Labvakar! Vai Latvijā ir fototehnikas veikals, kur var aiziet apskatīties un arī nopirkt studijas ekipējumu- softboxus, statīvus, lampas, fona palagus utt.? Un ja ir, tad kā šo veikalu sauc un kur atrast.
Gadu gaitā esmu ievērojis,ka lielum lielai daļai fotogrāfu vājā vieta ir saasināta reakcija uz citu viedokli vai nepatika pat pret vissīkāko kritiku.Vienkārši sakot,trūkst biezākas ādas.Tik jūtīgiem radījumiem ir grūta dzīve.Es nedomāju konkrēti šo gadījumu,kad cilvēks,acīmredzot negribēdams pārpūlēties, gugles vietā izvēlējies pajautāt tieši.
priore:BFS, Masterfoto. laptop. Googlī paskaties, tur būs vēl.
Šajos 3jos tiešām var UZ VIETAS daudz ko APSKATĪTIES, bet vai šādu atbildi sniegtu google, nezinu gan. Ja cilvēks tur uz vietas ne reizi nav iegriezies, tad KĀ viņam to būtu zināt, kas šajos veikalos ir izlikts apskatei?
Google sniektu veselu strīpu ar veikaliem, kuriem būtu uzrādīti telefona numuri. Tos tad abzvanīt un noskaidrot apskatīšanas iespēju varētu papūlēties pats gaismu gribētājs(-a).
Ja tu Amerikā forumā uzdod jautājumu, tu saņem atbildi. Eiropā tev pajautā, kāpēc tev tas jāzin, un tad tu saņem atbildi. Latvijā (un mūsu Fotoblogā!) tev paskaidro, kāpēc tu esi tik stulbs, ka uzdevi šādu jautājumu...
Paldies visiem par atbildēm. Arī prieks, ka daudz ko jaunu par sevi uzzināju Piekrītu par Amerikas/Latvijas forumiem. Mūsu tautas mentalitāti var izpētīt jau no tā vien Starpcitu, tas kaķis ir neglītāks par mani
GunarsII:Ja tu Amerikā forumā uzdod jautājumu, tu saņem atbildi. Eiropā tev pajautā, kāpēc tev tas jāzin, un tad tu saņem atbildi. Latvijā (un mūsu Fotoblogā!) tev paskaidro, kāpēc tu esi tik stulbs, ka uzdevi šādu jautājumu...
Vēl tik šitajiem puskadra smadzeņu īpašniekiem vajag uzraut savu mājaslapu, nosaukt to par antiblogu, visiem korī paraudāt un apdirst šejieni. Laime, sapratne, šedevri