Lūdzu padalās kāds ar info, kas mūsdienās ir labs ziepis (maza kabatas foto kameriņa). Bet nu tāds kvalitatīvs. Zinu kaut ko par spoguļkamerām, bet neko nezinu par ziepjiem. Jau iepriekš paldies.
neatskrēju, garām ejot. Autors nepaskaidro kādiem mērķiem kameru vajag. Ja cien. Lutums nezin, ko viņam vajag, telefons būs pašā laikā www.ippawards.com
A, ja nu cien. Lutums nezin, vai viņam vispār vajag mazauto? ar motorolleri var aizbraukt tur, kur ar auto nevar. kaut gan tie motorolleri pēdējā laikā arī tādi dīvaini
Maris: a nafig ceturto RX100 versiju ja pirmās versijas iekšas tieši tādas pašas, bildi dod tādu pašu - 3x lētāk.
Neesmu šos verķīšus dzīvajā lietojis- tikai aprakstus lasījis. Cik atceros, pirmajām versijām nebija skatu meklētājs. Vismaz man tas šķiet svarīgi (daudzmaz nopietnam aparātam). Tādēļ arī iedevu linku uz pēdējo versiju.
negatIvs: ar motorolleri var aizbraukt tur, kur ar auto nevar.
Nujā, bet vienīgā tāda vieta laikam būs meža taciņa līzd zināmai sēņu vietai, tomēr ar pļerdaku laisties no Preiļiem līdz Liepājai es diezin vai riskētu.
Ziepis man nekad nav bijis, par to neņemos spriest, bet mazauto arī tagad ir - SEATiņš, ar kuru esmu pilnīgi apmierināts. Lai gan, par kaukādu 125 cc braucamrīku domāju, varētu braukāt uz darbu 3,5 km un uz laukiem 30 km uz vienu galu. Bet tagad vasaras sabojājušās, uz labu laiku cerību maz, 30 km pa lietusgāzienu nav nekas patīkams, un dīvains paskats būtu manos gados - kā kolchoza brigadieris ar Minsku
Bet jan nu viņš patiesi tic telefonu spējām? Ja tā labi padomā, tad visi pasaules sensacionālākie attēli (čupakabra, jūras krastā izskalots dinozaurs, sniega cilvēks, spoki, lidojošie šķīvīši u.t.t.) ir uzņemti tieši ar telefonu, spriežot pēc kvalitātes.
labi, es duraks ar saviem telefonjociņiem, bet te neviens no gudriniekiem nav devis atbildi uz autora jautājumu. viens piedāvā dārgu mēslu, otrs hibrīdkameru
Es tūliņ iziešu ārā un ar savu Alkateļu ustaisīšu šedevrālu kadru - nobildēšu sētas suni, kurš laiza pautus. Arī šajā gadījumā (bilde sūc) galvenais rādītājs būs tehnika?
Jūtu, ka laiks iet uz vērtīgāku lietu apspriešanu. Saka, ka agrāk debesis bijušas zilākas, zāle zaļāka un suņi treknāki. Kurš acceras, vai 70-80.gados kāds strīdējās par alus kvalitāti un vai bija dzirdams: "Aldaris - čurūdens!"?
Man arī ir maziņa mašīnīte, nedaudz mazāka pa fūri A ja nopietni davai atpakaļ pie tēmas. Man ir doma tāda, ka canonu 40d iemainīt pret ziepi - man viņš mājā mētājas a mīļā tapat ar viņu rīkoties nemāk. Tāpēc pietiekami ok ziepi gribu.
Lutums:Man arī ir maziņa mašīnīte, nedaudz mazāka pa fūri A ja nopietni davai atpakaļ pie tēmas. Man ir doma tāda, ka canonu 40d iemainīt pret ziepi - man viņš mājā mētājas a mīļā tapat ar viņu rīkoties nemāk. Tāpēc pietiekami ok ziepi gribu.
par maz informācijas. ne cenu intervāls, ne vai galīgs ziepis, vai advancēts . pēc šitādas informācijas prāts tik uz jokien nesās ... bet vispār, ir google, kur klusiņām var sameklēt sev piemēroto, jo, ja iepriekšējā kamera mētājās nelietota skapī, tad tā lieta nav tik svarīga, ka jāpiesaista SPECIĀLISTI no malas viens no google variantiem www.techradar.com...
Lutums:Man ir doma tāda, ka canonu 40d iemainīt pret ziepi - man viņš mājā mētājas a mīļā tapat ar viņu rīkoties nemāk. Tāpēc pietiekami ok ziepi gribu.
Piedāvāju 3 gadus jaunu un nelietotu Fujifilm JV-300 (ziepīgāks par ziepainu) ar maciņu + piemaksa no manis 55,55 EUR maiņai pret 40D.www.fujifilm.eu... Mīļā noteikti iemācīsies apieties.
Man ir www.amazon.co.uk... un neesmu sūdzējusies par šo ziepīti. Nav pievīlis, kvalitāte priekš tāda ir ļoti laba. Varu dot viņu, bet ziepei ir redzamas lietošanas pazīmes!
Un kapēc gan viņa lai to nedarītu? Reliģiski aizspriedumi pret zaļo kvadrātiņu? Nu tad, lai pāriet uz nākošo līmeni P. Vienīgais mīnuss ir šīs kameras svars, tas var nepatikt, lietojot ilgāku laiku. Ja meklētu sev jaunu ziepīti, tad tikai ar skatu meklētāju, bet tādi vairs nav klasisko ziepīšu cenu kategorijā. P.S. Bieži novēroju, kā dāmītes, ilgu laiku staigā pa skatu laukumu un izbauda procesu darbībā ar spoguļkameru. Groza kloķīšus, knipsē, pārbauda rezultātus...
Super ziepis ar ekstrām ir Polaroid! Bildes var izprintēt uzreiz! Vienīgi tie Mpix ... manuprāt par lielu, ar 2Mpix būtu daudz labāka digitālā kvalitāte, vo!