Šodien braucot uz darbu ar manīju pie parka klīstam baru ar tiem idiņiem, labprāt būtu nobraucis dažus, bet negribas cietumā... Un visādi bāli tušņi ar parādījušies, kurus parasti nemana svaigā gaisā, tā ka kāds neliels ieguldījums cilvēces veselībai tomēr atlec, es tā aizdomājos. Bet vispār pa lielam jāpiekrīt ka dīkdieņi vien ir, kam nekas nav jāstrādā
aiko99:Šodien braucot uz darbu ar manīju pie parka klīstam baru ar tiem idiņiem, labprāt būtu nobraucis dažus, bet negribas cietumā... Un visādi bāli tušņi ar parādījušies, kurus parasti nemana svaigā gaisā, tā ka kāds neliels ieguldījums cilvēces veselībai tomēr atlec, es tā aizdomājos. Bet vispār pa lielam jāpiekrīt ka dīkdieņi vien ir, kam nekas nav jāstrādā
Nu, dīgdieņi ta jābildē (un labi, ka ir tie dīgdieņi) ja grib labas bildes, kuras var izstādē izlikt, vo! Un šis jaunais "Pokemon Go" trakums dod jaunas tematiski / sižetiskas iespājas fotokameras korifejiem Te takš tādi daudz?
No vēstures, vo!
Bez dīgdieņiem nebūtu bildes! Henri Cartier Bresson
Pokemoni i štrunc, pie mums visa debess aizvilkta ar zilu dūmaku, izrādās, ka krievu Olisi Sibīrijā aizdedzinājuši 1,7 mio ha taigas, bet Putļeram russkajā mirā nepietiek tautas dzēšanai, visi piedzērušies viļājas pa Muhosranskas grāvjiem vai sēž pie Iskanderu pogām.
Dīkdieņi pokemonus ķer parciņos (garām braucot manīju paaugstinātu pokemonu aktivitāti Vērmaņdārzā, Esplanadē). Darba ļaudis godīgi siro pa un ap dzimtajiem birojiem, pa ceļam no un uz tiem. Stacijas apkārtnē ir vairāki pokestopi, arēna, bet pašu pokemonu aktivitāte zema. Tāpat arī nav manīti Alfā, Stokmanī, Origo, Dominā.
orks:Vai ta Pokemons nesēž Ņujorkā, nu tajā ANO midzenī? Kurš ta šo izlaidis laukā?
Gan jau tur ar, bet baigi tālu. Tepat interesanti noskaidrot labas vietas. Domāju, ka pie gavnoslavnoju katedrāles varētu būt laba vieta nu un pie citiem pedo zombiju namiem ar, tik nav skaidrs kur tā lieta intensīvāk notiek, vo!
R_J:Pokemoni ir kārtējais pierādījums, ka mūsdienu rietumu pasaulē cilvēks sasniedz pilngadîbu tikai 35-40 gadu vecumā.
Viens no ilgnodzīvošanas noslēpumiem un visas lietas (t.sk. dzīvi) uztvert vieglā po%uj@. Pieļauju, ka pret pokemonu sērgu arī nevajadzētu lieki iespringt.
Par pokemonu sērgu vēl lielāka ir tā, ka Chrome browserī vairs nedarbojas "Backspace" poga ar "back" funkcionalitāti. Kā lasīju iemeslus šādai darbībai esot leimie useri, kas bieži nospiežot "backspace" un pazaudē sarakstīto, bet neapstiprināto tekstu. Nu man ~15 gados lietojot šādu navigācija paņēmienu tas nebija atgadījies ne reizi.
Es mēģināju saprast, neizdevās, bet ar vienu esmu ticis apmēram skaidrībā - arī tev, kā pieaugušam vecim skaidrā prātā un pie pilnas saprašanas to nevajag, tā, ka nejauc galvu.
Schneider:Es mēģināju saprast, neizdevās, bet ar vienu esmu ticis apmēram skaidrībā - arī tev, kā pieaugušam vecim skaidrā prātā un pie pilnas saprašanas to nevajag, tā, ka nejauc galvu.
Bet varbūt kad iet pirtī tīri labi noder, padomā par to!
nesix:Par pokemonu sērgu vēl lielāka ir tā, ka Chrome browserī vairs nedarbojas "Backspace" poga ar "back" funkcionalitāti. Kā lasīju iemeslus šādai darbībai esot leimie useri, kas bieži nospiežot "backspace" un pazaudē sarakstīto, bet neapstiprināto tekstu. Nu man ~15 gados lietojot šādu navigācija paņēmienu tas nebija atgadījies ne reizi.
Situācija ir izlabota, paldies par uzmanību, lasīt "How to restore the backspace key as a keyboard shortcut to go back in Chrome": venturebeat.com...
P.S. norādītajā linkā zemāk pat raksts par poekemōniem, tā kā nebūs pat galīgais off-topiks
Diemžēl Pokemonus ķert vairs nevaru. Jaunais updeits nobloķēja pieeju uz rūtotiem telefoniem. Man ir Cyanogenmod no kura šķirties netaisos. Pa divām nedēļām Valmierā, kur daudz pokemonu nav, dabūju 14to levelu un nogāju 88km. Tagad ķert pokemonus nevaru - dzīvej jēga pavisam pazudusi.
3rdHalf:Diemžēl Pokemonus ķert vairs nevaru. Jaunais updeits nobloķēja pieeju uz rūtotiem telefoniem. Man ir Cyanogenmod no kura šķirties netaisos. Pa divām nedēļām Valmierā, kur daudz pokemonu nav, dabūju 14to levelu un nogāju 88km. Tagad ķert pokemonus nevaru - dzīvej jēga pavisam pazudusi.
Bet vai kāds labs foto ar sanāca kamēr varēji ķert? Man šis priek arī ir izpalicis... jo tos Debilofonus (viedtelefonus) neizmantoju, man labi patīk vecie labie telefoni ar pogām un normālu baterijas darbības laiku ap nedēlu
Kamēr ķēru Ķešmūdžus - sabildēju arī pāris dāmas ar skaiststām pakaļām... Par trubafoniem runājot - man darba telefons vēl joprojām ar pogām. Man viņš vēl joprojām tuvu pie sirds, bet izskatās ka būs jāmaina jo batereja pamazām sprākst nost
3rdHalf:Kamēr ķēru Ķešmūdžus - sabildēju arī pāris dāmas ar skaiststām pakaļām... Par trubafoniem runājot - man darba telefons vēl joprojām ar pogām. Man viņš vēl joprojām tuvu pie sirds, bet izskatās ka būs jāmaina jo batereja pamazām sprākst nost
Smuks dizains gan, tāda ekskluzīva firma (mazzināma), ka arī maz vietas aizņem Labs!