus (bet tādi tev nez kāpēc patīk), es atgādināšu par tavas personas duālismu. Tā kā labāk uzvedies cilvēcīgi.
z_z: Ja vien būšu blogā, tad katru reizi, kad tu taisīsi kādam uzbraucienus (bet tādi tev nez kāpēc patīk), es atgādināšu par tavas personas duālismu. Tā kā labāk uzvedies cilvēcīgi.
uz to "murgu" jāskatās no citas puses Viktor Zhiltsov to КОБ / ДОТУ / Концепция Общественной Безопасности 2 hrs · Израиль - вывеска мирового еврейства, или мирового сионизма (выбирайте название сами) как клановой группировки, которая решила выйти из под управления ГП, и начать свою игру. Марионетки решили жить без кукловода, как в сказке про Буратино. Но без своего концептуального управления Израиль только воинственное маленькое государство, отвечающее всегда на шестом приоритете. А действующий на шестом приоритете всегда проиграет вдолгую тому кто управляет на высших приоритетах. У ГП жестокие планы по поводу Израиля, и у того срабатывает инстинкт самосохранения, жить хочется. Израиль стал инструментом американской страновой элиты, а Трамп менеджер ГП по переформатированию США. Израиль ненавидит Трампа, потому что тот призван ликвидировать Израиль как переферию Америки. Потому певичка из Израиля пропела послание "что я тебе не игрушка - Траммм". Но вышло смешно. Как клоун потрясающий кулачками.
Karlis_K:Tikmēr visā pasaulē melnsvārči turpina piesegt savējos pedofīlus [url=http://www.delfi.lv/news/arzemes/australijas-arhibiskaps-atzits-par-vainigu-pedofilijas-noklusesana.d?id=50052081
...un[/url] 99% ticīgo turpina dauzīt galvu pret zemi un nest pēdējo naudu sektas uzturēšanai.Te ir viens no diviem-vai nu tauta stulba ,vai arī melnsvārči pefekti māk nozombēt muļķus.