forum.gif
Canon 5D remonts ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 5D remonts ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.03.16 08:49
 citēt
Vajag salabot canon 5D. Neatpazīst pilnu uzlādētu bateriju. Rāda vienu iedaļu , vai vispār tukšu! Kāds nav saskāries ar līdzīgu problēmu ? Kurš var salabot ?
Canon serviss saka , ka jāmaina kāda no divām platēm, bet tas neatmaksājas...
Proga ir pāršūta.

Visiem liels paldies par atbildēm.
Publicēts: 08.03.16 09:09
 citēt
Elektronikas laikmetā tomēr ir reizēm jāsaņemas un jāatvadās no vecas tehnikas un jāiegādājas jauna :)
Publicēts: 08.03.16 09:19
 citēt
varbūt to var darīt nesteidzoties :)
Publicēts: 08.03.16 09:24
 citēt
Nuja, ka nesteidzoties. Krāt naudu jaunai tehnikai, pieliekot klāt to, kas tiktu izmests miskastē, remontējot vecu krāmu.
Publicēts: 08.03.16 09:28
 citēt
ImkaSm:Vajag salabot canon 5D. Neatpazīst pilnu uzlādētu bateriju. Rāda vienu iedaļu , vai vispār tukšu! Kāds nav saskāries ar līdzīgu problēmu ? Kurš var salabot ?
Proga ir pāršūta.

Prasi Ivaram vai var kā līdzēt www.bng.lv
Publicēts: 08.03.16 09:36
 citēt
traktors:
ImkaSm:Vajag salabot canon 5D. Neatpazīst pilnu uzlādētu bateriju. Rāda vienu iedaļu , vai vispār tukšu! Kāds nav saskāries ar līdzīgu problēmu ? Kurš var salabot ?
Proga ir pāršūta.

Prasi Ivaram vai var kā līdzēt [url=http://www.bng.lv

Paldies]http://www.bng.lv

Paldies[/url] ! :face-kiss:
Publicēts: 08.03.16 09:39 labots
 citēt
Schneider:Nuja, ka nesteidzoties. Krāt naudu jaunai tehnikai, pieliekot klāt to, kas tiktu izmests miskastē, remontējot vecu krāmu.

Ar manu noskrējienu, viņš ir galīgi jauns :)
A, ko var vietā nopirkt ? ar FF matricu. Ja nemaldos 5D maksāja ap 500 LVL...
Publicēts: 08.03.16 09:40
 citēt
Iemetiet vēl kāda pieredzējuša meistara kontaktus .
Publicēts: 08.03.16 09:46
 citēt
Latu laikos, ražošanas sākumā 5D vai tik nebija pusotra taukšķa. Citi meistari nebija dzirdēti, pareizāk sakot, ir gan, bet tie agrāk ņēmās ar mehāniku.
Publicēts: 08.03.16 10:28
 citēt
Visām baterijām tā rāda? Moš baterijas vaina. Katrā ziņā Ivars noteikti par labu cenu palīdzēs. Vēl ne reizi nav bijusi tehnikas kaite, ar ko šis nebūtu ticis galā. ImkaSm, Tev citus kontaktus vairs nevajag, ja ir Ivara.
Publicēts: 08.03.16 10:36
 citēt
Ivars laikam atbild no 11:00 :)
Publicēts: 08.03.16 11:12
 citēt
ImkaSm:Ivars laikam atbild no 11:00 :)

Ivaram labāk nezvanīt. Šobrīd viņš gana godīgi pateica, ka remontējamo krāmu viņam uz ~mēnesi jau sakrājies. Vēl viens krāms klāt nekādi šo "rindu" nesamazinās. (:
Publicēts: 08.03.16 11:36
 citēt
Schneider:Latu laikos, ražošanas sākumā 5D vai tik nebija pusotra taukšķa. Citi meistari nebija dzirdēti, pareizāk sakot, ir gan, bet tie agrāk ņēmās ar mehāniku.

