forum.gif
Pārdodu FujiFilm S3 Pro
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu FujiFilm S3 Pro
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.04.16 14:40 labots
 citēt
Pārdodu FujiFilm S3 Pro spoguļkameru.

Specifikācijas: www.dpreview.com...

Kamerai nav zināms noskrējiens, jo nav iebūvēts skaitītājs, manā gādībā šī kamera ir lietota 4 gadus un viss darbojas labi, nāk ārā skaistas bildes. FujiFilm ir populārs ar savām krāsām un augsto dinamisko diapazonu. Kamera ir uz Nikon bāzes.

Vizuāli lietojuma pazīmes ir pamanāmas, augšā kur iestatījuma slēdzis nolūzis mazs palstmasa gabaliņš ( pats nolūzušais gabaliņš ir, domāju ar kādu superlīmi var pielīmēt atpakaļ un tas netraucē funkcionalitāti ).

Komplektā nāk līdzi AC adpateris, pleca siksna, manuālis angļu valodā, 2 komplekti ar AA akumulatoriem un 1GB CF atminās karte.

Cena: 200 eiro
Atrašanās vieta: Tukums

Publicēts: 18.04.16 20:31 labots
 citēt
dvacāru dodu. aiz žēlastības. 12 gadu veca kamera...
Publicēts: 26.04.16 11:54 labots
 citēt
Der arī apmaiņā pret kādu Nikon mount stiklu ;) Vai kaut ko citu, kas piedāvājams ap tādu summu kā norādīta par šo kameru ( Iemainītu pret Lumia 930 vai 830 ar piemaksu ).
Rakstat PM, izskatīšu piedāvājumus.
Publicēts: 27.04.16 09:34
 citēt
TesMens:nu nez. mani nekad nav interesējušas Fuji slavenās krāsas, bet bildējamā objekta īstās krāsas, tā ka par krāsām tā ir vistīrākā antireklāma. Proti, ar šo kameru nevar nobildēt bez slavenās Fuji krāsu nobīdes.

Slavenā Fudži krāsu nobīde nobāl gan Canon, gan Olympus, gan citu nikonu krāsu sēžu un pielaižu priekšā.
Publicēts: 27.04.16 10:29
 citēt
Nezinu kā ar pārējiem fuji modeļiem bet konkrēti par šo S3 Pro ir dabiskas krāsas.

Var šeit palasīt, pats pirmais color www.imaging-resource.com...
Publicēts: 27.04.16 14:26
 citēt
Canon jau nu ar krāsām nevar lepoties.. Brūno ar debesīm kopā nedabūsi. Vai nu brūnais pelēks vai debesis zaļas.
Publicēts: 27.04.16 22:10
 citēt
19 eur
Publicēts: 27.04.16 22:18
 citēt
Pārdot šo būs ļoti grūti ņemot verā ka par Ebayā cen no UK ir ~200 USD tātad bez muitas un sūtīšanu zem 10 eur .
Publicēts: 27.04.16 22:26
 citēt
TesMens:Nemāki fotgrafēšanas pamatus. Man nav bijušas grūtības dabūt Latvijas brūnās (palikušas ļoti maz) kopā ar zaļo zālīti, dzelteno labību un zilajām debesīm.

...
Ko nu par Tevi, tu jau māki visu par visiem labāk...
Publicēts: 28.04.16 09:06 labots
 citēt
TesMens:
talavietis:

...
Ko nu par Tevi, tu jau māki visu par visiem labāk...

nezinu vai par visiem, bet māku precīzi izdrukāt krāsainu bildi, kas atbilst oriģināla krāsām un ir bildēta ar Canon aparātiem. Tā ir fakta konstatēšana.

