Sveiki! Uzreiz saku - manas zināšanas par fototehniku ir apaļa 0, bet fotoaparātu vajag. Tapēc griežos pie jums pēc palīdzības.
Vajag mazu, kompaktu fotoaparātu.. Gadās, kad jābildē ir arī lietū, tapēc vēlams kaut cik ūdensizturīgs. 50% fotografēšana notiek tumsā, tādēļ vajag OK zibspuldzi. Kamera visu laiku metāsies pa darba mašīnu, tapēc būtu labi lai ziemā nesasalst (cik jau tas ir iespējams) un lai var uzlādēt ar USB.
Esmu noskatījis Sony DSC-TX30, vienīgais baida tas, ka fotoaparāts ir "vecs" - 3 gadi jau..
Varbūt kāds arī ko tādu meklē, vai arī var dot kādas atsauksmes uz kuru pusi skatīties?
Paldies! Šos skatījos.. Bet ilgāk papētot piedāvājumu, sapratu ka sanāk pārmaksāt par waterproof uzrakstu.. Šobrīd fotografēju ar iPhonu un viņš vēl nav nojūdzies, tātad parasts ziepjutrauks arī izturēs. Reāli kad tiešām līst ir 1 no 100 reizēm un pat tad uz 30 sekundēm tas process aizņem.. Tapēc tomēr izskatu price/performance parastiem ziepjutraukiem.. Svarīgi lai vienkārši ir lietot, GPS, Wi-Fi utt nav vajadzīgs..
konuss:Sveiki! Uzreiz saku - manas zināšanas par fototehniku ir apaļa 0, bet fotoaparātu vajag. Tapēc griežos pie jums pēc palīdzības.
Izmantošu šo topiku, jo nosaukums ir par "ziepēm". Arī veļu var mazgāt ar "ziepēm"/pulveriem. Tā kā esmu pilnīgs 0e veļas mašīnās, varbūt var kāds ieteikt forumu, kur salasīties par šo tēmu? (: Cik esmu paskatījies ražotāju web'os (piem. Bosch), tad viņiem tur 5-10 GANDRĪZ IDENTISKI modeļi ar viena parametra atšķirību, ... neko nevar saprast.
konuss:Sveiki! Uzreiz saku - manas zināšanas par fototehniku ir apaļa 0, bet fotoaparātu vajag. Tapēc griežos pie jums pēc palīdzības.
Izmantošu šo topiku, jo nosaukums ir par "ziepēm". Arī veļu var mazgāt ar "ziepēm"/pulveriem. Tā kā esmu pilnīgs 0e veļas mašīnās, varbūt var kāds ieteikt forumu, kur salasīties par šo tēmu? (: Cik esmu paskatījies ražotāju web'os (piem. Bosch), tad viņiem tur 5-10 GANDRĪZ IDENTISKI modeļi ar viena parametra atšķirību, ... neko nevar saprast.
Ar elektoluksu tieši tā pat, gandrīz neiespējami atrast modeļu kodu atšifrējumus-izskaidrojumus. Kautkādos krievu forumos skatijos, bet finālā "vienkārši nopirku veļasmašīnu" nu nav tur radikālu atšķirību līdzīgos modeļos, a pa dzivokli "trūkstošo otro zeķi " tāpat neviena neviena mašīna nemeklēs.
konuss:.... Tapēc tomēr izskatu price/performance parastiem ziepjutraukiem... ..
Ja reiz pērk fotoaparātu, tad vajadzētu vismaz collīgo sensoru, lai var daudzmaz pārliecinoši iekabinātt telefonam. Piedāvājums gana liels, detaļas (firma, zūms ut.t.) pēc personīgās gaumes.
nesix: Izmantošu šo topiku, jo nosaukums ir par "ziepēm". Arī veļu var mazgāt ar "ziepēm"/pulveriem. Tā kā esmu pilnīgs 0e veļas mašīnās, varbūt var kāds ieteikt forumu, kur salasīties par šo tēmu? (: Cik esmu paskatījies ražotāju web'os (piem. Bosch), tad viņiem tur 5-10 GANDRĪZ IDENTISKI modeļi ar viena parametra atšķirību, ... neko nevar saprast.
