forum.gif
mirrorless vs dslr
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / mirrorless vs dslr
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.06.16 11:56 labots
 citēt
Esmu nonācis dilemmas priekšā.
Esmu metis aci uz fuji xt2 kurš drīz iznāks un uz pentax k1.
Bet nevaru īsti saprast kuru. Parasti bildeju ielas ainavas portretus utt. Tākā ātrumu ko piedāvā dslr man nevajag. Esmu lietojis xt1 un sajūtas ir fenomenālais un kvalitāte arī. Bet k1 full frame IR ideals.
Publicēts: 04.06.16 12:08
 citēt
A kurš punkc tev ir svarīgāks - fenomenāls vai ideāls?
Publicēts: 04.06.16 12:37
 citēt
janist:Esmu nonācis dilemmas priekšā.
Bet nevaru īsti saprast kuru. Parasti bildeju ielas ainavas portretus utt. Tākā ātrumu ko piedāvā dslr man nevajag. Esmu lietojis xt1 un sajūtas ir fenomenālais un kvalitāte arī. Bet k1 full frame IR ideāls

Cilvēkam kurš nejēdz, ka fuji bezspoguli nav 4/3 sensora, bet kuram "sajūtu līmenī" ir dzelžaina pārliecība kadas ir kameras kuras vēl rokā nav nācies turēt.... nu kādu šim izvēlēties? Nu tak pagaidām galīgi vienalga kādu.
Publicēts: 04.06.16 12:45
 citēt
Bet zinu vietu kur Tev palīdzēs - Elkor fotolietu nodaļā, kopš Gunārs aizgāja uz labākiem medību laukiem, ir palikuši tikai tādi pārdevēji kas nekļūdīgi palīdz izvēlēties tehniku jebkuram pircējam. Sniedz padomus kā reizi tieši sajūtu līmenī.
Publicēts: 04.06.16 13:34
 citēt
Publicēts: 04.06.16 14:44
 citēt
Maris:
janist:Esmu nonācis dilemmas priekšā.
Bet nevaru īsti saprast kuru. Parasti bildeju ielas ainavas portretus utt. Tākā ātrumu ko piedāvā dslr man nevajag. Esmu lietojis xt1 un sajūtas ir fenomenālais un kvalitāte arī. Bet k1 full frame IR ideāls

Cilvēkam kurš nejēdz, ka fuji bezspoguli nav 4/3 sensora, bet kuram "sajūtu līmenī" ir dzelžaina pārliecība kadas ir kameras kuras vēl rokā nav nācies turēt.... nu kādu šim izvēlēties? Nu tak pagaidām galīgi vienalga kādu.

+++
p.s. ja kameru kā krāniņa pagarinātāju, tad labāk dārgāko.
Publicēts: 04.06.16 20:58
 citēt
janist: Parasti bildeju ielas ainavas portretus utt.

Da abas kameras uz papīra varenas. Ja pieņemam, ka "ielu ainavas" ir kkas tāds kur fokusa punkts ir desmitos metru, tad derēs jebkura ja portreti, tad lielākam sensoram priekšrocība vienīgi Pentax jau nav portretu objektīvu... tur jāgaida vēl. No bildes viedokļa pilns kadrs izpogās puskadru jebkurā gadījumā tik abām šīm sistēmām pagaidām nav pilnas objektīvu plejādes - pastāv iespēja, ka cilvēki kuri skaidri zin ko viņiem vajag var iekļauties gan vienā, gan otrā vai vismaz vienā - bet universālas tās nav.
Publicēts: 04.06.16 21:22
 citēt
Māri, Fuji ir pilna stiklu plejāde, tā pat kā Pentaxim. Naudas jautājums.

Janist, iesaku Fuji.
Publicēts: 04.06.16 21:31
 citēt
Cafe_Racer:Naudas jautājums.