-----------
Te vispirms jārunā par vienādu krāsu redzi, ja vien Tava krāsu redze nav pamatota ar " precīzi " pēc 155...
Te ir pārdošanas tofiks fuji s 3 un savā laikā es personīgi smalki šo modeli izvērtēju, jo patika tieši tā smukās krāsas, ko tas deva pa taisno ārā. Arī Štemmis bildēja ar fuji s3.
Bet par Canon, jāpiebilst, ka acīmredzot švaki tev ar to uztveri, esi parasts ciparotājs, ja neesi lietas kursā, ka rudens arumu ar pareizu debess krāsu ir grūti kopā dabūt, jo ja brūnais ir brūns, tad debesis aiziet uz zili zaļo. Esmu kādu gadu bildējis ar nikon, tam brūnais ir labāks. Ne velti savā laikā Sony dēļ brūnās krāsas centās, izlaižot modeli (šķiet, kaut kāds aiz 808. modeļa)www.a-digital-eye.com...
Publicēts: 28.04.16 10:06 labots
 citēt
Nu bet taču fiziku neapčakarēsi, zilā debess dod virsū savu toni, tāpat arī krāsainas sienas telpā.
Jums izdodas nobildēt līgavu ēnā skaidrā dienā, lai baltās kleitas ieloces nebūtu zilas vai zem kokiem bez zaļuma uz kleitas, tajā pašā laikā nenojaucot citas krāsas?
Publicēts: 28.04.16 14:52
 citēt
Schneider:Nu bet taču fiziku neapčakarēsi, zilā debess dod virsū savu toni, tāpat arī krāsainas sienas telpā.
Jums izdodas nobildēt līgavu ēnā skaidrā dienā, lai baltās kleitas ieloces nebūtu zilas vai zem kokiem bez zaļuma uz kleitas, tajā pašā laikā nenojaucot citas krāsas?

-----
Tas būs cits gadījums, tāpat kā Led gaismas, bet es tikai par brūno krāsu, (protams, ka atstarojas visur, par to šaubu nav) un. tā canonam ne par ko neiet kopā ar zilo.kaut kā citiem padodas labāk.piem.man šim fuji patika tieši brūnie un ādas krāsa homo sapieniem.
Publicēts: 28.04.16 15:33 labots
 citēt
talavietis:
Schneider:Nu bet taču fiziku neapčakarēsi, zilā debess dod virsū savu toni, tāpat arī krāsainas sienas telpā.

-----
Tas būs cits gadījums, tāpat kā Led gaismas, bet es tikai par brūno krāsu, (protams, ka atstarojas visur, par to šaubu nav) un. tā canonam ne par ko neiet kopā ar zilo.kaut kā citiem padodas labāk.piem.man šim fuji patika tieši brūnie un ādas krāsa homo sapieniem.

Un iemesls tam ir tikai viens - Fuji ir vienīgais digikameru ražotājs, kurš ar pareizajām/nepareizajām krāsām cīnījās un turpina cīnīties jau no filmiņu laikiem. Vēl aizvien ar prieku atceros Fuji 160 NPS
Publicēts: 28.04.16 17:08
 citēt
Par cik mūsdenās daudziem fotogrāfiem tendence ir ar pēcapstrādi bildīti sačakarēt, pasniedzot to kā augstāko mākslu, tad pilnīgi pajāt, kādu krāsu dod ārā kamera. Tā pat atšķirsies no realitātes. Un apgalvojums "ir dabiskas krāsas" ir diezgan daudzpusīgs. Man zāle ir rozā un kovārnis zaļš.
Publicēts: 28.04.16 17:35
 citēt
privilege84: Man zāle ir rozā un kovārnis zaļš.

Nu ja šādi atbildi klientiem, tad Tev par to nekas nebūs, ne naudiņas, ne pasūtījumu.
Publicēts: 28.04.16 17:45
 citēt
Citagaisma:
privilege84: Man zāle ir rozā un kovārnis zaļš.

Nu ja šādi atbildi klientiem, tad Tev par to nekas nebūs, ne naudiņas, ne pasūtījumu.

Tas tiesa :grimace: Es par to ka krāsu nobīde ir jebkurai kamerai, neatkarīgi no brenda. un tevis pieminētais fuji šo cīņu turpinās vēl ilgi, ja ne bezgalīgi..
Publicēts: 30.04.16 23:39
 citēt
""Zeme nav brūna gandrīz nekad! ieskaties vērīgāk, nevis domā klišejās. ""

------------------
Un to Tu stāsti cilvēkam, kurš jaunības dienās ir aris, kultivējis un sējis? Zeme ir tik dažāda, cik to dažādu ir radījis tās Radītājs. Tā ir gan brūna, gan zilpelēka, ja runājam par zilo mālu vai sarkanīgi brūna, ja tas ir parastais māls...
Te nav stāsts par to, ko var izdarīt ar šopu, arī caur pakaļu var operēt mandeles, bet gan par to, ka Canon nevar savienot 2 krāsas vienā kadrā vienlaicīgi un lai to dabūtu, jāčikājas pie katra atsevišķi. Nav jau tā, ka nu galīgi es to neprastu un tikai Uldis ir Dievs šajā jomā, bet gan par to, ka tāds ir fakts.
Publicēts: 01.05.16 00:37
 citēt
Domāju vēl arvien laba kamera ainavistiem amatieriem kuriem nav nepieciešamas milzu drukas un kuri var lēnā garā bliezt no statīva, jo iso mūsdienām pašvaks tomēr, no rokas sliktā gaismā nekas labs nesanāks. Un arī 200 nav daudz prasīts par tik leģendāru aparātu :face-smile:
Publicēts: 01.05.16 09:13
 citēt
Man tā nopārdošana nedeg, ar prieku pat atstāšu sev, jo kamera patīk un varētu pat nākotnē pabildēt :) S2 Pro modelis ar man ir :)
Publicēts: 22.12.16 19:20
 citēt
Foto mīļiem, fotobloga draugiem cenu nolaižu uz 150 eiro :)
Publicēts: 23.12.16 07:23 labots
 citēt
Vispār 12MP, žēl ka nemāki lasīt :( Apgaismošu uzreiz te 12.34 million (S-pixel: 6.17 million, R-pixel: 6.17 million) pixels

