forum.gif
Optika 650mm-2600mm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Optika 650mm-2600mm
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.05.16 10:03
 citēt
Kāds var mani, lūdzu, apgaismot par šo objektīvu? Kādas bildes sanāk? Fočiks ir canon 700D.
Publicēts: 04.05.16 10:56
 citēt
Pa lielam jau laikam nekādas ...kkāds fufelis:face-grin:
Publicēts: 04.05.16 11:20 labots
 citēt
Bucis:Pa lielam jau laikam nekādas ...kkāds fufelis:face-grin:

Varbūt vari ieteikt kādu labu objektīvu, lai fočētu putnus, zvērus utt no lielāka attāluma?
Publicēts: 04.05.16 12:01
 citēt
EF 500mm f/4L IS II USM un EF 800mm f/5.6L IS USM esot normāli. Klāt vēl var piemest kādu pagarinātāju...
:face-grin:
Publicēts: 04.05.16 14:16
 citēt
lauminja9:Kāds var mani, lūdzu, apgaismot par šo objektīvu? Kādas bildes sanāk? Fočiks ir canon 700D.

Visdrīzāk - neasas :) 650mm no rokas noturēt varētu būt diezgan grūti - vajadzīgs statīvs. Un arī ne šāds tāds, bet kārtīgs, lai neizjūk zem tā svara :)
Publicēts: 04.05.16 21:18
 citēt
lauminja9:Kāds var mani, lūdzu, apgaismot par šo objektīvu? Kādas bildes sanāk? Fočiks ir canon 700D.

Canon 1200mm f/5.6L truba ir daudz sakarīgāks variants par to 650mm-2600mm štruntu :face-wink: beibēm viņš kā reiz piestāv :face-wink:

Bet šī optikas šedevra transportēšanai neder nekas prastāks par sešriteņu mersedesu :face-smile:

Publicēts: 04.05.16 23:04
 citēt
Alibaba:

Canon 1200mm f/5.6L truba ir daudz sakarīgāks variants par to 650mm-2600mm štruntu :face-wink: beibēm viņš kā reiz piestāv :face-wink:

Bet šī optikas šedevra transportēšanai neder nekas prastāks par sešriteņu mersedesu :face-smile:

nesapratu, kāds.sakars ziepjutraukam??
Publicēts: 04.05.16 23:06
 citēt
lauminja9:
Alibaba:

nesapratu, kāds.sakars ziepjutraukam??

Tas pa lielu
Publicēts: 04.05.16 23:07
 citēt
TesMens:Canon ir ziepjutrauks ar hiperzūmu šajā diapazonā. pa lēto samērā ciešamas bildes.
nesapratu, kāds sakars ziepjutraukam??
Publicēts: 04.05.16 23:17
 citēt

Šitais ir pacs lapākais priekš tevis :big_smile:
www.bhphotovideo.com...
Publicēts: 04.05.16 23:46 labots
 citēt
Kāds var mani, lūdzu, apgaismot par šo objektīvu? Kādas bildes sanāk? Fočiks ir canon 700D.

flickriver-lb-1710691658.us-east-1.elb.amazonaws.com...
Apmēram šitā arī būs, tikai vēl glumāk un lielākām aberācijām.

Bet ja Tu fantazē par skaistajiem gludajiem foniem un asajiem putniņiem uz viena maziņa zariņa, tad zini - tur nepieciešama putnu pieradināšana pie savas klātbūtnes, kaut vai barotavas izskatā, fons, ja dabā nelabs vai zarains, paslēpta barotava, smukais zariņš pozēšanai, ļoti stabils statīvs, pults, jaudīga zibspuldze ar Fresnela lēcu un necilvēcīga pacietība mēnešu garumā. Optika šim mērķim var būt visparastākais 70-300, ar kādu mazāku F caurumu.
Jā, un vēl regulāra makšķernieku veikala apmeklēšana, kur tirgojas garšīgi tārpiņi. Strazdi, cielavas, zvirbuļi, zīles un sarkankrūtīši būs Tavi. :)
Publicēts: 05.05.16 09:16
 citēt
Publicēts: 05.05.16 09:18
 citēt
_VA_:

Paldies :)
_VA_:

