Man jau šķiet, ka tas attālums starp caumuriem ir standarta- vismaz tām, kas man kastītē mētājas, visām ir 17 mm, ar iespēju regulēt uz lielāku ciparu (viens no caurumiem garenisks). Ja neko labāku neatrodi, varu izlīdzēt, bet bez garantijām- par stāvokli nemāku teikt- visas daudzmaz lietotas.. Ja tomēr gribi ar pārbaudi- jem ar visu deku- man dažas liekas plauktā stāv (Aiwa, Kenwood, Saba)....
Ja gribi ko konkrētu- jāmeklē vien jebajos. www.ebay.de...
Latgalītē pārsvarā būs padomju/ ungāru utml no RRR atlikumiem.
Paldies, vienkārši nezināju, ka švābiem tā saucas par Tonkopf, citādi biju atradis tik no Austrālijas, par 20-25 britu mārciņām, tur var sanākt braukt us kādu elles stūri atmuitot. Ladgalītē gan laikam pārsvarā būs tik Бердский радиозавод 75.gada brāķa noliktavas saturs.
Laikam jau ar gadiem tiem večiem atnāk kaučkāda sajēga par veselības taupīšanu- es arīdzan gadus 40 nopīpēju kā lokomotīve, bet kad pēc diennakts dežūrām sakāku smakt nost no pīpmaņa klepus, saņēmos un atmetu (tiesa-ar laba elektroakupunktūras spečuka palīdzību). Datumu aizmirsu piefiksēt, bet nu jau gadi 5-6 pavisam cita elpošana!..
Es biju mēģinājis daudzas reizes, ar visādiem palīglīdzekļiem un stimuliem, visas neveiksmīgi, bet toreiz pietika ar pāris Nikorette kožļenēm un, visticamākais, bija veiksmīgā reize. Aizgāja bez jepkādām problēmām, varu atrasties blakus pīpmaņiem, varu iedzert, bet nekādas vilkšanas uz dūmu. Ne pirmajās dienās, ne arī tagad.
o, jāaaaaa ..... telefoni rullē.... , bet es pašreiz strādāju pie fm viļņu antenas izstrādes jaunajam[1987.g.] resīverim, kurš darbina manas jaunās datortumbiņas[100l]
Tagad spečuku forumos esmu lasījis, ka tādai izliektai dipola formai neesot diža jēga, bet toreiz biju izfunktierējis, ka uz Rīgas pusi dēļ loga un mājas izvietojuma garo taisno dipolu uzstellēt man būs pagrūti, tādēļ lai iet izliektais - ķers blakus māju atstarotos signālus. Katrā ziņā, tagad man visu uztver gana labi (tuneris Technics ST-GT550), pirms tam, uz istabas antenas, uztvērējs sāka šņākt, kad piecēlos no krēsla- tomēr dzelzsbetona "Faradeja būris"visapkārt...
Un padlaikos tūlīt klāt būtu KGB: "Ti čto, kontra, Ameriku slušaješ???"
šitādu rāmi no 5. kanāla [ 1510mm cilpa ] jaggi antenām uzbliezt, varētu klausīties ne tikai Latvijas rādio stacijas. antena gan būtu jāuzstāda grozāmā mastā
Tagad spečuku forumos esmu lasījis, ka tādai izliektai dipola formai neesot diža jēga, bet toreiz biju izfunktierējis, ka uz Rīgas pusi dēļ loga un mājas izvietojuma garo taisno dipolu uzstellēt man būs pagrūti, tādēļ lai iet izliektais - ķers blakus māju atstarotos signālus. Katrā ziņā, tagad man visu uztver gana labi (tuneris Technics ST-GT550), pirms tam, uz istabas antenas, uztvērējs sāka šņākt, kad piecēlos no krēsla- tomēr dzelzsbetona "Faradeja būris"visapkārt...
ja nopietni, tad tanlīdzīga galviņa, iespējams, varētu būt Rīgā Lubābas - 54. tur ir remonta darbnīca, kurā štabeļiem piekrauts ar visvisādu b/u audio tehniku, šis tas no aksesuāriem tiek pārdots jauns. es tur pavasarī priekš jaunajām datortumbiņām, šo to nopirku
Sačinīju. Atgriežoties no Tatriem, biju Rīgā, līdz autobusam laika pietika, aizvilkos uz Latgalīti, tur atradu bārdainu veci, kurš tirgoja tieši galviņas. Abzīmējumi virsū citi, T21671 vietā ir R4300, spriežot pēc cenas 3 EUR un latīņu burtiem, tie paši RRR pasūtījuma brālīgās sociālistiskās ungāru tautas ražojumi vien būs. Tagad vēl jāmaina skaļuma regulators, grozot baigie brakšķi nāk laukā.