Jā ISO gan ir 1600 un ? Ja nav vajadzīgs augstāk par to 1600 tad ir ok. visos gaismas apstākļos esmu bildējis un ir sanācis :) Pat naktī ziemeļblāzmas, piena ceļus.
Publicēts: 23.12.16 08:09
 citēt
Te visiem katik gudri padirst, nav vērts nemaz likt neko, lai mirst šī opju bedre ...
Esmu te licis vairākus objektīvus un kameras, parasti nodirsiens pēc pilnas programmas ...

ieliec labāk sejasgrāmatā, tur vismaz atklāti neviens nedirš, jo bail, feisus redz, lai gan tur puse no šejieniesiem tusē, bet klusē ... :]
Publicēts: 23.12.16 09:22
 citēt
Viss kārtībā ;) Esmu tur un ir jau pircējs :)
Publicēts: 23.12.16 09:39
 citēt
Es ar šādu bildēju un esmu sajūsmā, protams, Draugi smīn bārdā... 12g, 6mp :face-grin: Un? Uz filmas arī ļaudis bildē un pamatoti.
Publicēts: 23.12.16 10:19
 citēt
++ Karlis_K. Man tāda ir, zinu, ko saku. Un vēl, tā īpaši ērti ieguļ plaukstā. Par bildes izmēru - plnīgi pietiekams, lai drukātos Latvijas žurnālīšos parastajos. Bet lēna gan. Kāzām uc reportāžām nederēs.
Publicēts: 23.12.16 10:58
 citēt
Nau tik traki, savā ciparizācijas sākuma bildēju ar Ķenoniem EOS 10D un D30, izmērā 30x45 esmu taisījis šo te www.fotoblog.lv... vēl puxeļdrāšanas ziedu laikos neviens negribēja ticēt, ka tur ir tik 2,67 Mpix. Arī pie lēnuma var piešauties, galvenais neaizmirst brīdī, kad gredzenus velk pirkstos, nospiest pogu un pamodināt kameru, citādāk mācītāja teksta "Un tagad jaunais vīrs drīkst nobučāt savu sievu" laiks var izrādīties arī par maz.
Publicēts: 24.12.16 17:27
 citēt
TesMens:Vai esi pārliecināts, ka ja nopirkšu pa 150, tad draugi par mani nesmiesies? 6 mpiks un 1600ISO...

..un nevienam nezināms noskrējiens,
Publicēts: 24.12.16 17:59 labots
 citēt
....
Publicēts: 24.12.16 19:54
 citēt
TesMens:Vai esi pārliecināts, ka ja nopirkšu pa 150, tad draugi par mani nesmiesies? 6 mpiks un 1600ISO...

Drīzāk draugi apsveiks ar finansiāli veiksmīgu slaukšanas sezonas pabeigšanu, kā rezultātā kabatā ir peļņa vismaz 150 EUR apmērā nevajadzīgu pirkumu veikšanai. Toties, ja nenopirksi, tad draugiem būs aizdomas, ka tavs finansiālais stāvoklis nav tāds, lai varētu iegādāties pat tik lētu gadžetu. Vēl viens variants - slēpt savu finansiālo mazspēju no draugiem un sarunāt ar pārdevēju, ka tu it kā nopērc, bet vēlāk atdod pārdevējam mantu atpakaļ un samaksā tikai 10 EUR it kā par nomu.
Iesaku apsvērt trešo variantu - reputācija draugu acīs ir vērtīgāka par 10 EUR.
Publicēts: 18.10.18 20:52
 citēt
Labdien!
Vai kamera joprojām ir pārdošanā?
Publicēts: 19.10.18 00:06
 citēt
ioanych:Labdien!
Vai kamera joprojām ir pārdošanā?

Kamera sen jau atrodas vēstures muzejā un priecē apmeklētāju acis!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):