Jebkura namamāte lietos TIKAI kādas 3 no mašīnas programmām, tāpēc jāpērk zolīda marka (AEG/Electrolux/Zanussi, Bosch, Whirlpool,...) lai būtu serviss arī pēc 5 gadiem. Droši var ņemt 2. vai 3. no LĒTĀ gala, jo tas ir tikai ikdienišķs darba rīks, par ko nav vērts lieki tērēties. Tērēties vajag tur, kur tiek gūts kauč kāds baudījums, piemēram, fototehnikai, skaņas aparatūrai u.t.t Arī gleznu pērkot skopoties nevajag..
Ja reiz pērk fotoaparātu, tad vajadzētu vismaz collīgo sensoru, lai var daudzmaz pārliecinoši iekabinātt telefonam.
konuss: Vajag mazu, kompaktu fotoaparātu.. Gadās, kad jābildē ir arī lietū, tapēc vēlams kaut cik ūdensizturīgs. 50% fotografēšana notiek tumsā, tādēļ vajag OK zibspuldzi. Kamera visu laiku metāsies pa darba mašīnu, tapēc būtu labi lai ziemā nesasalst
Piekrītu, bet, ievērojot autora vēlmes, tādam "lētucim", būs pa šerpu ziemā mētāties autiņa bardačokā... Te tiešām vajag kādu no augstāk minētajiem "tankiem".
GunarsII:Jebkura namamāte lietos TIKAI kādas 3 no mašīnas programmām, tāpēc jāpērk zolīda marka (AEG/Electrolux/Zanussi, Bosch, Whirlpool,...) lai būtu serviss arī pēc 5 gadiem. Droši var ņemt 2. vai 3. no LĒTĀ gala, jo tas ir tikai ikdienišķs darba rīks, par ko nav vērts lieki tērēties.
Paldies par ieteikumu, izklausās prātīgi. Kā reize tika skatīts tieši uz pieminētajiem nosaukumiem ar lielāku uzmanību uz Bosch, jo Miele ir 100x par dārgu, bet Samsung/LG/Beko kaut kā labi neizklausās uz veļas mašīnas.
Kā svarīgākais parametrs man likās elektro efektivitāte, aiz kam marķējums A+++. Diemžēl kā jau minēju nekādā skaidrībā netiku - www.bosch-home.lv...
Stāsta laimīgās beigas ir tādas, ka pa 15 EUR tika izsaukts maistars, kas atdzīvināja veco. Tagad atkal kādu laiku var dzīvot mierīgi. (:
Lielisks topika pagrieziens
neskaitāmo reizi izmantošu iespēju gvelzt lieku : man ir aizvēsturisks Blombergs un nespēju saprast vai vietējie meistari bruģē ceļu uz peļņu vai runā taisnību - Bbergs reizi trijos gados mēģina aiziet pie tēviem, bet māsteri katrreiz lēti atdzīvina un biedē nepirkt jaunu jo tur viss sakniedēts, salīmēts un nafig nekas nav remontējams (iespējams viņi neprot remontēt svaigākos plastmasrīkus)... Vienīgā pietuvinātā sfēra kur rubīju fišku ir rokas instrumenti metālapstrādei - es pērku tikai tos kurus nemaz nevar ieraudzīt ierindas K-rauta plauktā, bet atrast tik blakus štrumiem noliktos katalogos - maksā knapi 2X virs resnā gala kas stāv veikalā, bet iet stabili pāri 10 gadiem ja mauc vismaz 10 dienas mēnesī no rīta līdz vakaram. Zaļais boš ir pagalam pēc 3 stundām no pēdas. A m aksā tik 5x lētāk - atmaksājas 2 dienās.
tiesa mājas vešmašīnai nav nekāda sakara ar darbību 8/24 - kā jau teicu vāvuļoju.
veļmašīna Whirpool kalpo 16 gadus, vienreiz pa garantiju mainīts motors. rokas instrumenti, sevišķi akumulatora, nopietnām darbībām Dewalt, Milwaukee, dažas pozīcijas Festool. Protams, mājās plauktiņā turēšanai tie būs par dārgu.
Zilais Professional Bošš - akumulatoru urbjmašīna. Lietoju nemitīgajos remontos, pirts būvniecībā u.t.t., kādu 3-4 gadu laikā tik parādījusies neliela lufte stingruma pārslēdzējam. Pārējais viss kā vajag, arī akuļi tur pietiekami. Kad pirku, biju pārliecināts, ka šis nu reiz būs taisīts Vācijā, bet hren - Made in Malaysia. Metabo fleksis, kurš maksāja 3x vairāk par flekšu vidējo cenu veikalos, gan ir Džērmenī.