Pilnīgi pareizi, durdoms kaukāc - www.ebay.de...
Publicēts: 04.06.16 21:44
 citēt
Iesaku GoPro labas bildes sanāk ;)
arī bezspogulis un var vannā bildēt, ūdensdrošs, Vo!
Es jau arī tik tos bezspoguļus lietoju!
Žēl tagad - Trust 715 Powerc@m Zoom - nevar vairs tā vienkārši nopirkt, būtu pašā laikā!
Publicēts: 04.06.16 23:26
 citēt
Trust - Надежный как кирпич!
Publicēts: 04.06.16 23:41
 citēt
Trust - ražotāja nosaukums jau nav mazsvarīgs, to arī ņemu vērā!
Un skat cik gadus kalpo godam!
Publicēts: 05.06.16 09:06
 citēt
cilvēciskas bildes sanāk
Publicēts: 05.06.16 13:18
 citēt
Neņem nevienu, ja šāds jautājums Tevi nomoka.
Publicēts: 05.06.16 15:12
 citēt
Paņem abus internetveikalā un pēc 14 dienām to, kurš patīk mazāk, atdod atpakaļ :)
Publicēts: 12.07.16 03:25
 citēt
Citagaisma:p.s. ja kameru kā krāniņa pagarinātāju, tad labāk dārgāko.

tas, ja valkā ar cenu zīmi, bet citādi lielāko! bet tas nav uz ilgu!
Publicēts: 12.07.16 10:06
 citēt
fotografēšanai jāpērk tam paredzētas ierīces

Publicēts: 12.07.16 14:31
 citēt
Tātad kas ir labāks Canon vai Nikon?
Publicēts: 12.07.16 14:39
 citēt
Soņi, tikai Soņi!
Publicēts: 12.07.16 16:12
 citēt
klusums:Tātad kas ir labāks Canon vai Nikon?

Kurš ātrāks - zirgs vai mašiņa?
Jau jautājumā esi atbildējis, ka labāks ir canons, jo to noliki pirmo, kā to darīja Bonifācijs "Cilvēkbērnā"
Pateikšu lielu noslēpumu - neviens no viņeim nav labs un to var pierādīt vienkārši. Iedot vareno nīkoni vai cānoni parastam telefonbildētājam. Pēc nedēļu mocībām aties pie mazā samsungina un pasūtīs dīllēs tavus canonīkikonus.
Sony neapšaubāmi ir labs un attīstībā aizgājis pauudzes priekšā šiem vectētiņiem.
Publicēts: 12.07.16 19:29
 citēt
Es eju uz mierizlīgumu!:face-smile: Pēc ilgāka pārtraukuma mājās būs gan spogulis, gan bezspogulis. Par iekļūšanu pareizajā vidusskolā apsolīju savai juniorei fotokursus. Pasākums izrādījās ievelkošs, jo nav jau arī fočuka! Nospriedu,ka iesācējam nav nekā labāka par spoguleni, jo darbošanās tomēr ērtāka un grūtākos apstākļos pārliecinošāka. Tā nu liktenis bez Sony būs novedis arī Canon nometnē, jo no lielā brāļa arsenāla ņemam vienu rezervistu - D100. Tik maza, bet jau spogulene!:face-smile:
Publicēts: 12.07.16 20:11
 citēt
VValdis:
klusums:Tātad kas ir labāks Canon vai Nikon?

Kurš ātrāks - zirgs vai mašiņa?
Jau jautājumā esi atbildējis, ka labāks ir canons, jo to noliki pirmo, kā to darīja Bonifācijs "Cilvēkbērnā"
Pateikšu lielu noslēpumu - neviens no viņeim nav labs un to var pierādīt vienkārši. Iedot vareno nīkoni vai cānoni parastam telefonbildētājam. Pēc nedēļu mocībām aties pie mazā samsungina un pasūtīs dīllēs tavus canonīkikonus.
Sony neapšaubāmi ir labs un attīstībā aizgājis pauudzes priekšā šiem vectētiņiem.

Sony , jā , attīstībā tuvojās labākajiem telefoniem
Publicēts: 14.07.16 10:22
 citēt
VValdis:

Nu kā tad :)
Tehnikas dzimtenē Japānā Sony fočikus lietoja tikai skuķi.. :D Vīriešiem pārsvarā Canon, taču arī gana bieži bija Nikon. Pentax-u redzēju vienam baltam tūristam (ne man).
Valdi, Tev steidzami ir jābrauc uz Japānu, lai pierādītu, ka arī čaļi var lietot Sony, nebaidoties no izsmiekla :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):