Sveiki, vēlos iegādāties objektīvu savai Nikon d3200 kamerai, bet nezinu ko, lai labāk iegādāties, jo esmu iesācējs un zināšanas šajā jomā man ir ierobezotas)
RalfsVilks:Kas par Juri? XD Fotografēšanai, filmešana neparāk saista, varbūt ir kāds universāls variants?
Vecīt skrien patentēt ideju "kameru nokomplektēt ar universālu nedārgu objektīvu" Fotoaparātu ražotājiem nekas tamlīdzīgs nav ienācis prātā, būsi miljonārs.
Iesākumam 200-300, esmu iesācējs un nezinu ko labāk izvēlēties tā,lai varētu bildēt arī slikta apgaismojuma apstakļos. Bet pārsvarā bildēju sporta aktivitātes vai dabas skatus.
RalfsVilks:Iesākumam 200-300, esmu iesācējs un nezinu ko labāk izvēlēties tā,lai varētu bildēt arī slikta apgaismojuma apstakļos. Bet pārsvarā bildēju sporta aktivitātes vai dabas skatus.
Cik greizs ieteikums.. Jāiesaka ir dārgākie objektīvi, jo, ja cilvēkam nekas nesanāks (un tā visdrīzāk būs), tad pēc tam tos pārdos par puscenu tepat forumā (autortiesības vai nu 60/5.6 vai vienammuzikantam - man liekas, ka viens no viņiem šo domu izteica)
Bzh: Jāiesaka ir dārgākie objektīvi, jo, ja cilvēkam nekas nesanāks (un tā visdrīzāk būs), tad pēc tam tos pārdos par puscenu tepat forumā (autortiesības vai nu 60/5.6 vai vienammuzikantam - man liekas, ka viens no viņiem šo domu izteica)
kāpēc kaut kur jāliek? zūmo uz nebēdu, vai ta jurčikam nederēs? Var pat ar superlīmi pielīmēt pie rumpīša, lai nepazūd un kamera mazāk sasūc iekšā putekļus!