Kā,kaut ko tik stulbu var pateikt : "Irbe arī atklājis, ka sākotnēji viņu Dievam ''pievērsusi'' maza meitenīte, kura lidostā viņam paziņojusi, ka ''Jēzus tevi mīl'', pēc kā hokejists sācis raudāt. Tad bērns aizvedis Irbi pie saviem vecākiem, kuri viņu iesaistījuši savā draudzē un tur latvietis varējis ''izraudāt visas savas sāpes un grūtības''. Irbe ir pārliecināts - mazā meitenīte patiesībā bijis pats Dievs! "
Neticu,ka ko tādu var pateikt garīgi vesels cilvēks.Piedod Schneider,ka es tik skarbi izsakos par Taviem domu biedriem
Nu paga, paga, tagad arī es piekrītu, ka viņš ir sagājis sviestā, ja iestājies sektantos un Dievu redz katrā reliģisko jebanātiķu aģitatorā. TVneta linkā par to nekas nebija teikts. Ja par jumta aizbraukšanu liecina tikai ticīga sieva, tad domāju, ka mums visiem vecvecāki tādi ir bijuši.
Tieši]http://www.delfi.lv/izklaide/dzivesstils/ballites/seksologs-latvija-ir-loti-daudz-nekrofilu.d?id=35004733 Tieši[/url] tā, visi kristietības paveidi ir smaga nekrofīlija.
Mmmjāāā, nu jau pat mūzikas raidstacijas stāsta par Irbes pievēršanos dievam. 100%, ka Irbem ir vesela rinda ticības brāļu un māsu, kurus vairāk par visu interesē viņa bankas konts...
+++ priorem par tekstu, sevišķi par svētajiem un grēciniekiem (to raksta neticīgais). Par grādiem - Aizdomas, ka grēcinieku vidū netrūkst doktora grāda valkātāju, bet starp svētajiem diez vai daudz atradīsim. Pat ģeniāliem, kaut arī grēcīgiem, māksliniekiem ar grādiem ir pavisam švaki. Labi, ka nu beidzot radusies iespēja šo nelaimi labot. Tagad man, nejēgam, vairs nebūs grūtību atšķirt ģeniālu darbu no beztalantīga.
Bet celtnieka diploms arī ir? Negribas ticēt, ka mūrnieka māceklim kādai celtniecības idejai izdosies piesaistīt augsti izglītotus arhitektus un būvinženierus.
Bet tiem, kuri neko nesajēdz, nav pieņemts bīdīt būvniecības idejas. Tādēļ redzam, kā viens "organizators" šeit blamējas ar savām spējām, bet darītājiem viņš vienkārši liekas smieklīgs.
Darītāji ir pietiekami izglītoti savam darbam, bet ir smieklīgi, kad viens eskimoss piešķīris sev tiesības vērtēt un mācīt beduīniem, kā pareizi jādzīvo tuksnesī.
/Par Rubeni - viņš jau pats pakāpeniski aizgāja no mācītāja amata. Jau pirms kāda laika viņš pārtrauca darbību Lutera draudzē. Arī viņa literārā darbība kļuva aizvien mazāk atbilstoša mācītājam. Ja viņa grāmata "Dievs ir tepat" (1997.) vēl tika vispārēji akceptēta kā kristīga grāmata, tad "Viņa un Viņš. Mīlestība. Attiecības. Sekss" (2016.) jau vairs ne./
ja 13, akurāt pēc vēdiskās astro, Rubenis muļķis nav
Esmu kristīta un arī mani bērni ir nokristīti, tomēr, ņemot vērā pēdējos notikumus (sākot jau ar aizliegumu ordinēt sievietes, beidzot ar noraidošo attieksmi pret mācītāju Rubeni un paranoidālo nostāju pret Stambulas konvenciju) vēlos nepiederēt LELB kopienai. Vai ir kādas formalitātes kas jānokārto ar LELB, jo ar Dievu es pati visu sakārtošu!/
uh, Bārbele tak blakus maniem laukiem, skolā gāja puiši no Bārbeles, Kaspars un Gatis Kaspars sita kant direktores meitai bet tā apprecēju citu, žīdu, biezo vietējo jau tad viņi labi dzīvoja