Bet ja Tu fantazē par skaistajiem gludajiem foniem un asajiem putniņiem uz viena maziņa zariņa, tad zini - tur nepieciešama putnu pieradināšana pie savas klātbūtnes, kaut vai barotavas izskatā, fons, ja dabā nelabs vai zarains, paslēpta barotava, smukais zariņš pozēšanai, ļoti stabils statīvs, pults, jaudīga zibspuldze ar Fresnela lēcu un necilvēcīga pacietība mēnešu garumā. Optika šim mērķim var būt visparastākais 70-300, ar kādu mazāku F caurumu.
Jā, un vēl regulāra makšķernieku veikala apmeklēšana, kur tirgojas garšīgi tārpiņi. Strazdi, cielavas, zvirbuļi, zīles un sarkankrūtīši būs Tavi. :)

Paldies :) un kā ir ar šo objektīvu?www.amazon.co.uk...
Publicēts: 05.05.16 09:44
 citēt
Būs labi!
Publicēts: 05.05.16 10:04
 citēt
ar šo varētu bailīgs fotogrāfs tuvāk dabūt putniņus un zvēriņus

www.ss.lv...

Ja par dārgu, pērc šo bez visām amazonēm un vēl piedevām varēsi pirms pirkšanas rokā apgrozīt:

www.ss.lv...
Publicēts: 05.05.16 10:36
 citēt
talavietis:ar šo varētu bailīgs fotogrāfs tuvāk dabūt putniņus un zvēriņus

www.ss.lv...

Ja par dārgu, pērc šo bez visām amazonēm un vēl piedevām varēsi pirms pirkšanas rokā apgrozīt:

https://www.ss.lv/msg/lv/electronics/photo-optics/objectives/dhghl.html

Amazone no pazīstana sūtīšu :)
Vēlviens jautājums par filtriem. Kādi filtri nelieciešami, lai dabūtu zaļāku zāli, zilākas debesis, lēni plūstošu ūdeni un sarkanākus toņus pie saulrietiem un lēktiem?
Publicēts: 05.05.16 11:37 labots
 citēt
:"'....Kādi filtri nelieciešami, lai dabūtu zaļāku zāli..."'

------------------

šai atbildei nepieciešams zināt jautātāja vecumu :D ...kā izskatās, dzimumu jau TesMens noskaidrojis :D
Publicēts: 05.05.16 12:26
 citēt
lauminja9:
talavietis:ar šo varētu bailīgs fotogrāfs tuvāk dabūt putniņus un zvēriņus

www.ss.lv...

https://www.ss.lv/msg/lv/electronics/photo-optics/objectives/dhghl.html

Amazone no pazīstana sūtīšu :)
Vēlviens jautājums par filtriem. Kādi filtri nelieciešami, lai dabūtu zaļāku zāli, zilākas debesis, lēni plūstošu ūdeni un sarkanākus toņus pie saulrietiem un lēktiem?

Esmu dzirdējis, ka labi ogles filtri attīrot šņabi līdz līmenim, kad bauda lietot. Tad arī visi minētie efekti, turklāt vienlaikus
Publicēts: 05.05.16 18:18
 citēt
talavietis::"'....Kādi filtri nelieciešami, lai dabūtu zaļāku zāli..."'

------------------

šai atbildei nepieciešams zināt jautātāja vecumu :D ...kā izskatās, dzimumu jau TesMens noskaidrojis :D

Ja uzrakstījo kko netā, sorry, man par šo visu tumša bilde. Ja nevari normāli atbildēt, tad būtu nerakstījis savu glupo komentu. ;)
Publicēts: 05.05.16 18:20
 citēt
Un nav j
lauminja9:
talavietis::"'....Kādi filtri nelieciešami, lai dabūtu zaļāku zāli..."'

------------------

Ja uzrakstījo kko netā, sorry, man par šo visu tumša bilde. Ja nevari normāli atbildēt, tad būtu nerakstījis savu glupo komentu. ;)

Nav jābūt īpašam talantam noskaidrot dzimumu pēc lietotājvārda. C'mon, loğika
Publicēts: 05.05.16 21:45
 citēt
Ieeij FOTO TIRGUS facebook lapā!
Tur viens pārdod 100-300, pa 100 eirāniem...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):