Bija gan!Un tieši tāpēc man liekas kaut kā pazemojoši pārdot par pusotru simtu.:face-sad:Jo vairāk strādā bez problēmām.Galu galā FF .Un tos modīgos navarotus nafig man nevajag.Labāk lai pūst plauktā kā relikvija.
Publicēts: 08.03.16 11:53
 citēt
Man gan plauktā par relikviju ir tēva vecā Smena, kurai vairāk par 60 g.
Publicēts: 08.03.16 12:09
 citēt
Viecha, es gan labāk "krāmus" dodu prom. Nav ko taupīt. Ja man pašam nevajag, tad kādam citam tas būs piepildījies sapnis un viņš to liks lietā :) Kādreiz ar krāju visu ... i vecās nokijas, fotokrāmus utt. Atdodot (vai pārdodot pa lēto) tik forša sajūta un redzot, ka cilvēks par to ir priecīgs.
Publicēts: 08.03.16 20:01 labots
 citēt
Protams, vecos liekos krāmus nav ko krāt.
Bet dažus, saistītus ar personīgām atmiņām, tomēr gribas paturēt piemiņai sev (un varbūt mazdēliem).
Priekš manis no tādiem "krāmiem" ir mana (pareizāk sakot, nelaiķa tēva) pirmā spoguļkamera "Zenit-S" no tālajiem 60-tiem.
Toreiz tas man bija liels 10-gadīga puišeļa sapnis- kad beidzot ar savu "Smena-2" būšu sasniedzis tādu "līmeni", lai tēvs man uzticētu savu Zenītu...:face-wink:
Otrs ir mana pirmā "firmas" filmu spoguļkamera Canon EOS-100. 90-to gadu sākumā man Tas bija zināms "kvalitatīvais lēciens" no Zenītveidīgajiem padomijas brīnumiem uz kautko nopietnāku. Labāk lai stāv plauktā, nekā pa nieka 10-15 Eur kādam "atdāvināt".

Bet "ikdienas" aparātus- "darba zirziņus", vienmēr esmu centies savlaicīgi pa pieticīgu ciparu notirgot, kamēr tie vēl kautko maksā, lai pārietu uz jaunāku modeli.

Ja minētais 5D ir cerīgi remontējams pa saprātīgām naudiņām, kādēļ gan to nedarīt- amatiera vajadzībām normāls aparāts..
Publicēts: 08.03.16 20:55
 citēt
Tā viš i, kādreiz vērtīgas mantas ar laiku kļūst par tādām, kuras pašam izmest miskastē neceļas roka, tad nu jāmeklē, kurš to izdarīs tavā vietā, lai nebūtu sircabziņas pārmetumi. Es tam savam Ķenona printerītim ilgi meklēju, kurš lai savāc kaut par pāris Aldara čurūdeņiem. :face-grin:
Publicēts: 22.03.16 16:59 labots
 citēt
.
Publicēts: 22.03.16 19:39
 citēt
alchsh:Viecha, es gan labāk "krāmus" dodu prom. Nav ko taupīt. Ja man pašam nevajag, tad kādam citam tas būs piepildījies sapnis un viņš to liks lietā :) Kādreiz ar krāju visu ... i vecās nokijas, fotokrāmus utt. Atdodot (vai pārdodot pa lēto) tik forša sajūta un redzot, ka cilvēks par to ir priecīgs.

Šis teksts man šobrīd bija tīri vietā, jo tikko vienu lietu atdevu lētāk cilvēkam kam to vajag un neatdevu pārpircējam kurš skaitīja švīkas un skrambiņas un sarīkoja "nopratināšanas" akciju ar konspirācijas teorijām kur un kā dabūju savulaik šo lietu jo "esot tik daudz krāpnieku". Un tieši domāju ka jūtos pa to labi bet liela daļa laikam teiktu ka man viss ar galvu nav kārtībā :big_smile: Sorry par oftopiku:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):